Uyguladığım Antreman Hakkında Kafam Karışık

Merhaba arkadaşlar, üstadlar, hocalar. Bu dalda sürekli alakam olmuştur. Gel gelelim şimdi ki mevzuya. Salon hocam bana şöyle bir program uygulatıyor:
Bacak bölgesi için 4 farklı hareket, 4 set 15 tekrar,
Göğüs, ön kol, arka kol, omuz, kanat için sadece 1er hareket, 4 set, 15 tekrar şeklinde ağırlık çalıştırıyor.
Haftanın 3 günü spora gidiyorum, her gün bu şekil çalışıyorum. Antremandan önce yatay bisiklette 25 dakika ısınıyorum, antremandan sonra 25 dakika eliptik bisiklet yapıyorum. Kilom güncel 98, verdim 5-6 kilo kadar. Fakat mahalle arkadaşlarım bu programın bana yaramayacağı görüşündeler. Siz ne düşünüyorsunuz? Hocamın teorisine göre yağ yakımı bu program da daha etkili oluyor. Görüşleriniz benim için çok değerli, teşekkür ediyorum şimdiden...

yağ oranını belli bir seviyeye çekene kadar ideal gibi 2 ay filan bu şekilde uygula bence
Aynen şu an fazlasıyla yağlıyım. Bir aralar 81-82 kilodayken gayet iyi gidiyordu işler. Boyum 175, kilomu 85e çekene kadar devam edersem sonuç alabilirim umarım. Yorumunuz için teşekkürler.

yeteri kadar protein alamıyorsan protein tozu yeterli olur. beslenmen kusursuzsa takviyesizde olur tabiki. kalori değerini iyi takip et. 2500 ihtiyacında 1500 gibi saçma kaloriler almazsan kas kaybetmezsin. 600 700 kaloriyi aşma düşerken :)

yeteri kadar protein alamıyorsan protein tozu yeterli olur. beslenmen kusursuzsa takviyesizde olur tabiki. kalori değerini iyi takip et. 2500 ihtiyacında 1500 gibi saçma kaloriler almazsan kas kaybetmezsin. 600 700 kaloriyi aşma düşerken :)
Aynen, gün içinde eksiklik oluyor protein açısından. İnternette ölçtüğümüz metabolizma hızına hiç bir zaman güvenemedim bu zamana kadar. Ankara da bunu gerçekten ölçebilecek bir yer bulsam nirvanaya ulaşacağım gerçekten bak :D

Back
Yukarı