Universal Nutrition Animal Cuts

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 289 52,7%
  • Orta karar

Votes: 205 37,4%
  • Başarısız

Votes: 54 9,9%

• Total voters
    548
animal cuts, animal nitronun içerğindeki amino asitleri damarlardan daha hızlı geçmesi ve taşınmasına yardımcı olsun diye üretilmiş bir ürün dedi.tıpkı vpx shotgun daha iyi emilsin sindirilsin diye vpx syngexin üretilmesi gibi.

cuts yerine pump demiş olmasın, çünkü bu bilgi yanlış. ayrıca vpx shotgun - vpx syngex için tam tersi durum soz konusu olabilir.

cuts yerine pump demiş olmasın, çünkü bu bilgi yanlış. ayrıca vpx shotgun - vpx syngex için tam tersi durum soz konusu olabilir.

valla danışma hattındaki arkadaşa animal cuts carnitine değil mi dedim hayır ziyade aminoasitlerin sindirilmesini kolaylaştıracak bir üründür onun için üretilmiştir dedi. ayrıca yanlış yazmışım synthesize ürünü shotguna yardımcı olması için üretilmiş ben yanlş yazmışım özür dilerim.

hiçbir işe yaramadı, 1 gram bile vermedim, diyet + sporumu da artırdım hatta ama bana mısın demedi. hatta kullanmasaydım o kadar diyete ve spora kilo verirdim parama ve zamanıma yazık oldu. L-Carnatine alın bunun yerine, en etkilisi kesinlikle o.
Bu arada ürünün orjinal olduğunundan emin misin diye sormayın, eminim çünkü :)

''Cycle Class'' özellikleri:

1.Aşırı definasyon ve damarlanma

2.Fazla su tutan atletler için

3.Maximum çizgi ve kesikler

4.Ephedra(efedrin,uyarıcı) içermez.

5.Bu geleneksel yağ yakıcı ve ya termojenikler vücudun metabolizmasını hızlandıran toplam enerji tüketimini arttırarak çalışır.

''Ripped&Peeled'' özellikleri:

1.Bir kabın içinde 42 paket bulunduran sporcu beslenmesine yardımcı ürün

2.Synephrine(yağ yakımına yardımcı bir uyarıcı) ve kafein içerir.

3.Derialtı yağı ve suyunun atılmasına yardımcı olur.

4.Daha belirgin yağsız kas kütlesi oluşumuna yardımcı

5.Ephedra(efedrin) içermez.

Amazon.com dan çevirdim umarım yardımcı olur.

şu an piyasadaki Ripped&Peeled olan ürünüyse ,diğerini nasıl bulabiliriz
bu Ripped&Peeled de yazan derialtı su ve yagının atılmasına yardımcı diyor, diğerinde fazla su tutan atletler için diyor ,yani bu cycle class dahamı az su atıyor dahamı çok anlamadım hiçbirşey
benim bu özelliklere bakarak anladığım şey cycle class daha etkili oluyor ,doğrumudur

Hangisinin daha iyi oldugu hakkinda birsey diyemeyecegim fakat cycle class daha pahali.Bulma konusunda da saticilara sormani oneririm.

Herkese bol sporlu günler.Daha önce 2 kutu cuts kullandım.Aslında ne kadar işe yarayıp yaramadıklarını söylemem zor bayaga oldu çünkü kullanalı ve bende iyi bir diyet yaptım mı o da tartışılır tabi:)Şimdi 3.kutuyu aldım.Benim anlamadığım olay şu aslında.Türkiye de satılan supplementlerin ''supplement facts''yani içerik ve servis bilgileri yazan yerlerinin üstlerine orjınallerine benzeyen fakat içerik olarak farklılıklar gösteren etiketler yapıştırılıyor(tüm ürünlerde değil)animal cuts aldım.buradaki bazı arkadaşlar içerik resimleri koymuşlar.Çok ilginç bütün fırmalar bunu yapıyor mu acaba?sürekli bir içerik te oynama olduğunu gördüm.Benim aldığımın üstündeki yapıştırılmış etiketi söküp altında orjınal olanı resmı sıtedekıyle karsılastırdım aynı.Ama uzerıne yapıstırılanla resmı sıtedekı arasında farklılıklar var.Resmı sıtedekı içerikte olan bazı maddeler benım urunun ustune yapıstırılmıs olan etıkette yok mesela.Bu neden kaynaklanıyor acaba?Genelde bana göre 3 aşağı 5 yukarı piyasadaki termojenık yag yakıcıların içerik sanırım aynıdır.Ben Muscletech Hydroxycut stix(toz)ve animal cuts kullandım ve ikisinde de iyi ter attırdı.Yanı dıyecegım ''bu ondan daha super daha ıyı otekı işe yaramaz''demek pek doğru değil sanırım.Artı supplement olayında ıkı farklı kısıden bırınde işe yarayıp dıgerınde işe yaramama olayı da var.Bu anımal cuts ıcerıklerıyle ılgılı bılgısı olan arkadaslar varsa bılgı verırlerse sevınırım.Sımdı benım aldıgım anımal cuts ın ıcerıgınde tabı kı de orjınal kutunun ustunde yazan maddeler vardır ama uzerıne o zaman neden yenıden etıket yapıstırılıyor?(bu etıket orjınalden bıkac yerde farklılık gosterıyor ıcerık olarak)

Herkese iyi gunler....

