Universal Gh-Max 180 Tablet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.631
Kardeş vucudun zaten ürettiği değerlerle oynama dışarıdan aldığn değerlerle oynayabilirsin en iyisi en pahalısını en kalitelisini alabilirsin ama vucudun zaten ürettiği bir değerle oynarsan beynin onu tekrar üretmesi ve arada oluşan yokluk harap eder seni ve bağımlılık olur vucud her hormonu ihtiyaca göre üretir bunun oranını diyetle sağlayabilirsin. Kullanmayın böyle saçma ürnler
abi boy sorunu okadar kötü ki sorma ameliyat olmayı bile dusunuyom 7 cm olsa bile yetecekte olmuyo ışte

bu urunu, nox urunleriyle beraber kullanabiliyor muyuz? C4 ile birlikte alimlarda fazla yuklenmis olur muyuz?
Kombinimin diger urunleri, nitrotech whey ve xtend bcaa.
4'lu kombin dusunuyorum.

Arkadaslar 1 kutu bitirdim ve gercekten bnce etkisi var ama bazı arkadaslarında yazdıgı gibi bırakıldıgında etkisini yitirmesi soz konusumu bunu zamanla gorucem tekrar siparis edip kullanmayı dusunuyorum bnde kullanmak istiyenlere tavsiye ederim..
mesela nasıl bir etki gördün ne kadar kas kütlesi kazandın damarlandın mı biraz ayrıntılı bahsetsen ? :)

Bunu ben de merak ediyorum. Şekilsel açıdan gm max'ın etkileri nedir? Bazi arkadaslar, kaslari belirginlestirdi falan demiş.
Mart ayinda kullanmaya başlayacagim. O zaman kendi izlenimlerimi paylaşirım. beklentim yüksek degil açıkcasi.

Almak İsteyipte Kafasında Soru İşareti Olan Varsa Tavsiye Ederim..5 Ay Önce Kullanmıştım Etkisi Farkettiriyo Spordan Önce Alındığında Dayananıklılığı Arttırıyor Ben Orta Seviyede Olduğum İçin 6 Tablet Fazla Geliceğini Düşünerek 4 Tablet (2 Önce 2 Sonra) Olarak Kullandım Ona Rağmen Etkiliydi...

Almak İsteyipte Kafasında Soru İşareti Olan Varsa Tavsiye Ederim..5 Ay Önce Kullanmıştım Etkisi Farkettiriyo Spordan Önce Alındığında Dayananıklılığı Arttırıyor Ben Orta Seviyede Olduğum İçin 6 Tablet Fazla Geliceğini Düşünerek 4 Tablet (2 Önce 2 Sonra) Olarak Kullandım Ona Rağmen Etkiliydi...

Dayanıklıliğı arttirmasindan hariç, başka görsel bir etkisini gozlemledin mi dostum?
Bazi arkadaslar, kas çizgilerini belirginlestirme yonunde etki gorduklerini soylemisler.
acikcasi bu tarz bi urun işime yarardı.

Dayanıklıliğı arttirmasindan hariç, başka görsel bir etkisini gozlemledin mi dostum?
Bazi arkadaslar, kas çizgilerini belirginlestirme yonunde etki gorduklerini soylemisler.
acikcasi bu tarz bi urun işime yarardı.

Evet Kasları Belirginleştirdiği Doğru,Yağ Yakarken Kullanmıştım Ben, İçindeki Arjinin Miktarından Dolayı Olsa Gerek Damarlarımda Baya Belirginleşiyordu Spor Esnasında...

Evet Kasları Belirginleştirdiği Doğru,Yağ Yakarken Kullanmıştım Ben, İçindeki Arjinin Miktarından Dolayı Olsa Gerek Damarlarımda Baya Belirginleşiyordu Spor Esnasında...
Merhaba ;
Ürünün esas amacı kaslara giden kanı ( besinleri ) daha fazla olacak şekilde sağlamak. Bu özelliği de içerisindeki argenin sağlamakta. Ürünü düzenli kullanıyorum ve sağ kolumdaki damar 3 senedir spor yapmama rağmen daha yeni çıkmaya başladı . (3-4 kutu kullanıdm). Ürünün adının Gh olması biraz ticari .Tabiki Gh miktarını arttırıyor ama öyle inanılmaz etki beklemeyin .Sıradan bir argenin takviyesi de alabilirsiniz. İçerisindeki oritonin de gh a olumlu katkı sağlıyor .

Ek olarak şu bilgiiyi vermek isterim .Şu anda argenin belli dozlarda sertleşme sorunu çeken hastalara verilmekte. Damarları genişleterek , penise giden kanı arttırarak sertleşmeyi kolay hale getirmekte . Ek bilgi olarak vermek istedim :D

iyi sporlar

Merhaba ;
Ürünün esas amacı kaslara giden kanı ( besinleri ) daha fazla olacak şekilde sağlamak. Bu özelliği de içerisindeki argenin sağlamakta. Ürünü düzenli kullanıyorum ve sağ kolumdaki damar 3 senedir spor yapmama rağmen daha yeni çıkmaya başladı . (3-4 kutu kullanıdm). Ürünün adının Gh olması biraz ticari .Tabiki Gh miktarını arttırıyor ama öyle inanılmaz etki beklemeyin .Sıradan bir argenin takviyesi de alabilirsiniz. İçerisindeki oritonin de gh a olumlu katkı sağlıyor .

