Universal Nutrition Animal Cuts

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 289 52,7%
  • Orta karar

Votes: 205 37,4%
  • Başarısız

Votes: 54 9,9%

• Total voters
    548
Türkiye için üretilen işe yaramıyorsa ABD Versiyonunu nereden tein edeceğiz peki ?
Kıbrısta okuyan arkadasım var sanırım belirli bir limiti varmıs ona göre getiriyor.Mesala gnclerdeki optimum whey in kutusu da farklı kıbrıstakilerler kıbrastakilerin kutusu daha orjinaldi bu tr dekiler sahte demek degil tabiki ama kıbrısa abd den geliyormus ürünler bize avrupadan irlanda dan felan etkisi baya azalıyor

Bildiğim kadarıyla parfümeri, kozmetik ürünleri ve sporcu besinleri gümrükte takılırsa patlıyor. Vergisi ödenerek de alınamıyor.
Sorun olmuyor denmemesi lazım. Bu ürünlerin posta yoluyla ülkeye sokulması yasak artık.
Yasası çıkalı da baya oluyor. Getirttiğiniz ürünlerin yakalanmaması hiç yakalanmayacağı anlamına gelmiyor maalesef.

doğrusundur tamamdır da arkadas 6cı kutuyu aldım :D her seferinde 2-2 siparis verdim yani 3 kere bu ay animal rage siparisi verdim oda gelicek hiçbi sorun cıkmıyacak ve ben onu kullanırken sen hala bu paranoyayı yasıyor olucaksın maalesef.

Arkadaşım benim dediğim insanları yanlış yönlendirmemek lazım. Yoksa 2 kiloluk whey protein tozları, lipo'lar vs biz de aldık. Burda seceresini mi dökelim.
Ama yasa çıktı işte, yasak. Sana denk gelmez yönlendirdiğin adama denk gelir. Bu paranoya değil, yolda 3 tane postam var. Biri ayakkabı, biri gözlük, diğeri supplement.
Ama baktığında bir kişinin 2 ayda 1 alışveriş yapabilmesi lazım. Yasa bunu diyor. Malın cinsi önemli, supplement ve parfümeri telefon vs gibi hepten yasak.
Yani ben kendi malım için riskini alırım ama diğer insanları SORUNSUZ diye yönlendiremem. Patlarsa nolacak?
Umarım hiç kimsenin kargosunda sorun çıkmaz ama dediğim gibi insanları doğru yönlendirelim. Kolay gelsin.

Arkadaşlar merhaba
spora yeni başlayan ve göbek bölgesindeki o simit denen can sıkıcı şeyden oldukça şikayetçi olup yardımlarınızı bekleyen bir üyeyim
aslında genel olarak kilomda bi problem yok , tek problem göbek !
gömlek giyemez oldunm. ayaktayken çok bir problemim yok gibi duruyor ancak oturunca gömlek düğmeleri patlıyor resmen :)
sosyal hayatım bozuldu .

bütün araştırmalarım rağmen hala hangi suplement tipini almam gerektiğini hangisinin kısa sürede etki edeceğini bir türlü tam olarak anlayamadım.
çünkü ;
Cla nın çok iyi olup carnitine le beraber kısa sürede etkli olduğunu söyleyen de , kısa sürede değil uzun vadede etki ettiğiniz söyleyenler de var
Hydroxycut için de ölüme bile sebebiyet verdiği ve önemli yan etkileri olduğu ve kısa sürede sonuç vermediğini söyleyenlerde var tam terisini yorumlayanlarda . .
sizce ?
spor la beraber hangisi yada hangileri kullanılırsa en kısa sürede sonuç alınır ..
- Cla + l-carnitine mi ?
- Hydroxycut mi
- animal cuts mu?

ilginiz ve bilgilendirmeleriniz için şimdiden teşekkürler

burak cla ve l carnitin i geç etkisi zayıf.Hydroxycut elite içlerinde en etkilisi animal cuts da iyidir ama vucudu sıkıntıya sokmasn dersen ben animal cuts kullandım 1 ay öneririm sana iştah ta kesiyor etkide güzel ama hyroxycut bünyeyi zorluyor seçim senin

en başta inanın bir sürü kişiye sordum ancak tek dönüş yapan sizsiniz önceliklei ilginiz için çok teşekkür ederim .
samimiyetinize güvenerek diğer soruma geçmek istiyorum :
yaklaşık 4 ay sonra düğünüm var ve bu göbekle damatlığın içine girecek olmak bana gece uykularımda bile rahatsızlık veriyor. inanın bu o kadar buyuk bir psikolojik yıkım ki .
o yüzden sıkı bir programa girip tabiri caizse kan ter içerisinde çalışıp bunu aşmak istiyorum ve cevabınıza göre biriktirdiğim parayı verip hemen satın alacağım.

