UYkusuzluk !

Merhaba arkadaşlar şu aralar sporum saat 23:00 da bitiyor eve gidiyorum bir saat sonra ''yatıyorum'' ama uyuyamıyorum :(

gecen sabah altıda uyuyabildim cin gibi gözlerim açık oluyor lütfen yardım edin uyku hapı almayı düşünüyorum.

Bunun dışında sporum yüksek şiddetli geçer boyum 1.90 yaş 21

Şimdiden teşşekkür ederim eğer yanlış yere konu açtıysam affola.

sporu daha erkene alma imkanın yok mu? spor vücudu öyle bir uyarıp harekete geçiriyor ki, hemen ardından uyumak çok zor..

Evet daha erken gitme imkanım var ama akşam veya gece gitmek sanki bira zdaha hoşuma gidiyor ama bu seferde uyuyamıyorum[DOUBLEPOST=1414527679][/DOUBLEPOST]
Dinlenmek icin haketmelisin, derler hep.Acaba yormuyor musun kendini?
yok dostum valla iyi yoruyorum kendimi 6-7 tane hareket var

Aynı sıkınyı bende de var. Yaşam kalitesi çok düşüyor. Her daim yorgunsun.
Arkadaşların dediği gibi sporu geç yapıyorsan hem metabolizma hızından hem aşırı yorgunluktan uyuyamayabilirsin.
Uyku hapını kafana göre alma. Zararını görebilirsin. Ayrıca onda da doğal uykudaki kadar dinlenemiyorsun. Hele alıp uyumadığın zaman direk sersemleştiriyor.
Yaşadığın yerde uyku kliniği varsa kesinlikle git. Uykusuzluğun psikolojik veya biyolojik olabilir. Çok uzun sürdüyse Bir hekime görünmen faydalı olur. Hekime danışarak melatonin gibi destekler de kullanabilirsin ama vücudunu çok alıştırırsan ileride sıkıntısı olur.

Bende de bu hafta başladı uykusuzluk
2 gün önce sabaha kadar derin uykuya dalamadan öyle yarımyamalk sabahı ettim
Ertesi gün o uykusuzlukla çok derin uyurum diye düşünüyordum gene çek derin olmasada normal bir uykuya yakın uyudum
Dün gece gene yarımyamalak vaziyetteydim , bugünü ofiste gene zor geçiricem
Akşam antreman öncesi aldığım kahveyi kesmeyi düşünüyorum
Gece yatmadan ılık duş ve relax çayı diye bir şey varmış onu deniycem , sonuçları yazarım

Son düzenleme:
Back
Yukarı