Universal Gh-Max 180 Tablet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.631
Alternatifi Yok ama içerik bakımından arjinin ornithine l karnitine ayrı ayrı alınıp kullanılabilir diye düşünüyorum benim aklıma takılan bu miktarları en fazla nereye kadar çekebiliriz acaba yani vücut maximum ne kadar alır

Arkadaşlar ben bcca gulutamin alicaktm bu ürün onları yerine mı geçiyor yoksa arginine olarak nutrend arg düşündüm de ? Bana bi yardım.hangisini alım şaşırdım

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bcaa ve gulutamin yerine geçmez bu ürüne muadil olarak arginin ve ornitine karışımı yapabilirsiniz ben öyle yapıyorum gh max değerlerini bakıp ayarlanabilirsiniz multipower super amino likit var değerleri hemen hemen gh maxa yakın

Arkadaşlar ben bcca gulutamin alicaktm bu ürün onları yerine mı geçiyor yoksa arginine olarak nutrend arg düşündüm de ? Bana bi yardım.hangisini alım şaşırdım

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alabiliyorsan saf formda beta alanin - kafein ve argenin i ayrı ayrı al .Durumun yok ise GH max alma. İsminden kaynaklı çok abartılmış bir ürün. Glutamin ile ilgili bir çok makalede supplementlerden alınan gulutaminden hücrelerin yararlanamadığı ile ilgili bir çok makale mevcut. Kaynak isteyen olur ise examine.com'dan glutamin ile ilgili gerekli makalelere bakabilirler. Hacim almak için antreman yapıyor ve protein alımınızda sorun yok ise bcaa ya gerek yok . Diyette ve aç karnına cardio yapıyorsanız bcaa tercih edilebilir ama gerekli değil .

Alacaksanız creatin üzerine yoğunlaşın . Tüm çevreler tarafından kesin etkisi tanımlanmış tek ek gıda creatin .Onun dışında beslenmeniz çok iyi değil ise protein tozu da listeye eklenebilir.

Merhaba arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Aranızda amix maximum gh ürününü kullanan varmı ? Yaklaşık 1 yıldır spor yapıyorum yaşım 17 büyüme hormonumun eksik olduğunu düşünüyorum . Hızlı yağ yakmak ve omuzlarımın gelişiminin hızlanmasını istediğim için amix max gh ürününü kullanmayı düşünüyorum. Kullanan varsa acaba ürün işe yarıyor mu yoksa gereksiz bir ürünmü merak ediyorum veya konuya hakim olan varsa bu hedeflerimi gerçekleştirmem için hangi supplementleri kullanmam gerekiyor ? Şimdiden teşekkürler

Merhaba 16 yaşındayım acaba tek başına kullanırsam karaciğer vb. için herhangi bir yan etkisi var mıdır ve kullananlar ne kadar sürede ne kadar uzadığını yazabilir mi uzadıysa?

Ektomorf kişiler için hacim ve kilo artışına faydası olurmu ?
Tek başına hiç bir supplement hacim ve kilo artışına sebep olmaz. Beslenmenizi ve antreman sisteminizi yoluna koymalısınız . Buna vereceğiniz parayı yemeğe vermenizi tavsiye ederim.

türkiyedekiler ile yurd dışı çok farklı.bi abi gösterdi şuan face de takip ediyorum adam yurt dışından yağ yakıcı supplement getirtiriyor içinde kafain aspirin ve efedrin var.bunlar da 200 mg dı sanırsam.yani yurd dışındaki supplementlerin içine ilaçlarda katılıyor.ama bizde gümrük ve onaylı ürün olayı var.
38996232_674245662927522_8672622577987878912_n.jpg

38875444_674245649594190_3309288704048103424_n.jpg
[DOUBLEPOST=1534077650][/DOUBLEPOST]
türkiyedekiler ile yurd dışı çok farklı.bi abi gösterdi şuan face de takip ediyorum adam yurt dışından yağ yakıcı supplement getirtiriyor içinde kafain aspirin ve efedrin var.bunlar da 200 mg dı sanırsam.yani yurd dışındaki supplementlerin içine ilaçlarda katılıyor.ama bizde gümrük ve onaylı ürün olayı var.
38996232_674245662927522_8672622577987878912_n.jpg

38875444_674245649594190_3309288704048103424_n.jpg
satıcı ismi sormayın.söylemem.ben kullanmıyorum.tavsiye de etmiyorum.

Arkadaşlar bu ürünün alternatifi yok mu?

İçeriğinde ki etken maddelerden en önemlisi arjinin ve ornitin. Bu ürünleri ayrı ayrı alıp kombinleyebilirsin. Bir çok markanın arjinini bulabilirsin. Ornitin için ise Bigjoy'un toz formda ürünü mevcut. İkisini karıştırabilirsin. GH-max'ın supplement factsına bakarak diğer içerikleri de ekleyebilirsin aslında ama bana kalırsa pek gerekli değil.

Back
Yukarı