bilgilendirmenizden sonra l-carnitine den vazgeçtim . Hydroxycut + cla yapsam daha hızlı bir etki olabileceği mantığıma yatmakta .

sizin fikriniz ve onayınızda bu yönde iste hemen aksiyona geçebilirim

iligiinz için tekrar çok teşekkürler.

bilgisi ve önerisi olan arkadaşlarda bana yardımcı olmurlarsa çok minnettar olurum .. teşekkürler

en başta inanın bir sürü kişiye sordum ancak tek dönüş yapan sizsiniz önceliklei ilginiz için çok teşekkür ederim .
samimiyetinize güvenerek diğer soruma geçmek istiyorum :
yaklaşık 4 ay sonra düğünüm var ve bu göbekle damatlığın içine girecek olmak bana gece uykularımda bile rahatsızlık veriyor. inanın bu o kadar buyuk bir psikolojik yıkım ki .
o yüzden sıkı bir programa girip tabiri caizse kan ter içerisinde çalışıp bunu aşmak istiyorum ve cevabınıza göre biriktirdiğim parayı verip hemen satın alacağım.

bilgilendirmenizden sonra l-carnitine den vazgeçtim . Hydroxycut + cla yapsam daha hızlı bir etki olabileceği mantığıma yatmakta .

sizin fikriniz ve onayınızda bu yönde iste hemen aksiyona geçebilirim

iligiinz için tekrar çok teşekkürler.

bilgisi ve önerisi olan arkadaşlarda bana yardımcı olmurlarsa çok minnettar olurum .. teşekkürler

kaç kg fazlanız var?

4 5 kilo yeterli sanrm . Ama vucudmn diğer yerleri düzgün ve orantılı yani en azndan şikayetçi değilm .
bu kiloyu sadece göbekten vermem gerek ..

bezelye yutmuş solucan gibi düşünebilrsnz :)

vücudun neresinden yağ gideceğine sadece vücut karar veriyor biz karışamıyoruz:)
animal cuts iyidir. etkilidir. ancak kilo verdirmez sadece spor ve diyetle verdiğin kiloyu hızlandırır.(bunu 4 farklı termojenik kullanan biri olarak söylüyorum. diyet ve spor yapmazsan o haplar idrarla gider, istersen tüm kutuyu kafana dik, öldüğünle kalırsın:)
4-5 kilo 1 ayda kolayca verilebilecek bir ağırlık umarım başarılı olursun.
yağ yakımı günlüklerine bakıp senin kilo ve boy oranlarına sahip insanların ne yediklerine bakabilirsin.
spor içinse bir gün kardiyo bir gün ağırlık çalışarak 3 haftada yakacağını düşünüyorum.

cuts kullandım açıkcası çok fazla etkisini göremedim geçen sene lipo 6 kullanmıştım gerçekten ondan daha fazla etki gördüm şu anda farklı bişey kullanıyorum bu sene için ama animal serisinin yağ yakıcısı çokta iyi diye düşünmüyorum :)

Bende iki kutu animal cuts kullandim en bastan iyi gibi gitsede sonradan fikirlerim degisti suan elimde iki kutu haydroxycut be bir kutu cla var sorun sadece gobek kismi 1.74 boy 73.1 kilo vucudumdada 9 kilo yag var bunu 7 civarina indirmeye calisicam pazartesi kullanmaya baslicam ins iyi olur

