Burak..Mezo
Üye
Öncelikle Merhaba forumun yeni üyelerindenim. Katıldığım gibi aklımda olan bi kaç konuda fikrinizi öğrenmek istedim.Ben yazın yaklaşık 2.5 ay düzenli spor yaptım ve 1 aylık aradan sonra tekrar başladım ve 3 haftadır düzenli olarak yapıyorum. 1 gün dolu 1 gün boş olarak çalışıyorum ( 1. Gün Göğüs Ön Kol - 2. Gün Sırt Arka kol - 3. Gün Omuz - 4. Gün Bacak ) ve boş günlerimde 8 hareketlik bir karın programı uyguluyorum. Spordan önce yarım spordan sonra yarım ölçek protein tozu kullanıyorum. Şuan için aldığım sonuçtan memnunum üst bölgemde ve karnımda belirgin bir değişim var. Şimdi sorularıma geçmek istiyorum.
1) Sizce protein tozunu ne zaman ve kaçar ölçek almalıyım?
2) Kaldırdığım ağırlık beni tatmin etmiyor ve arttırmak istiyorum. Bunun için hangi bölgeyi nasıl çalışmalıyım? ( Misal Omuz hareketlerini hafif ağırlıkla olabildiğince yavaş yapmaya çalışıyorum daha iyi çalıştırdığı söyleniyor bunun gibi tavsiyeler )
3) Eğer kilo verirsem omuzlarımda çok daralma olur mu? veya kilo vermeli miyim? ( Bu soruyu sorma amacım karın kaslarımı belirgin hale getirmek için kilo vermeyi amaçlıyorum ama omuzlarımın daralma ihtimali beni düşündürüyor.)
Yaş : 20 Boy : 180 Kilo : 83 - 3 Hafta önceki ölçülerim : Omuz : 122 - Kol : 39.8 - Bel : 82 - Gögüs : 102
Şimdiden teşekkürler. Herkese iyi antremanlar.
1) Sizce protein tozunu ne zaman ve kaçar ölçek almalıyım?
2) Kaldırdığım ağırlık beni tatmin etmiyor ve arttırmak istiyorum. Bunun için hangi bölgeyi nasıl çalışmalıyım? ( Misal Omuz hareketlerini hafif ağırlıkla olabildiğince yavaş yapmaya çalışıyorum daha iyi çalıştırdığı söyleniyor bunun gibi tavsiyeler )
3) Eğer kilo verirsem omuzlarımda çok daralma olur mu? veya kilo vermeli miyim? ( Bu soruyu sorma amacım karın kaslarımı belirgin hale getirmek için kilo vermeyi amaçlıyorum ama omuzlarımın daralma ihtimali beni düşündürüyor.)
Yaş : 20 Boy : 180 Kilo : 83 - 3 Hafta önceki ölçülerim : Omuz : 122 - Kol : 39.8 - Bel : 82 - Gögüs : 102
Şimdiden teşekkürler. Herkese iyi antremanlar.