Uyku kaliteniz veya düzeniniz'in antremana olan etkisi ( anket)

Uyku düzeniniz'i veyahut kalitenizi sorsalar ne yanıt verirdiniz,( şehir belirtin)

• Total voters
    17
Yaklaşık 4 aydır sabah istediğim saatte kalkamıyorum 5 dakika daha uyuyayım derken 1 saat geçmiş oluyor,8 saat uyuduğum halde darmadağın uyanıyorum ayrıca uykuya girmekte zorluk yaşıyorum 9'da antreman uykuya dalış 01:00 gibi ama 9'da uyanamıyorum..

Antremandan önce bir çorba kaşığı sade neskafeyi termosa koyuyorum idmandan on dakika önce içiyorum,uykumu önleyecek bir kafein var birde bursanın havası..

Ben muğlada yaşıyorum ses çıkmıyor sabah 6 7 civarina kadar 8 saat aralıksız uyuyabiliyorum memnunum uykumdan. Insan ne kadar az stresli olursa o kadar derin uyuyabiliyor.

Ben bu sene lise 4 öğrencisiyim. Dershane ve okul zamanı antremandan çok iyi verim alamiyordum. Hele son 1 ayda sabah dershane ogleden sonra Özel ders. Günde 6 saat uyuyabiliyodum. Buda antrenman daki enerjimi ve isteğimi azalttığını farkettim. (Sicaklarin etkiside var) Özellikle squat da güç düşüşü yaşadım. Neyse beni okul yoruyor iyi ders calisamiyom diye açık liseye geçtim. 2 gündür 9 saat uyuyorum ve öğlen 11 gibi antrenamana gidiyorum. Gene eski isteğim geldi. 2 antrenmanda eskisi gibi zevkli geçmeye başladı. Bu arada ESkişehirde oturuyorum

Ben ne kadar erken uyumak istesemde gece 3-4 te anca uyuyabiliyorum 12 gibi uyanıyorum. Uykumda parçalı oluyor yani bölünüyor ara ara. Bir türlüde düzene sokamiyorum su uykumu

Büyük dert

'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

agir antreman girdigim aksamlarin sabahinda yataktan kazinmadan cikamiyorum. biraksalar 12saat uyurum. bu sporun bir yan etkisi cok uyumak galiba. uykuya dalişsa tam bir problem. kafein den uyuyamiyoruz,yatinca kalkamiyoruz :D

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Back
Yukarı