Universal Animal Pump

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan B3RkOvi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 136 62,7%
  • Orta Karar

Votes: 64 29,5%
  • Başarısız

Votes: 17 7,8%

• Total voters
    217
fotoraflarını cekip koysana?

tabiki

resim.php
http://www.hizliupload.com/img/69471950646701506897.jpg

hepsini tek tek koyamadım şimdi

içeriği sölm sana

animal pak
5lbs ultimate protein tozu
300 gram universal creatin
muscleteech nanox9
2 adet xl ultimate full combat çalışma giysisi gerçekten çok güzel bu hergün kullanıyorum üstündeki yazı bile motive eidyor
6 adet muscle fitness dergisi
2 adet ultimate nutrition çalışma havlusu
1 adet ultimate nutrition spor çantası (mükemmel)
1 adet ultimate nutrition çalışma beresi buda çok güzel yaz ayında giydim tabi salonda
2 tane ultimate nutriotn şapka
2 adet hap kutusu gene marka aynı
1 adette tek servislik whey poşet buda ultimate

paket geldiğinden itibaren bu spora dahada bağlandım sadece o tsihrt bere falan özelliklede o spor çantası gelseydi bile motivasyonum çok yükselirdi sonuçta özgüvenim arttı nanox9 ben istememiştim onlar yolladı genede sağolsunlar kuzenim kullanıyor sattım demim sebebinide belirttim

etik olmayan unsurlar yazdığımı düşünmüyorum herşeye rağmen teşekkürler farmatek teşekkürler bu sporu destekleyen nadir iyi niyetli insanlar

kesinlikle ben bu paketi istememiştim bir suistimal olayı oldğunu sanmıyorum

Son düzenleme:
Duyuru Farmatek tarafından gönderilmiştir.

Kendileriyle konu hakkında görüşüldü.

Bilginize

yolladıklari ürünler gerçektn çok iyiymiş ben gönderdikleri kutu içeriğini görünce çok şaşırdım neredeyse 500 tl yi geçecek malzeme bulunmakta. helal olsun farmatek sana

antreman olmadığı günlerde de alınca 1 ayda bir kutu biter . fiyatıda ucuz bişe değil ki kardeşim :D 130 -140 lira.

son bir kaç sayfaya kadar okuduğumda animal pump kullanımım kesin gibiydi , ama son bir kaç sayfada yazılanlar biraz kafamı karıştırdı açıkçası :(

yazın ortasında nox ürünlerini ne yapıcaksın :) yazın amino,bcaa,glutamin,kreatin gibi ürünler kullanman daha iyi olur.

ben kışa hazırlık olarak sordum zaten , ramazanda geldi zaten
Dediğin gibi napıcam nox ürünlerini yazın sıcağında zaten çalışılmıyo sıcaktan :mad:
Normal vitamin neyime yetmiyor :D
Araştırma olsun diye sordum ben thums:

kışın bile nox kullanmak hoşuma gitmiyor benim.normalden fazla yoruluyorum,uykusuzlukta cabası.ona vericeğim paraya daha çok işime yaracak şeyler alma taraftarıyım ben.belki biliyorsundur ama hatırlatmak amaçlı şu linki okumanı tavsiye ederim..https://www.bodyforumtr.com/vbforum/k-tle-en-yi-11-t29111.html

Sayın angryHun,

Kışın gireceğim yoğun ant.dönemi için araştırma yapmaktyım bende ...
Birçoğunu biliyorum aslında ama bu başlığı daha önce görmemiştim ...
İnceleyip dikkatle okuyucağımdan emin olabilirsin , teşekkür butonuna bastım yine de teşekkürler link için thums:

Dünü ilk defa yeni ürünü animal pump almak için bende o hapların sarı hap ya yok 9 adet kapsül var 4 beyaz, 3 kahverengi, 1 haki koyu ve 1 taba rengi ama kırmızı kapsül yok neden rengi değiştiğine göre belki doğrudur içeriğinin değişmediği bende etki göstermediği bir üründe renklendirme kullanılamıyor.

Bu ben de telefonu dedi. Bakanlık renkli hapı yasak, şimdi renksiz haplar vardı. Ürün ABD den geliyor. İtalatcı firma tek Farmatek iç ve dış. ltd. şti.

Arkadaşlar

aslında bence kötüleyeceğine övmen gerekirdi adamlar ne kadar iyilik yapmış.ama sen almayın başınız yanmasın demişsin

renkli hapın tek avantajı hangi hap nedir daha kolay ayırt edebiliyorduk. Örneğin doktorum bana stimülantları yasakladı, animal pump alırken kırmızı hapı çıkarıodum, renksizken ayırt etmek güç olabilir

FARMATEK FİRMASINDAN ÖNEMLİ DUYURU!!!

Değerli Forumcular

Ürünlerimize ait yorumlar yapan "MSXX" kullanıcı adını kullanan B. E. isimli arkadaşımızın yazdıklarını üzülerek okuduk. Maalesef spor camiamızda bu tür arkadaşların olması sporcu kişiliği açısından düşündürücüdür.
Firmamızın distribütörü olduğu ANIMAL serisi ürünlerinin içindeki boyalar bakanlık tarafından istenmediği için ürünler yavaş yavaş renksiz kapsüllere doldurulmaya başlanmıştır ve zaman içerisinde hepsi renksiz kapsül olarak değişecektir. Bu kesinlikle formülünün değiştiği anlamına gelmez. Renkler sadece boyadır.

B. bey firmamızı aradığı zaman kendisi öğrenci olduğunu zor şartlar altında ürünleri aldığını ve bu ürünün gerçek olup olmadığını sormuş mutlu olmadığından bahsetmiştir. Uzun yıllar bu sektörün içinden birileri olarak üzüldük ve kendisine yaptığı spora destek olsun diye doğaçlama olarak bir paket hazırladık ve gönderdik. BU BİR ÖZÜR HEDİYESİ DEĞİLDİR OLAMAZ. Bir ürün bir çok kişiye fayda sağlayabilirken, arada memnun olmayan kişiler de çıkabilir. Bu tüm ürünler için geçerlidir. Biz firma olarak ürünün doğru olmasından sorumluyuz. Sektörün en eski ve köklü firması olarak markalarımızın arkasındayız. Fakat B. beyin yazdıklarını hiç etik bulmadık yaptığımız desteği istismar etmiştir. Kendisini tanımayız, herhalde aldığı her üründen mucize bekliyor. Sabah kalktığında birdenbire gelişmiş olmayı umuyor, anlaşılan böyle bir beklentisi var. Ayrıca hediye ettiğimiz Nano X9 adlı ürünü yutması gerekirken, yemiş! Bu sebeple ağzı kırmızıya boyanmış olsa gerek. Kendisine hediye edilen ürünü satmış ve maalesef ki bunu övünerek anlatıyor.

Bu durum firmamızı, gerçekten ihtiyacı olan sporculara yaptığı yardımların kesilmesine neden olacak kadar üzmüştür. Yorumu sizlere bırakıyoruz.

Saygılarımızla
Farmatek İç ve Dış Tic. Ltd.

Bence bi kendini bilmez yüzünden ihtiyacı olan insanlara yardımı kesmemelisiniz.

arakdaslar merhaba.. bi kac yabanci forumdada gozume ilisti; pump ile creatine kullaniminda kilo alma durumu soz konusumudur?

Back
Yukarı