Merhabalar,
Öncelikle ürün ile ilgili kendi yorumlarımı yapmadan önce yukarıda okuduğum, yurtdışından supplement, gıda, parfum, telefon vs getirme konusundaki doğru olduğunu düşündüğüm tecrübe ve birikimlerimi paylaşmak isterim. Aktif olarak ebay ve amozon.com'dan kitap,spor cantası, iphone telefon kılıfları, batarya(cep telefonu bataryası), fake güvenlik kamerası, araç içi hd cam vs gibi bircok alışveriş yaptım ve gümrükten sorunsuz olarak geçti arkadaslar ama aldığım ürünler max 50 dolar ve altındaydı. Yurtdışından ürün almayı düşünen arkadaşlar için dikkat etmesini düşündüğüm bazı parametleri yazmak isterim.
1-) Yapacağınız alışverişin belirli bir dolar yada euro'yu geçmemesi lazım miktar olarak bir bilgim yok ama 100 doların altında sıkıntı olmadı su zamana kadar.
2-)cep telefonu, tablet pc gibi elektronic devices alamıyoruz ne yazıkki ama electronic component olarak geçen iste devre kartı, dırenc vs gıbı seylerı alabilirsiniz.
3-) Kıyafet alışverisinde onemlı olan parametre bence bu max lımıt olayı onemlı yanı 100 doların altında urunler alabılırsınız, ben tommy'den spor cantası aldım sıkıntısız geldı.
4-) Gelelım sımdı bu supplementer olayına :)
Arkadaşlar artık hepımız bılıyoruz kı yurt dısında bu urunler cok ucuz fıyata satılırken ulkemızde oldukca pahalı satlıyor bıla bıla :) Eskıden cok eskıden soyle 2008'lere kadar abilerimiz bu iherb vs yerlerden bu tarz urunlerı getırebılen son sanslı tayfa ıste efendıme soyleyım hedıye paketı yazıyormussun yada ıste doktor bıla bıla dedıgınzde recetelı oldugunda vs gelıyormus yada mıllı sporcu arkadasınıza yada efendıme soyleyım benım hastalıgım var ahanda bu raporum vs getırtıyorlarmıs arkadaslar :) ben de ne yazık kı o donemı kacırdım :( [Malum o yıllarda kafamız basmıyordu bu tıp seylere,korku da vardı vs ya gelırse gelmez mı ınternette alısverıs ıyı bırsey mı ? gercı hala tartısılır bu konu herneyse]
Yenı çıkmış yasaya göre ki bu yasayı da arastırmak lazım arkadaslar ama bildiğimiz ve diğer forum ve abilerimizden duydugumuz kadarıyla hıcbırsekılde bu gıda takvıyesı urunlerının yurtıcıne gırısı yasak hatta ıclerını bıle actıklarını duydum,gordum demıyorum duydum ve duydugum bır baska seyde bu olayın bırazcık orada calısan devlet memurunun gecesının nasıl gectıgıne baglı dıye de duydum arkadaslar:)
geçtığımız gunlerde bır kamıkaze yapayım dedım ve ebay'den ısmlı lazım degıl bır whey soyleyım dedım (1kg'lk) elemana da dedım kı gardas hedıye gonderdım dıye yaz fatura fıyatını dusuk yaz. Ordakı satıcılar zaten olayı bılıyorlar benı uyardı bak dostum turkıyede takılabılır paranı ıade etmem tamam dedım gonder?
sonuc olarak gumrukte takıldı arkadaslar bu olayı bızzat yasadım. Forumda hukukcu arkadaslar varsa bızı daha detaylı bu konuda bılgılendırebılır ama oğrencıysenız paranız ucu ucuna yetıyorsa bu rıske gırmeyın derım.
Sımdı gelelım Universial Nutrition Animal Cuts ile ilgili konulara bu ürünü geçen sene kullandım arkadaslar dedıklerı sekılde mıdemı cok yaktı nabzım cok hızlı attı vs korktum bıraktım bıtırmedım urunu ve cope attım. Tabi şöyle birşeyde var her ürün her supplement her metabolizma da ayni etkiyi verecek diye birşey yok bunu deneyerek kendimize en iyi geldiğimiz ürünleri keşfetmemiz gerekiyor. Ben randıman alamadım ve bence bu benım gorusum konuya tamamen objektıf olarak değinmem gerekirse abartılı ve bıraz tehlıkelı bır urun oldugunu dusunuyorum bu tarz yag yakıcıların, tabi universial kendısını kanıtlamıs yarım asırlık bır fırma. Bu yıl 1 ayda duzenlı spor, çok sıkı bır dıyetle weider l-carnitine ve ultimate cla kombinasyonu ile 1 ayda 5 kılo verdim giden yagmıydı,sumuydu,kasmıydı pek bılemıyorum ama gıydıgım pantolonlar suan g**'mden dusuyor :) ama tabi bu basarıyı sadece urunlere baglamak da yanlıs. Çok disiplinli ve çok sıkı bir diyet yaptım. Şeker,karbonhidrat,yag,tuz kestim. protein agırlıklı beslendım 80 kg'dan 75'e dustum ve hala benı cok rahatsız eden bır gobek var:s bu kılo vermek yag yakmak yada su gobegı halletmek oyle kısa surede olacak ıs degıl arkadaslar bazen benım de moralım bozuluyor sabredeceksınız, sabredeceğiz düzenli beslenmeye sağlıklı beslenmeye spor yapmaya ve uykuya dıkkat etmeye devam illa gidecek pes etmeyın. :)
Herkese iyi forumlar dilerim..

Benim bir kaç sorum olacak ; Boy 180 , Kilo 87 ve yağ oranı yüzde : 22 .
Ben iş sebebiyle 7:30 da kalkıp işe gidyorum . Akşam ise 7: 20 de yemek masasındayım. Bu ürünü nasıl kullanmalıyım ?
Akşam yemeğinden sonra yani akşam 7 : 20 den sonra her gün 1 adet mi almalıyım ?
Yoksa bunu iş yerimde öğlen 4-5 gibi aç karinla alıp sonra akşam yemeğini yiyip mi antreman yapmalıyım ?

Back
Yukarı