Ek olarak şu bilgiiyi vermek isterim .Şu anda argenin belli dozlarda sertleşme sorunu çeken hastalara verilmekte. Damarları genişleterek , penise giden kanı arttırarak sertleşmeyi kolay hale getirmekte . Ek bilgi olarak vermek istedim :D

iyi sporlar

Bizde Ürünü Pazarlamıyoruz Zaten Usta Kullandım Gördüğüm Etkileri Yazdım.Zaten Konunun Açılma Amacı Nedir..!

Bizde Ürünü Pazarlamıyoruz Zaten Usta Kullandım Gördüğüm Etkileri Yazdım.Zaten Konunun Açılma Amacı Nedir..!
Merhaba ;

iyi sporlar

Ayrıca Vücuttaki Yağ Oranı Azaldıkça Damar Belirginliği Artar 3 Senedir Spor Yapıp Yağ Oranın Azalmadıysa Senin Sorunun Birde Yağ Oranın Azaldığında Dene Ürünü

Ayrıca Vücuttaki Yağ Oranı Azaldıkça Damar Belirginliği Artar 3 Senedir Spor Yapıp Yağ Oranın Azalmadıysa Senin Sorunun Birde Yağ Oranın Azaldığında Dene Ürünü
Merhaba
Ürünü pazarlıyorsunuz gibi bir cümle kullanmadım zaten. Ben ürünün adının gh olması ticari dedim. Tekrar okursanız anlarsanız . Ayrıca damarlanma sadece yağ oranına bağlı değil. Deri altında bulunan su ve kan damarlarınız genişliği ile de doğru orantılı. Benim amacım bildiğim şeyleri söylemek. Yanlış okuyup istediğiniz gibi konuyu yorumlamayın

Merhaba
Ürünü pazarlıyorsunuz gibi bir cümle kullanmadım zaten. Ben ürünün adının gh olması ticari dedim. Tekrar okursanız anlarsanız . Ayrıca damarlanma sadece yağ oranına bağlı değil. Deri altında bulunan su ve kan damarlarınız genişliği ile de doğru orantılı. Benim amacım bildiğim şeyleri söylemek. Yanlış okuyup istediğiniz gibi konuyu yorumlamayın

Ürünü düzenli kullanıyorum ve sağ kolumdaki damar 3 senedir spor yapmama rağmen daha yeni çıkmaya başladı Diyerek Ürünü Abarttığımı İma Etmeye Çalışmışsın Herkes Kullandığı ürünlerden aynı Etkiyi Alıcak diye Birşey Yok.Neyse Burda Kişisel Tartışma Yaratmaya Gerek Yok Kullanamak İsteyen Varsa Alır Dener Sonucunu Yazar Ben Kullandım Etkisini Aldım...

Ürünü düzenli kullanıyorum ve sağ kolumdaki damar 3 senedir spor yapmama rağmen daha yeni çıkmaya başladı Diyerek Ürünü Abarttığımı İma Etmeye Çalışmışsın Herkes Kullandığı ürünlerden aynı Etkiyi Alıcak diye Birşey Yok.Neyse Burda Kişisel Tartışma Yaratmaya Gerek Yok Kullanamak İsteyen Varsa Alır Dener Sonucunu Yazar Ben Kullandım Etkisini Aldım...

Haklsıın şimdi okuduğumda bir cümlemi yanlış şekilde yazdığımı fark ettim . Aslına bakarsan şöyle demek istemiştim . 3 senedir spor yapmam rağmen görünmeyen damarlarım 4 kutu gh max bitirdikten sonra belirginleşti demem lazımdı Yanlış anlaşılma yüzünden özür dilerim .Başarılı ürün argenin kullanacak kişilere bu ürünü almalarını öneririm .

Ürünü almayı düşünüyorum ama benim alısveris yaptıgım sitelerde stokta yok gorunuyor. Güvenebilecegim nereden alabilirim ozelden yazabilir misiniz?

ürünün tam adı GH MAX mı, yoksa GH MA mı arkadaşlar?
Urunu yaklasik 10 gun once orijinalitesine guvendigim bir sitenin magazasindam tedarik ettim. Henuz kullanimina baslamadim. Bugun icerigini incelerken bir şey dikkatimi çekti.
Urunun kutusu uzerinde adi gh max degil de, gh ma olarak yazilmis.
Şuan bu urunu kullanan arkadaslarda benzeri bi durum soz konusu mu? içime bir kurt dustu acikcasi. Urun sahte olabilir mi, yoksa yakin zamanda ad degisikligi mi oldu?

Etiket falan oolmasın ustunde. Siyah et,ket yapıstırıyorlar bazen zor belli oluyor. Bende aldım dun deniycem bakalım. Universalin tavsiye ettigi sitelerden ucuz gordugum birtanesinden aldım 95TL+kargo

Back
Yukarı