Universal Nutrition Gain Fast 3100

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 150 51,4%
  • Orta Karar

Votes: 113 38,7%
  • Başarısız

Votes: 29 9,9%

• Total voters
    292
Merhabalar, Ürünün üstünde ''anabolic weight gain supplement'' şeklinde bir yazı var.Bu anabolic denen şey ciddi yan etkileri olan ve hormonal bozukluklara sebep olan bir şey değilmidir? Bilen biri açıklık getirirse sevinirim.

• Like
Reactions: Bjj
Merhabalar, Ürünün üstünde ''anabolic weight gain supplement'' şeklinde bir yazı var.Bu anabolic denen şey ciddi yan etkileri olan ve hormonal bozukluklara sebep olan bir şey değilmidir? Bilen biri açıklık getirirse sevinirim.

Anabolic hemen hemen her supplementte yazar korkmayin legal olan seyler size yasal olmayan seyler gibi zarar vermezler, bunun yazilma sebebi marketing kaygisidir.

kullanıp düzenli beslendiğimde bir ayda 5-6 kilo aldım. tavsiye ediyorum. ama ben ürünü kullanırken beyaz kutudaydı. şimdi kutusu siyah, e tabi kutusuyla beraber içeriği de değişti. Şimdi sorum şu, Dymatize super mass mi Universal Gain Fast mi ? Yardımcı olana minnettar olacağım

evet arkadaslar ben suanda universal nutirion gain fast 3001 kullandım faydasını söyle gördüm 58 kilodan 2 ayda 67 kiloya cıktım haftada 1 kiloya tekabül ediyo ben su şekilde yaptım her öğünden sonra 350ml yağsız süte (yağlı süt midemi bozmustu) 1.5 ölçek 3*1.5 =4.5 ölçek yani günlük 5 ölçeği bu şekilde tamamlıyodum.

Ürünü kullanıyorum, pek bir faydasını gördüğümü söyleyemeyceğim. Tadı çok kötü ve karışmıyor. Fazla su katıp içinde metal top olan bir shaker kullanmama rağmen içerken ağzıma topaklar geliyor ve shaker'ın dibinde de topaklanma yapıyor. Tadı o kadar kötü ki tek başına içmek mümkün değil yanında ekmek yemeye çalışıyorum bulabilirsem ya da tuzlu kraker falan bir şeyler.

ürünü 1.5 haftadır kullanıyorum 2 kilo aldım göbek kısmında hafif yağlanma oldu ürünün tadı süt ile gayet güzel 5 ölçeği 2 ve 3 ölçek olarak 500 ml sütle ayarlıyorum şuan için memnunum ürün tam olarak bittiğinde tekrar gelişme hakkında yorum yazarım ayrıca evde çalışıyorum spor salonuna zamanım olmadığından

185 tl ye 4,5 kg(çikolatali)aldim fitness hocamin tavsiyesi ile yaninda amino asit aliyorum.Bende cok yiyip kilo alamayanlardanim.1 haftadir kullaniyorum gelismelere yazacagim.

arkadaslar UNIVERSAL GAIN FAST 3100 kilo aldiriciyi onerebilirmisiniz yoksa baska oneriniz olurmu ve bunu almak icin hangi siteleri kullanmaliyim bu sitede verilen supplementler sitesinde kapida odeme imkani da var oneriniz varmi

275gr mında 92gr şeker yazıyor ,bu normal mı dıger gainerlara baktıgımda 20gr sekerı gecmıyorlar arasındakı farkı cıkaramadım.

arkadaslar bu konuda acil yardıma ihtiyacım var. bu ürünü yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ama kilo alamadım. yemek konusunda eskiye nazaran daha iyiyim ama anlamadım gitti. Düzenli sporda yapıyorum. hocanın tavsiyesi üzerine bu ürünü aldım ama kilo alamadım acaba kullanımda bir hatamı var?

antremandan 30 dk önce 1 ölçek 300 ml suya karıştırıyorum antremandan hemen sonra 1 ölçek 300 ml su ve yatmadan önce yine 1 ölçek 300 ml su.

hafta 2-3 gün antreman yapıyorum. 2 ayı geçti daha 1 kilo alamadım :(

lütfen yardım.

