Universal Gh-Max 180 Tablet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.631
su anda turkiyede ithalatcıyla ilgili bir sorun oluştuğu için hiç bir yerde bulamıyorum urunu, nereden satın alacagımızı bilen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

1 Kutu yurtdışından gelen akrabama getirttirdim bakalım nasıl olucak bugün kullanmaya başlayacam. Küçük tatlı bir kutusu var :)

yurt dısından alsam maximum kaç kutu getirebilirim yanımda, havaalanında problem olur mu bilen varsa cevaplarsanız sevinirim...

Bavuluna atarsan sorun olmuyor. Tabi 4-5 kutu getirmediğin sürece. Ben çıkışlarımda hep 1-2 kutu bir şeyler getiririm kimse bir şey demiyor. Mesela 2 kutu protein 2 kutu bcaa 1 kutu amino gibi. Ama sana bir tavsiye ürünlerin bence ambaljını açma sonuçta toz ve ambalajı açık farkederlerse uğraşırsın.[DOUBLEPOST=1430829500][/DOUBLEPOST]Universal kullanmadım ama amix kullandım ve çok memnun kaldım. Tabi bunun yanında protein tozu ve bcaa kullandım. Ancak son 2 ayda gösterdiğim gelişmeyi herhalde protein tozu ve bcaadan çok amix e borçluyum.

bu ürün tek başına kullanılabilirmi kullanılmaz ise yemeklerden elde edilecek (yumurta lor peyniri ) proteinlerler vs ile kombine edilebilirmi ?

Arkadaşlar ben şimdi Multipower Iso kullaniyorum simdi yanina Scination Xtend ve bu ürünü almayı planlıyorum.Definasyona başlarken hacime vs yardimci olsun diye.Sizce iyi olur mu? Yoksa baska bir urun tavsiye eder misiniz.Bu ürünün kalp uzerinde herhangi bir olumsuz etkisi var mi acaba?Bir de son bir soru bu haplar aminolar gibi yutulmasi zor mu

Anladığım kadarıyla growth hormonu salgılanmasını tetikleyen bir ürün fakat kafamda bir soru var bu ürün boyu uzatırmı ? Yoksa sadece kasları mı etkiler kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim..

Theo34,eğer yaşınız ve kıkırdaklarınız halen müsaitse -''yardımcı'' ''olabilir'' ancak ciddi bir farklılık beklemek yersiz olur.Bu arada,Growth Hormone ve uzantıları (igf-1 gibi) vücuttaki ''herşeyin'' büyümesinden sorumludur,adı üstünde büyüme hormonudur belirli bir karakteristik hormon değildir.(androjenler gibi). Neyse,özetle hormon salınımını desteklediği için,kas oluşumuna yardımcı olduğu gibi boy uzamasına da yardımcı olabilir ama -çok şey beklemeyin-.

Ankamall AVM Lifestyle Nutrition mağazasında bulabilirsiniz.Aslında sadece sormak için gitmiştim ama Cengizhan Bey ürünün içeriğinden detaylı bahsedince direk aldım.Etkilerini kullandıktan sonra yazcam

Dün sipariş ettim bugün elime ulaştı bunu Genrise spinat extract ile kullansam bi yan etkisi olur mu acaba ?
20 günde etki edio demişler daha önce kullananlar bn de değişimleri yazacağım .

Back
Yukarı