Universal Nutrition Animal Cuts

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 289 52,7%
  • Orta karar

Votes: 205 37,4%
  • Başarısız

Votes: 54 9,9%

• Total voters
    548
merhaba kill-bill bir profilinde bayan yazıyor bir bayan olarak senin zaten yağ oranın baya iyimiş ne için kullandığını öğrenebilirmiyim en başta

hem yağ istmeiyorum minimum seviyedeolmasını istiyorum hem sonradan daha kaslanarak gidicem, zaten bi daha herhangi bi termojenik ürün kulnmayı da düşünmüyorum bence hiç faydası yok belki de yüksek kilodakilere vardır...

hem yağ istmeiyorum minimum seviyedeolmasını istiyorum hem sonradan daha kaslanarak gidicem, zaten bi daha herhangi bi termojenik ürün kulnmayı da düşünmüyorum bence hiç faydası yok belki de yüksek kilodakilere vardır...
[DOUBLEPOST=1393156743][/DOUBLEPOST]bende o şekilde düşünüyorum tek çare definasyon şeker tuz beyaz unu kesmek minimum yağ almak alıncaksada doymuş yağ ve omega gibi faydalı yağlar kullanmak düşük glisemik indeksli karbonhidtrat tüketmek bence yeterli

9 gün kullandım müsabaka nedeniyle 3 gündür kullanmıyordum bugun tekrar başladım sabah içtiğimde midemde baya bi yanma hissediyorum kahvaltıdan sonra geçiyor onun dışında terleme nabız artışı vucut ısısı uykusuzluk vs bişey yok ama başlarkenki kilom 76.1 şuan 73.7 diyettenmi kaynaklıdır ürün bende iyimi gidiyor bilmiyorum

Evet animal cuts daha yumuşak seyretti, çok çarpıntım olmadı o nedenle daha iyiydi yada ben öncesinde hydroxycut kullandığım için bünye kafeine alışmış olabilir, o yanmalar hepsinde oluyor çünkü hap silikondan yapıldığı için mideyi biraz rahatsız ediyor sanırım, plastik tadı alıyorum aç karna içtiğimiz için :D[DOUBLEPOST=1393226323][/DOUBLEPOST]gittiğim salonda ölçtürüyorum çok yeni modell olmayan bi tanitaları var..

animals cut beni mahvetti daha öncede l-definasyonda l-carnitin ve cla kombinlemesi yapmıştım ama animals cut dün bir paket kullandım çarpıntı,bulantı yanma,bulanık görme gibi rahatsızlıklar verdi

Ben bu gün başladım sabah bi paket aldım mide bulantısı, kusma isteği, sık tuvalete gitme isteği, geğirme isteği yaptı, snra biraz rahtladım vw 4 te tekrar aldım ve aynı etkiler tekrar başladı, ama daha çok geğirme, kusma isteği ve mide bulantısı hissediyorum ve bu normal mi, çoğu kişi yorum yapmış fakat bu etkilerden bahsetmemiş, bana yaramadımı yoksa herkes mi bu etkileri yaşıyor

Ben bu gün başladım sabah bi paket aldım mide bulantısı, kusma isteği, sık tuvalete gitme isteği, geğirme isteği yaptı, snra biraz rahtladım vw 4 te tekrar aldım ve aynı etkiler tekrar başladı, ama daha çok geğirme, kusma isteği ve mide bulantısı hissediyorum ve bu normal mi, çoğu kişi yorum yapmış fakat bu etkilerden bahsetmemiş, bana yaramadımı yoksa herkes mi bu etkileri yaşıyor
Bende 1 haftadir kullaniyorum bu dedigin belirtilerden sadece tuvalete cikma goruldu.bende ne kusma ne gegirme istegi hicbisey olmadi.belki kafeine bagli hassasiyetinle ilgili bi durum olabilir tam olarak bilmiyorum ama.vucudunuza tepki veren zarar verdigini dusundugunuz urunleri bence cok kullanmayin.vucudu dinlemek gerek bence

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[DOUBLEPOST=1393338294][/DOUBLEPOST]paşaoğlu aynı sorunları bende yaşadım[DOUBLEPOST=1393338371][/DOUBLEPOST]bencede vücudu fazla zorlamamak lazım

