Merhaba 24 ekim 1995 doğumluyum. Ygs felan derken salona gitmedim düzensiz spor yaptım ve en kötüsüde düzensiz beslendim. 1,5-2 yıl önce çöp adam gibiydim 190 boy 65 kg civarıydım şuan 80kg civarı olduğumu düşünüyorum en son 76ydım ama çok oldu tartılalı yaklaşık 5 ay felan.Her neyse ben genetik yapımdan dolayı çok şanssızım 1.90 boy 93-98cm arası bel ve dar omuzlara sahibim. Bu spor için hiç elverişli bir genetik değil. Uzun süre çok düzensiz beslenmemin sonucu gördüğünüz gibi bel kemiğimin geniş olmasının yanında o bölgede epey yağlanma da var. Özellikle son 2 yıl bisküvi, çikolata, dondurma derken epey yağlandım. Ancak son 1 ay abur cuburu azalttım 
Bunlarda fotolar;(Not: Fotolar 4-5 aylık)

Evde özellikle sırt ve biceps çalışmada yetersiz donanımdan dolayı çok zorlanıyorum. Evde sadece dambıl ile çalışmak gerçekten çok zor birde 15kgden sonra dambıllarda plastik olduğu için çok büyük oluyor ve bazı hareketlerde sıkıntı olabiliyor. 1.5 ay sonra üniye gidiceğim için de alet almadım.

Bunlarda fotolar;(Not: Fotolar 4-5 aylık)

Evde özellikle sırt ve biceps çalışmada yetersiz donanımdan dolayı çok zorlanıyorum. Evde sadece dambıl ile çalışmak gerçekten çok zor birde 15kgden sonra dambıllarda plastik olduğu için çok büyük oluyor ve bazı hareketlerde sıkıntı olabiliyor. 1.5 ay sonra üniye gidiceğim için de alet almadım.