arkadaslar bu konuda acil yardıma ihtiyacım var. bu ürünü yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ama kilo alamadım. yemek konusunda eskiye nazaran daha iyiyim ama anlamadım gitti. Düzenli sporda yapıyorum. hocanın tavsiyesi üzerine bu ürünü aldım ama kilo alamadım acaba kullanımda bir hatamı var?

antremandan 30 dk önce 1 ölçek 300 ml suya karıştırıyorum antremandan hemen sonra 1 ölçek 300 ml su ve yatmadan önce yine 1 ölçek 300 ml su.

hafta 2-3 gün antreman yapıyorum. 2 ayı geçti daha 1 kilo alamadım :(

lütfen yardım.

Sadece antraman yaptıgın günlermi kullanıyorsun? Ürünü tam verimli kullanman için 3 ölcek değil 5 ölçek ve hergün kullanmalısın.

Evet sadece antreman gunleri. Diger gunlerde sadece yatmadan once 1 olcek. Yani hoca bu sekilde soyledi ama hic bir verim alamadim

antreman disinda yine 5 olcekmi kullanilmali? Net bir tarif yazabilirmisiniz hem antreman gunu icin hemde bos gunler icin. Boyum 1.72 kilo 60

Evet sadece antreman gunleri. Diger gunlerde sadece yatmadan once 1 olcek. Yani hoca bu sekilde soyledi ama hic bir verim alamadim

antreman disinda yine 5 olcekmi kullanilmali? Net bir tarif yazabilirmisiniz hem antreman gunu icin hemde bos gunler icin. Boyum 1.72 kilo 60

Evet hergün 5 ölçek içmen lazım. Bu şekilde ürün çabuk biter ama fayda sağlar. Antraman günleri aynı kullanıma devam edebilirsin. Boş günlerde ise sabah kahvaltıdan önce 2 ölçek- öğle ile akşam yemeği arası 2 ölçek ve gece yatmadan önce 1 ölçek kullanabilirsin.

yoğun bir kıvamı var , tadı biraz acımtrak sanki içine karabiber atmışlar. bir seferde 5 ölçeğin shakerde karışacağını sanmıyorum, 2.5 ölçek tam geliyor. dün akşam antremandan 45 dk önce 2,5 ölçek kullandım, bence performans olarak true mass veya weider a göre çok daha iyi.

kardeş nasıl içiçez bunu ya yaptım 5 ölçek cok lapa oldu onu sabah anteman öncesi bide yatarken olacarak 3 e mi ayrcam ? öyle mi kullancam[DOUBLEPOST=1387313785][/DOUBLEPOST]kardeş nasıl içiçez bunu ya yaptım 5 ölçek cok lapa oldu onu sabah anteman öncesi bide yatarken olacarak 3 e mi ayrcam ? öyle mi kullancam[DOUBLEPOST=1387313862][/DOUBLEPOST]kardeş nasıl içiçez bunu ya yaptım 5 ölçek cok lapa oldu onu sabah anteman öncesi bide yatarken olacarak 3 e mi ayrcam ? öyle mi kullancam

14-15 sene kadar önce lise yıllarımda ilk kez Gain Fast 3000 olanını kullandığımı hatırlıyorum. O zamanlar çok zayıftım ve 1 ayda 5 kilo kadar kazanmıştım. Güçlenmek ilaç gibi gelmişti bana. Bunun dışında genelde protein tozu kullanan biriyim ama zaman zaman bunlara ihtiyaç oluyor. Şimdi sadece birkaç kilo daha kazanmak için ölçeği düşük tutarak 1.15 kg kutu bitene kadar kullanacağım. Ek olarak protein tozu da kullanıyorum fakat spor öncesi sadece gain fast 3100'den 2 ölçek kullanırım, spor öncesi aşırı protein şarj etmeye lüzum yok. Spor yapmadığım günler ise kullanmayı düşünmüyorum. Universal eski ve bence kaliteli bir marka . İçtiğimde yıllar önceki tadını anımsattı. Bu gibi gainer kategorisindeki ürünlerde 1 kutu bitirdikten sonra ara vermek gerektiğini düşünüyorum. Tatminkar bir ürün bence.

Back
Yukarı