Urunu sabah ac karnina aldiktan sonra kahvalti yapmak icin en az 30 dk beklemekmi gerekir haplari aldiktan sonra hemen kahvalti yapsak herhangi bir sorun olurmu ayrica multipiwer l carnitine ile birlikte kullanmakta bir sakinca varmidir ? Idman gunleri sabah animal idmandan 30 dk once multipower lcarnitin idmandan sonra tekrar animal off gunlerde ise sabah ve aksam animal olarak ?

off günlerde animal ı kullanmaya gerek yok diye düşünüyorum ama belkide yanılıyorumdur. Ben hergün kullanıyordum çünkü tek off günüm çarşamba günüydü. l carnitinle desteklersen çok başarılı sonuçlar elde edebilirsin sıkıntı çıkarmaz.

Urunu sabah ac karnina aldiktan sonra kahvalti yapmak icin en az 30 dk beklemekmi gerekir haplari aldiktan sonra hemen kahvalti yapsak herhangi bir sorun olurmu ayrica multipiwer l carnitine ile birlikte kullanmakta bir sakinca varmidir ? Idman gunleri sabah animal idmandan 30 dk once multipower lcarnitin idmandan sonra tekrar animal off gunlerde ise sabah ve aksam animal olarak ?
Ben genelde 20 30 dk beklemeye calisiyorum daha sonra kahvalti yapiyorum birinci paket sabah 7 ikincisini 13.30 da kullaniyorum antremanida 16.30 da basliyorum 3 gun sonra kutu bitiyo baslamadan onceki kilom 76.2 suan 72.90 cok kucukte olsa beslenmede aksakliklar oldu bence guzel bi urun

arkadaşlar merhabalar öncelikle bilgilendirme ve yardımcı yorumlarınız için teşekkürler.ben 27 yaşında 1.79 bot 134 kiloya sahip bir insan evladıyım.2 aya yakın süredir muaythai dövüşü ve cardio ile uğraşıyorum.aynı zamanda aynı süredir akapunktur tedavisi görüyorum.bunun dışında çok özenli diyet yapmıyorum fakat fastfood gazlı içicek ve ekmekten olduğunca hele ki abur cuburdan tamamen uzak duruyorum.1 haftadır da animal cut
kullanıyorum ama spora başladığım süreden beri 4000mg ve sonrasında 3000mg lecarnatine kullanıyorum bu süre zarfında 142 kilo olarak başladığım aktiviteler sonucu 133.8 kiloya kadar düştüm lakin vücüt ölçümü ayda 1 kere akapunktur uzmanı tarafından yapılıyor ve son seferde ideal ortak kilo kararımız 89-105 kilo arası belirledik...bu haftaki kilo ölçümümde animal cut öncesi hafta 700-800gram ortalama verirken bu sefer 1.2 kiloluk kaybım oldu.bu haftadan itibaren düzenli olarak sizlere yazıcam umarım yardımcı olurum ama kendi fikrim şudur.lecarnatine+animal cut bence iyi bir ikili kas kaybım olursa animal nitro için belki başlangıç yapabilirim...hepinize kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim

Başarılarının devamını dilerim dostum umarım yakın zamanda amacına ulaşırsın ve fit bir vücuda sahip olursun. Bende 150 kilo idim vaktiyle. Şuan 90 kiloyum ve sağlığımdan memnunum. Özenli diyetle kazancını ikiye katlayabilirsin buda ufak bir hatırlatma olsun..

ben sadece sabah aç karnına bir tane kullanıyorum.
ikinciyi kullanmak zorlar gibi geliyor bana.

Lcarnitine ve animal cut u nasil kombinlemeliyiz ? Sabah animal spordan 2 saat once tekrar animal spordan 15 dk once l carntine seklindeki kullanim dogrumdur sizce ?

Lcarnitine ve animal cut u nasil kombinlemeliyiz ? Sabah animal spordan 2 saat once tekrar animal spordan 15 dk once l carntine seklindeki kullanim dogrumdur sizce ?
Gayet düzgün bir kullanım biçimi. Uygulamaya açık.

Back
Yukarı