uzun kollu mu, kisa kollu mu, atlet mi?

Selamlar,

belki önemsiz bir konu gibi görünebilir ama ben önemli oldugunu düsünüyorum. Genelde atlet tarzi kolsuzla antreman yapan biriyim. sebebi vücudumu aynada daha iyi görüp motive olmak. bircogunuz eminim ayni seyi düsünüyordur. Fakat bu antreman videolarina bakiyorum profesyonel vücutcularin ve genelde uzun kollu sweatshirtlerle calisiyorlar. Bunun bir sebebi yarismaya kadar kendilerini saklamak imis. tamam ama asil sebebi bu degildir sanirim. daha iyi terlettigi de var tabi. fakat asiri ter de sıkıntı verir kapalı mekanda diye düsünüyorum.

Siz ne ile calisiyorsunuz?

nike'in combat pro diye vücuda yapisan harika bir tasarimi var bu C.Ronaldonun reklamini yaptigi. onu almayi düsünüyorum. kullananiz var mi? tavsiye eder misiniz?

Saygilar. kolay gelsin herkeze

Spor salonunda sıcaklık sabit değilse ve vücut ısını koruyamıyorsan buna yönelik önlemler alabilirsin.
Başarılar.

ben genelde kisa kollu yada atlet tercih ediyorum ve sort tabiki. Uzun kollularla ve esoman ile rahat edemiyorum

aynen ben de öyle. genelde spor salonlari kapali ve havasiz oldugu icin ama varmidir bi hikmet diye düsünüyor insan uzun kollu calisan prolari görünce.

Aslinda ben ona hic dikkat etmedim prolar calisirken nasil giyiniyorlar diye. Eski gittigim salona bir kac musabik sporcu geliyordu ve salon sahibide nadir de olsa
gelip antreman yapiyordu ama her zaman atletle gordum onlari. Kendisi ifbb duya samp. dimitar dimitrov

Back
Yukarı