ustalardan destek bekliyorum ☺

Memduh

Üye
hocam ben ocakta spora başlayacağım fotbolcuyum ve antremanlıyım daha onceden Body yaptım fakat aralıklı olarak 1 er ay gittim bu sefer başlayıp sürdürmeyi düşünüyorum Body de yeni değilim fakat en Son salona 7 ay önce gittim 16 yaşında 180 boyunda ve 65 kiloyum hedefim resimdeki gibi sizden bana göre bir Program istiyorum isterseniz Size resmimi de alabilirim bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim üstadsınıFlex hocam ben ocakta spora başlayacağım fotbolcuyum ve antremanlıyım daha onceden Body yaptım fakat aralıklı olarak 1 er ay gittim bu sefer başlayıp sürdürmeyi düşünüyorum Body de yeni değilim fakat en Son salona 7 ay önce gittim 16 yaşında 180 boyunda ve 65 kiloyum hedefim resimdeki gibi Fitness yapmak istiyorum. sizden bana göre bir Program istiyorum isterseniz Size resmimi de alabilirim bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim üstadsınız.
IMG_63292962858803.jpeg

Resimdeki vucuda steroidsiz ulasmak imkansiz ve ayrica steroidle beraber cok buyuk emek ister oncelikle onu diyim sana.Program icin forumda bir cok antreman mevcut arastirma yapip kendine uygun olani secmen en iyisi olur

İnşallah oluruz ya ocakta başlıyorum haziranda kadar çok sıkı çalışacağım yemek vb kararlıyım inşallah[DOUBLEPOST=1418416376][/DOUBLEPOST]
resime deilde 10 kg daha dusuk haline steroid siz ulasmak mumkun sadece coook duzenli ve dikkat etmelisin herseye.
şimdiki vucut bu 180 boyunda 68kg ocakta başlayıp sürdürmeyi düşünüyorum inşallah

Eklentiler

• IMG_20141212_222803_1.jpg
    IMG_20141212_222803_1.jpg
    68,3 KB · Görüntüleme: 369
Son düzenleme:
Back
Yukarı