Hocam sağol öncelikle, tek sıkıntısı hap yutmaksa süper olur. O halde Animal Cuts sipariş edeceğim, teşekkürler!Merhaba Shelter,
3 haftadir kullaniyorum ürünü. Sahsen gayet yararli bi urun olduğu kanısına vardim. Vucuttan inanilmaz bicimde su atiyor. Ancak urunu diyet ve spor ile desteklemezsen tabi ki bi ise yaramaz.
Tabi her guzel seyde oldugu gibi bunun da bazi kotu yanlari var. Mesela sabahin korunde yemekten 30dk once 9 tane hapi yutmak tam bir eziyet. En azından alışana kadar. Eger yutarim ben bisey olmaz diyosan tabi ki animal cuts daha iyi.
Yorumlar üzerine ve fiyat bakımından Hydroxycut Elite'ı tercih ettim, yarın veya salı günü sipariş vermeyi düşünüyorum, doğru karar mıdır sizce?Bir pakette 9 tane hap var
profesyonel olarak voleybol oynuyorum, boyum 182 kilom 77, dun kullanmaya basladim fakat kulubumuzdeki doktorumuz ilk 1 hafta gunde 1 paket dedi, bende oyle kullanmaya basladim. Benim diyet yapamama gibi bir sıkıntım var, fizyoterapistimiz animal cuts kullanarak diyet yapmadan 1 ayda 11 kilo verdigini iddaa ediyor, cok fazla diyette kasmadan, sabah kahvaltisini sıkı yapıp akşam az yemiş. Bende öyle yapmaya başladım, sizce doğru bir yöntem mi?