• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

uzun bir aradan sonra toplamda iki buçuk senelik çalışma;)

yanlız resimlerde sixpack değilde fourpack gördüm:) Şaka bir yana kollar gayet başarılı, tebrikler.

Gayet güzel gelişmişsin abi.göğüs ve triceps biraz daha hacimlenirse daha iyi olur.8-8-8-10 tekrar göğüs çalışmak işe yarıyabilir,tabi benim göğüs seninkinden daha hacimsiz,bi de akıl veriyorum ha :D

Güzel bir vücut çıkmış ortaya, aynı kilodayız :D biraz daha yağ yaksan hatlar çok daha belirginleşecektir tabi define döneminde şuan bulk aşamasındasın sanırım :)

sırt ve kanat pek belli olmuyor , gerçi ben zaten kanatçı değilimdir, bence güzel olmuş
sadece üst göğüs ve ön omuz hareketlerine ağırlık vermeni önerebilirim
arnold press ve ilk etapta göğüs hareketlerinde inc.press girmeni önerebilirim

kollara verdigin enerjiyi omuzlara vermen die düşünüyorum.yada geninden öle kalmıs olabilir bilmiyorum.ama kolların kadar omuzların yok onu sölim

ilk resimde kollar 41 den daha fazla duruyor bence vücutta en başarılı bölge kolların genel olarak ta vücudun gayet güzel

Back
Yukarı