BillyTheKid
Üye
Icerisinde domuz jelatini var haberiniz olsun. Mail attim, cevap yazmislar, kutunun üzerinde de yaziyor gerci.
içerisinde domuz jelatini olduğu kesin mi arkadaşlar önemli bir konu bu tecrübeli arkadaşlarımızdan net cevaplar bekliyoruz![]()
Supplementler.coma aradım direk ; bana dedikleri böle bişi imkansız kaçak aldıysanız öyle olabilir bunlar tarım köy iş bakanlığı onayıyla alınır ve kapsul rengini değiştiren sizce domuz jelatinine onay verirmi diye güzel bir açıklama verdi ??? Kafasına takılan arasın sorsun bencede yoktur...Sirkete mail attim, cevap olarak var dediler. Jelatin o kapsülü yaparken kullaniliyor, yani o disindaki kabini diyelim. Icindeki tozun karisiminda degil.
Sirkete mail attim, cevap olarak var dediler. Jelatin o kapsülü yaparken kullaniliyor, yani o disindaki kabini diyelim. Icindeki tozun karisiminda degil.
Çok önemli bir iddia ve ürünlerin ülkeye girişinde bu konuda ciddi bir denetimin olduğunu biliyorum. Sizin mail attım dediğiniz şirket üretici firma mı yoksa Türkiyede satış yapan herhangi bir firma mı?
Direk üreten firmaya attim maili. Gönderdigim mailin ve gelen cevabin ekran görüntüsünü ekledim, bakabilirsiniz.
aynen Türkiyeye girişi yasak bulsam alıcam.Burdakiler Türkiyeye özel üretilmiş supplement lere mail attım gelen cevap :Ürünü şu an ben kullanıyorum kıbrıs ta ikamet ediyorum öğrenciyim arkadaşlar. 1 hafta oldu başlayalı ve etkisi gerçekten mükemmel ama şöyle söyleyebilirim definasyon programım ve diyet ile beraber almanızı tavsiye ederim bariz farklılıkları göreceksiniz.. Üründen bir kaç resim atayım hapların rengi ile ilgili.. Çünkü az önce bir resim gördüm ve hapların rengini çok değişik geldi bana.. Kıbrısa gelen ürünler direk ABD den geliyor ve tamamen orjinal ürünlerdir.. İsterseniz karşılaştırınız..