Uzun bir aradan sonra yeniden baslamak

Herkeze mrb benim bir sorum olacakti ben yaklasik 2 1/2 yil bodybuilding yapdim ve mayis ayindan beri özel nedenlerden dolayi ara vermekdeyim ve bu süre icinde bir hayli kilo kaybettim 79kg idim ve suan 68 kg kadar düstüm boy 1,77
acaba simde bu spora yeniden baslasam eski halime ulasmam ne kadar zaman alir? bende baya gözle görülür bi zayiflama kas kaybi oldu bu insanin moralinide dogal olarak baya bir bozuyor bütün emekler bosuna gitti aslinda.:(

bende 1 yıl aradan sonra yeniden başladım motivasyonum 0. ara verdigin surenin yarısı kadar zamanda eski haline donersin diye bir genelleme var

2 ayda eski halian kavusursun ama iyi beslenmen gerekli.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:00 ----------

Bu kadar ara vermeseydin keşke en azindan evde yada yurtta çalışabilirdin.

vücut ağirlinla çalışabilirdin.

O söylediğin olmuyor malesef coyote :( bende aynı durumu yasadım Kilo kaybı oluyor.

Arkadaslar insallah dediginz gibidir bu süre sarfinda 10 kilo kaybettim ve ocak ayinda yeniden baslamayi düsünüyorum belki ek supplement olarak weider mass gainer 4000 almayi düsünüyorum

Arkadaslar insallah dediginz gibidir bu süre sarfinda 10 kilo kaybettim ve ocak ayinda yeniden baslamayi düsünüyorum belki ek supplement olarak weider mass gainer 4000 almayi düsünüyorum

Bende öss zamanında 71kg den 59a dusmustum :( ama öss stresi bitince 58kg den 3 ayda 86-87 kg ye cıktım ve yağ oranım %10.9 o kadar cabuk topladı vücut.

bence canını sıkma eski haline çok kısa bir sürede dönersin iyi beslenirsen.Gainer önermem nasıl oluyosa kısa sürede şişmanlatıyor fakat bunun çoğu yağ oluyor.

Back
Yukarı