OTTOMAN 90
Üye
merhaba kill-bill bir profilinde bayan yazıyor bir bayan olarak senin zaten yağ oranın baya iyimiş ne için kullandığını öğrenebilirmiyim en başta
[DOUBLEPOST=1393156743][/DOUBLEPOST]bende o şekilde düşünüyorum tek çare definasyon şeker tuz beyaz unu kesmek minimum yağ almak alıncaksada doymuş yağ ve omega gibi faydalı yağlar kullanmak düşük glisemik indeksli karbonhidtrat tüketmek bence yeterlihem yağ istmeiyorum minimum seviyedeolmasını istiyorum hem sonradan daha kaslanarak gidicem, zaten bi daha herhangi bi termojenik ürün kulnmayı da düşünmüyorum bence hiç faydası yok belki de yüksek kilodakilere vardır...
merhaba nerde nasıl yağ ölçümü yaptırıyorsunuz acaba ?Arkadaşlar 1 ay öncw animal cuts a başlarken ölçtürmüştüm yağ oranı %15.6 dan 14.8 e gerilemiş yani yaklaşık 600 gr yağ kaybetmişim zaten devamlı sağlam kardiyo yapıyodum bence aman aman bi etkisi olmamış bende
stsmerhaba nerde nasıl yağ ölçümü yaptırıyorsunuz acaba ?
Bende 1 haftadir kullaniyorum bu dedigin belirtilerden sadece tuvalete cikma goruldu.bende ne kusma ne gegirme istegi hicbisey olmadi.belki kafeine bagli hassasiyetinle ilgili bi durum olabilir tam olarak bilmiyorum ama.vucudunuza tepki veren zarar verdigini dusundugunuz urunleri bence cok kullanmayin.vucudu dinlemek gerek benceBen bu gün başladım sabah bi paket aldım mide bulantısı, kusma isteği, sık tuvalete gitme isteği, geğirme isteği yaptı, snra biraz rahtladım vw 4 te tekrar aldım ve aynı etkiler tekrar başladı, ama daha çok geğirme, kusma isteği ve mide bulantısı hissediyorum ve bu normal mi, çoğu kişi yorum yapmış fakat bu etkilerden bahsetmemiş, bana yaramadımı yoksa herkes mi bu etkileri yaşıyor
[DOUBLEPOST=1393338294][/DOUBLEPOST]paşaoğlu aynı sorunları bende yaşadım[DOUBLEPOST=1393338371][/DOUBLEPOST]bencede vücudu fazla zorlamamak lazımBen bu gün başladım sabah bi paket aldım mide bulantısı, kusma isteği, sık tuvalete gitme isteği, geğirme isteği yaptı, snra biraz rahtladım vw 4 te tekrar aldım ve aynı etkiler tekrar başladı, ama daha çok geğirme, kusma isteği ve mide bulantısı hissediyorum ve bu normal mi, çoğu kişi yorum yapmış fakat bu etkilerden bahsetmemiş, bana yaramadımı yoksa herkes mi bu etkileri yaşıyor
Ben genelde 20 30 dk beklemeye calisiyorum daha sonra kahvalti yapiyorum birinci paket sabah 7 ikincisini 13.30 da kullaniyorum antremanida 16.30 da basliyorum 3 gun sonra kutu bitiyo baslamadan onceki kilom 76.2 suan 72.90 cok kucukte olsa beslenmede aksakliklar oldu bence guzel bi urunUrunu sabah ac karnina aldiktan sonra kahvalti yapmak icin en az 30 dk beklemekmi gerekir haplari aldiktan sonra hemen kahvalti yapsak herhangi bir sorun olurmu ayrica multipiwer l carnitine ile birlikte kullanmakta bir sakinca varmidir ? Idman gunleri sabah animal idmandan 30 dk once multipower lcarnitin idmandan sonra tekrar animal off gunlerde ise sabah ve aksam animal olarak ?
Benim son iki paketim kaldi yarin son bence zorlamiyo bahsedilen titreme goz kararmasi nabiz yukselmesi vb. Etkilerini hic yasamadim ama kilo kaybi var hatta l carnitinle beraber kullanaiyolarben sadece sabah aç karnına bir tane kullanıyorum.
ikinciyi kullanmak zorlar gibi geliyor bana.
Gayet düzgün bir kullanım biçimi. Uygulamaya açık.Lcarnitine ve animal cut u nasil kombinlemeliyiz ? Sabah animal spordan 2 saat once tekrar animal spordan 15 dk once l carntine seklindeki kullanim dogrumdur sizce ?