Ürünü 2 yıl aradan sonra tekrar aldım ancak eskiden kullandıgımda kapsuller kırmızı,mavi,beyaz şeklindeydi şimdi hepsi şeffaf
Formul mu değişti neden böyle ,bir sahtelik yoktur umarım?
bu ürün bende var yaklaşık bir ay oldu alalı ama henüz kullanmadım. adanada yaşıyorum bilen bilir burası çok sıcaktır, termojenik olmasından ötürü şuan kullanmıyacam, sonbaharda kullanmayı düşünüyorum. istedigim kiloya ulaşmak için daha 15 kg fazlam var![]()
arkadaşlar bende bu bu hafta animalcuts kullanmaya başladım boyum 1.82, kilo 79. hedef kilom diye net bir şey diyemem ama karnım çok yağlı ve hedefim karnımdaki yağları yakmak. cardio ile birlikte hafta 6 gün boyunca günde 25-30 dakika hiit cardio, 10dakika eliptik bisiklet daha sonra karın çalışması yapıyorum. yaklaşık 50-60 dakika sürüyor cardio idmanım. ayrıca diyete de başladım. ilaçla ilgili ilk izlenimlerimi paylaşmak istiyorum. ayrıca daha önce hiç bu tarz bir yağ yakıcı kullanmadıgımı belirteyim.
ürünü kullanalı gün itibariyele 4.günüm. ilk kullandıgım gün mide bulantısı çok çok az yaptı ve daha sonra hiç yapmadı. Ben epey etkisini gördüm her bünyede bu kadar etkili olur mu bilemem. çünkü sabah kalkıp aç karına içiyorsunuz, ilacı aldıktan sonra açlık istegim tamamen kapanıyor. yemek yemeden yaşabilcekmişim gibi hissediyorum kendimi. tabiki böyle bişey mümkün olmadıgı için genelde hep acıkmadan yemek saatim geldiginde almam gereken proteini besinleri alıyorum. sporda ise gerçekten bir dobing etkisi yaratmış durumda. eskiden cardio yaparken çok yorulurdum. fakat bu ilacı kullandıgımdan beri enerji patlaması yaşıyorum. yaklasık 3saatim salonda geçiyor ve bana mısın demiyor. Fakat gördügüm bir yan etkisi var. bu ilacı kullanmadan önce bu performanslarda bu kadar çalışsam akşam 11-12 arası sızardım dayanamazdım. akşam 12 oldugunda uykum gelmiyor yorgun oluyorum uyumam lazım diyorum bunu hissediyorum fakat uyumayım bakalım nolcak desem sanki sabaha kadar rahatlıkla oturubilecek gibi hissediyorum. yani uyku problemi biraz yaratabilir ve niketim uyku saatim biraz gerilemiş durumda en geç 12 de yatarken şuanda 1 den önce yatamıyorum bazı geceler 2yi görüyorum. ayrıca spora gündüz 11-13 11-14 arası gidiyorum ve spordan geligimde hafif bir yorgunluk oluyordu şekerleme yapma istegi duyuyordum. fakat artık gün boyunca hiç uykum gelmiyor.
Sonuç olarak benim üzerimde çok etkili oldu fakat çok da tehlikeli olabilir. ben içtigim suya yedigim yemege çok dikkat ediyorum. Acıkmasam da yemek yiyorum ve günde en az 3 litre su tüketiyorum. eğer besinlerinizi aksatır acıkmıyorum oh ne güzel diye yemek yemesseniz, yeterince su içmesseniz başınız da agrır midenizde bulanır başınızda döner bütün komplikasyonlar oluşabilir.
ilacın daha ilk haftası olmadı. eger isteyen arkadaşlar olursa hafta hafta gelişimimi ve diyetim hakkımda da bilgileri paylaşabilirim. bu bilgiler yararlı olur umarım herkese kolay gelsin arkadaşlar.
Etkisi o kadar abartılacak kadar değil. Hatta yazın kullan anca hissedersin etkisini. Sabah iç 9 kapsülü giy kapşonlu bi kıyafet koş dışarda. Yoksa bi işe yaramıyor![]()
@RaJeV adana gerçekten çok sıcak bi yer, nem çok yüksek normalde dayanamıyorum sıcaga, etkisi az olsa bile vücudumda fazladan hararet istemiyorum![]()
İLAÇ değil supplement..