Universal Nutrition Animal Cuts

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 289 52,7%
  • Orta karar

Votes: 205 37,4%
  • Başarısız

Votes: 54 9,9%

• Total voters
    548
kutu bugün bitti 10 numara ürün gerçekten alın kullanın yag yakıcı isteyen hiç düşünmesin ne alıyım die düzgün bi dietle kardiyosuz paramparça oldum ürün hakkını veriyor

Arkadaşlar bugün kullamaya başladım sabah 9da 1 paket öğle 12.45 de 1 saat 14:30 antrenmana 5er dk bisiklet kosu bandı ve eliptik olarak başladım . Sabah 1 yuttum bi garip hissetim 1 saat sonra . Ardından 2. yuttum böle bi başım garip oldu . Antrenmanda inanılmaz ter attım eve geldim ölü balık gibi yattım :D Bu normalmi şuanda böle bi garip hissediyorum. Üzerinde bu ürün türkiye için üretilmiş vs yazıda yok. beşiktaş çarşısından aldım? Etkiler normalmi?[DOUBLEPOST=1400251689][/DOUBLEPOST] 20140516_174458.jpg 20140516_174507.jpg 20140516_174525.jpg Urun orjinaldir inşallah bilgisi olan cvp yazrsa icmi rahtlatr :))[DOUBLEPOST=1400252645][/DOUBLEPOST]Ogle 12:45 2, aldm olck pardn :))

Son düzenleme:
Arkadaşlar paylaştım resimdekilerden hangisi cafein bide onu belitebilirseniz alışık değilim cafeine 2 günde 1 kave belki içen birisydim çok garip oldum :))

Sirkete mail attim, cevap olarak var dediler. Jelatin o kapsülü yaparken kullaniliyor, yani o disindaki kabini diyelim. Icindeki tozun karisiminda degil.
Supplementler.coma aradım direk ; bana dedikleri böle bişi imkansız kaçak aldıysanız öyle olabilir bunlar tarım köy iş bakanlığı onayıyla alınır ve kapsul rengini değiştiren sizce domuz jelatinine onay verirmi diye güzel bir açıklama verdi ??? Kafasına takılan arasın sorsun bencede yoktur...

Sirkete mail attim, cevap olarak var dediler. Jelatin o kapsülü yaparken kullaniliyor, yani o disindaki kabini diyelim. Icindeki tozun karisiminda degil.

Çok önemli bir iddia ve ürünlerin ülkeye girişinde bu konuda ciddi bir denetimin olduğunu biliyorum. Sizin mail attım dediğiniz şirket üretici firma mı yoksa Türkiyede satış yapan herhangi bir firma mı?

Çok önemli bir iddia ve ürünlerin ülkeye girişinde bu konuda ciddi bir denetimin olduğunu biliyorum. Sizin mail attım dediğiniz şirket üretici firma mı yoksa Türkiyede satış yapan herhangi bir firma mı?

Direk üreten firmaya attim maili. Gönderdigim mailin ve gelen cevabin ekran görüntüsünü ekledim, bakabilirsiniz.

Eklentiler

• mail.jpg
    mail.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 533
Arkadaşlar Türkiye için üretilen versiyonunda etkisi düştü iddalari var almayı düşünyorumda kullananlar etkisi hakkında yorum yapabilrlermi ?

Ürünü şu an ben kullanıyorum kıbrıs ta ikamet ediyorum öğrenciyim arkadaşlar. 1 hafta oldu başlayalı ve etkisi gerçekten mükemmel ama şöyle söyleyebilirim definasyon programım ve diyet ile beraber almanızı tavsiye ederim bariz farklılıkları göreceksiniz.. Üründen bir kaç resim atayım hapların rengi ile ilgili.. Çünkü az önce bir resim gördüm ve hapların rengini çok değişik geldi bana.. Kıbrısa gelen ürünler direk ABD den geliyor ve tamamen orjinal ürünlerdir.. İsterseniz karşılaştırınız..

