Merhabalar,
Öncelikle ürün ile ilgili kendi yorumlarımı yapmadan önce yukarıda okuduğum, yurtdışından supplement, gıda, parfum, telefon vs getirme konusundaki doğru olduğunu düşündüğüm tecrübe ve birikimlerimi paylaşmak isterim. Aktif olarak ebay ve amozon.com'dan kitap,spor cantası, iphone telefon kılıfları, batarya(cep telefonu bataryası), fake güvenlik kamerası, araç içi hd cam vs gibi bircok alışveriş yaptım ve gümrükten sorunsuz olarak geçti arkadaslar ama aldığım ürünler max 50 dolar ve altındaydı. Yurtdışından ürün almayı düşünen arkadaşlar için dikkat etmesini düşündüğüm bazı parametleri yazmak isterim.
1-) Yapacağınız alışverişin belirli bir dolar yada euro'yu geçmemesi lazım miktar olarak bir bilgim yok ama 100 doların altında sıkıntı olmadı su zamana kadar.
2-)cep telefonu, tablet pc gibi elektronic devices alamıyoruz ne yazıkki ama electronic component olarak geçen iste devre kartı, dırenc vs gıbı seylerı alabilirsiniz.
3-) Kıyafet alışverisinde onemlı olan parametre bence bu max lımıt olayı onemlı yanı 100 doların altında urunler alabılırsınız, ben tommy'den spor cantası aldım sıkıntısız geldı.
4-) Gelelım sımdı bu supplementer olayına

Arkadaşlar artık hepımız bılıyoruz kı yurt dısında bu urunler cok ucuz fıyata satılırken ulkemızde oldukca pahalı satlıyor bıla bıla

Eskıden cok eskıden soyle 2008'lere kadar abilerimiz bu iherb vs yerlerden bu tarz urunlerı getırebılen son sanslı tayfa ıste efendıme soyleyım hedıye paketı yazıyormussun yada ıste doktor bıla bıla dedıgınzde recetelı oldugunda vs gelıyormus yada mıllı sporcu arkadasınıza yada efendıme soyleyım benım hastalıgım var ahanda bu raporum vs getırtıyorlarmıs arkadaslar

ben de ne yazık kı o donemı kacırdım

[Malum o yıllarda kafamız basmıyordu bu tıp seylere,korku da vardı vs ya gelırse gelmez mı ınternette alısverıs ıyı bırsey mı ? gercı hala tartısılır bu konu herneyse]
Yenı çıkmış yasaya göre ki bu yasayı da arastırmak lazım arkadaslar ama bildiğimiz ve diğer forum ve abilerimizden duydugumuz kadarıyla hıcbırsekılde bu gıda takvıyesı urunlerının yurtıcıne gırısı yasak hatta ıclerını bıle actıklarını duydum,gordum demıyorum duydum ve duydugum bır baska seyde bu olayın bırazcık orada calısan devlet memurunun gecesının nasıl gectıgıne baglı dıye de duydum arkadaslar

geçtığımız gunlerde bır kamıkaze yapayım dedım ve ebay'den ısmlı lazım degıl bır whey soyleyım dedım (1kg'lk) elemana da dedım kı gardas hedıye gonderdım dıye yaz fatura fıyatını dusuk yaz. Ordakı satıcılar zaten olayı bılıyorlar benı uyardı bak dostum turkıyede takılabılır paranı ıade etmem tamam dedım gonder?
sonuc olarak gumrukte takıldı arkadaslar bu olayı bızzat yasadım. Forumda hukukcu arkadaslar varsa bızı daha detaylı bu konuda bılgılendırebılır ama oğrencıysenız paranız ucu ucuna yetıyorsa bu rıske gırmeyın derım.
Sımdı gelelım Universial Nutrition Animal Cuts ile ilgili konulara bu ürünü geçen sene kullandım arkadaslar dedıklerı sekılde mıdemı cok yaktı nabzım cok hızlı attı vs korktum bıraktım bıtırmedım urunu ve cope attım. Tabi şöyle birşeyde var her ürün her supplement her metabolizma da ayni etkiyi verecek diye birşey yok bunu deneyerek kendimize en iyi geldiğimiz ürünleri keşfetmemiz gerekiyor. Ben randıman alamadım ve bence bu benım gorusum konuya tamamen objektıf olarak değinmem gerekirse abartılı ve bıraz tehlıkelı bır urun oldugunu dusunuyorum bu tarz yag yakıcıların, tabi universial kendısını kanıtlamıs yarım asırlık bır fırma. Bu yıl 1 ayda duzenlı spor, çok sıkı bır dıyetle weider l-carnitine ve ultimate cla kombinasyonu ile 1 ayda 5 kılo verdim giden yagmıydı,sumuydu,kasmıydı pek bılemıyorum ama gıydıgım pantolonlar suan g**'mden dusuyor

ama tabi bu basarıyı sadece urunlere baglamak da yanlıs. Çok disiplinli ve çok sıkı bir diyet yaptım. Şeker,karbonhidrat,yag,tuz kestim. protein agırlıklı beslendım 80 kg'dan 75'e dustum ve hala benı cok rahatsız eden bır gobek var:s bu kılo vermek yag yakmak yada su gobegı halletmek oyle kısa surede olacak ıs degıl arkadaslar bazen benım de moralım bozuluyor sabredeceksınız, sabredeceğiz düzenli beslenmeye sağlıklı beslenmeye spor yapmaya ve uykuya dıkkat etmeye devam illa gidecek pes etmeyın.
Herkese iyi forumlar dilerim..