42 poşetten 21'i bu sabah itibariyle bitti. Konuda yazıldığı gibi aşırı bir terleme, midede yanma, enerji patlaması gibi durumlar yaşamamama rağmen belim, kalçam belirgin düzeyde inceldi. Denildiği gibi adelelerde de eksilme oldu ama umursamıyorum zaten gereksiz büyük pantolonlara sığmayan adelelere sahibim. Ayrıca bu sabah Animal Nitroma da kavuştum. Bu gün cardio günüm olduğundan kullanmayacağım fakat yarından itibaren almaya başlıyorum. 10 gün sonra Cuts + Nitro kombinasyonu hakkında bilgi vereceğim.

denenmeli

dukan diyeti+cuts
sabah hiit antremanı
aksam ağırlık antremanı
haftada 6 gün çalış 1 gün dinlen

yanına bir de l carnitine eklerseniz mucizenin tadına bakmış oluyorsunuz.
sadece bir ay kullanmam neredeyse yetti ancak ciddi anlamda dukan diyeti uygulamanız gerek nedeni ürün su kaybına ve kas kaybına yol açıyor engellemek için bol proteinli bir diyete girmeniz gerekiyor. şahsen denedim kendimde büyükce etkisini gördüm..

arkadaşlar ürün hakkında cilt hakkında uyarı yapıyor hiç böyle bir etki gören var mı? mesela siyah leke (ben) artışı gibi benim de cildim hassas güneşten vs çok etkileniyor. bu ürünün deriyi inceltici özelliği olduğundan bunu da etkiler mi diyorum__?

arkadaşlar ürün hakkında cilt hakkında uyarı yapıyor hiç böyle bir etki gören var mı? mesela siyah leke (ben) artışı gibi benim de cildim hassas güneşten vs çok etkileniyor. bu ürünün deriyi inceltici özelliği olduğundan bunu da etkiler mi diyorum__?

Ürün krem değilki cilt üzerinde etkileri oluşsun. İçeriğindeki yağ yakıcı maddelerden birisi alerji yapabilir ama düşük bir ihtimal. Deriyi inceltmez o genetik birşeydir deride yağ varsa onu yakar ancak bunu vücut karar verir bölgesel olmuyor malesef.

anladım ben de alerjen etkilerden ötürü düşünmüştüm. teşekkürler yardımınız için. en iyisi deneyip görmek galiba :)

dün netrition.com dan sipariş ettim yan etkisi en minimal olan yağ yakıcılardan biri
aldıgım duyumlara göre
9 tane olması ilk başta oldukça sorun yaratacak gibi ama 3er 3er alınabilir diye düşünüyorum.
17 yaşında olmam sorun yaratırmı ? yağ oranım oldukça yüksek ,diyetle beraber oldukçada fazla spor yapıyorum.
ilk başta 1 er pack almayı düşünüyorum günde eğer yan etkisini görmezsem 2packe çıkartmayı düşünüyorum.
ürünü 18yaş altı kullananlar karşılaşılan yan etkileri söyleyebilirlermi?

GÜmrükten geçerken sorun olmuyor mu?

içindeki greyfurt ekstresi sayesinde gün boyu insülin seviyenizin kontrol altında tutulmasına yarar. onun dışında az biraz nabız artıyor.
gerçekten orta karar. fiyat/performans açısından kötü.

merhaba. ben yeni kayıt oldum.
18 yasındayım bi yıldır fitness salonuna gidiyorum. geçen kış 8 kilo aldım. şuan boyum 164, kilom 62. yağlıyım. (%21 - 13 kg yağ çıktı )
geçen yaz hardline l-carnitin kullandım hiç bir faydasını görmedim. 1 aydır power system in l-carnitini kullanıyorum, bu ürün hardline a göre daha etkili ama 1 ayda sadece 1 kilo vedim.
bir kaç hafta sonra animal cuts alıcam, hakkında bir sürü güzel şey okudum ve duydum. inşallah bu üründen istediğim sonuçları alırım. kullanmaya başlıyınca yine yazıcam.

merhaba arkadaslar ben de bu urunu kullanmaya basladim, ilk paketi sabah sekizde, ikinci paketi ogleden sonra saat 3 gibi aldim, biraz kalp atislarini hizlandiriyor, ama baska bir yan etkisi gormedim, kardiyo performansimi da pek artirmadi, ama isten geldigimde her zamankinden daha zindeydim. ayrica istahi biraz kapatiyor, ama yemek isterseniz yiyebiliyorsunuz da, 3 hafta sonra sonuclari yeniden yazacagim.. saygilar

Ürün gerçekten etkisini hissettiriyor.ilk aldığım 1-2 gün psikolojik etki falan demiştim ama sonra düşününce,terlemenin nasıl bir psikolojik etkisi olucak dedim ve gerçekten kardiyomda olsun ağırlık antrenmanlarımda olsun boncuk boncuk terliyorum.Tuvalete çıkma konusunda fazla bir değişiklik olmadı.ürünü almadan önce nasılsam öyleyim.ilerliyen haftalarda ölçülerimle beraber yazacağım.cutsdan öncesi ve sonrası şeklinde

dipnot:kullanmaya başlayalı 8gün oldu

slm arkadaslar benim bi sorum olucak suanda bulk donemindeyim kilo artisi uzerine ant ve beslenme programi uyguluyorum bel bolgemdeki yaglari kontrol amacli sabah ac karnina kullanmak istiyorum bu kilo almami engellermi yoksa sadece kullanim amacina uygun cla mi kullanmaliyim? veya sadece ant gunleri kullanip off gunlerinde bu urunu almasam bu dengeyi saglarmiyim? tesekkurler.

Back
Yukarı