Eklentiler

• DSC_2524.JPG
    DSC_2524.JPG
    183,5 KB · Görüntüleme: 557
Ürünü şu an ben kullanıyorum kıbrıs ta ikamet ediyorum öğrenciyim arkadaşlar. 1 hafta oldu başlayalı ve etkisi gerçekten mükemmel ama şöyle söyleyebilirim definasyon programım ve diyet ile beraber almanızı tavsiye ederim bariz farklılıkları göreceksiniz.. Üründen bir kaç resim atayım hapların rengi ile ilgili.. Çünkü az önce bir resim gördüm ve hapların rengini çok değişik geldi bana.. Kıbrısa gelen ürünler direk ABD den geliyor ve tamamen orjinal ürünlerdir.. İsterseniz karşılaştırınız..
aynen Türkiyeye girişi yasak bulsam alıcam.Burdakiler Türkiyeye özel üretilmiş supplement lere mail attım gelen cevap :
Merhabalar Talat Bey,

Bazı yasaklı maddeler çıkarılmış durumdadır. Ancak bu içerikler yerine Termojenik niteliği sağlayacak farklı içerikler mevcuttur.
Jelatin konusunda sığır jelatini kullanılmıştır. Bu sebeple kutularının üzerinde "Türkiye için üretilmiştir" diye belirtilmiştir.

İçeriğindeki formülasyon bu yönde değiştirilmiş olup, yağ yakım hızında yüksek oranda bir etkisi mevcut değildir.

benim daha önce kullanıp çok iyi verim aldığım bir ürün 2 gün önce supplementler.comdan tereddütsüz sipariş ettim meğersem içeri değiştirilmiş ve %50 oranında hafifletilmiş olduğunu söylediler henüz daha ilk paketi almadım ancak etkileri yazarım

Türkiye versiyonunu kesinlikle ama kesinlikle almayın. Paranızı çöpe atarsınız. Hiçbir olumlu etkisi olmadığı gibi bende bir de halsizlik, kaslarda ağrı ve kramp yaptı. Antrenmanlarımı zor tamamladım. Forumun sponsorunda okuduğum bir yorumda, yanlış ifâde edilmiş olsa da, bu etkisinden bahseden vardı. Az bir miktar damar belirginliğinden başka [ O da su atımından dolayı ] hiçbir verim alamadım. Tek başına L-Carnitine kullanmak bile daha etkili.

Böyle ürünler para tuzağı etkisini gördüm falan da piskolojik adam diyor diyet cardiyo yapıyorum etkisini gördüm ee kardeşim zaten diyet cardiyo yapıyorsun onlar seni kurutuyor daha ne etkisinden bahsediyorsun yap yeşil çayını 1 litre antreman sırasında iç bak keyfine ne gerek var böyle saçma sapan ürünlere para veriyorsunuz idmanın hakkını ver boğazına da sahip çık yavaş yavaş yağlar gider onca ye ye 1 yıl 2 yıl 5 yıl gel 3 günde yağ yakmaya çalış yağlar gitmiyor oldu yok öyle bi dünya

Son düzenleme:
Etkisi saglam bence ben kendi acimdan söylüyorum kalp ritminize ve ısı ve ter orani karsilastirin anlarsinizz yarsini kullanip ara verdim o bile yetti ama diyet cardio birlikte etkili animal cuts da %30 verim katio diyebilirim

öncelikle merhabalar abilerim,ablalarım, kardeşlerim uzun zamandır animal cuts ve rage kullanıcısıyım acık konusmak gerekirse cuts ve rage i daha öncede bir arada kullandım tahmini 2 ay kadar =) ancak o zamanlar işten çıkmıştım ve bittiğinde alacak durumum olmadı sporada uzun süre ara verdim su an tekrar spora, cuts'a ve rage'e basladım.
sizlere sorularım şunlardır;
*Cuts ve rage'i bir arada kullanarak doğrumu yapıyorum? (Amacım kesinlikle kas yapmak değil. Ben kilo vermek istiyorum aşağı yukarı bir 20-25 kilo kadar.)
*bu iki ürünü ( cuts ve rage) kullanırken carnitech (universal'ın karnitini) almamda bir sakınca varmı? yada gereksizmi?
*piyasadaki en iyi carnitin weidermidir? yoksa fiyatı abartımıdır?
*son sorumda bu ben definasyon yada spor için değil bildiğiniz vebalı gibi kilo kaybetmek istiyorum bunun için cardio yapmam gerektiğini biliyorum ancak ne kadar süre ile? ve beslenmemde neye yönelmeliyim protein karbonhidrat vesaire.

değerli görüşleriniz için hepinize çok teşekkür ederim

Arkadaslar 1 haftadır kullanıyorum türkiye versiyonunu hiçbir işe yaramıyor net söyliyim paranızı bosa harcmayın eski versiyonu için cok iyi diyorlar ama tr versiyonunu kullanan bri olarak söylüuorum net paranıza yazık

Back
Yukarı