asilkan_25
Üye
Arkadaşlar bu yabancı Siteden alma işi hakkında yardımcı olurmsunuz nasıl bir yol izlemeliyiz şimdiden teşekkürler ...
Antremandan bir saat önce ve diğer günler sabah almak suretiyle optimum wheyle beraber pump kullandım ancak creatinden aldığım anlık enerjiyi pumpta göremedim belki antreman yorgunluğu açısından ve kas gelişimi açısından biraz faydası oldu ama genel manada beklediğim etkiyi ne yazık ki göremedim. Bilek güreşi masa maçlarında da dayanıklılık ve patlayan güçte yeterli performansı almış değilim. Creatine geri dönüş yaptım ara ara creatin kullanmak benim için daha iyi sanırım.
Plastik kapsül olmasının bir kötülüğü var. Deneme için kırmızı hapı suya bıraktım. 45 dakikayı geçti. Şişti fakat açılmadı. Ben çünkü tam olarak etki hissedemiyorum. Hatta idman bitiyor. Eve geliyorum ve o zaman etkileniyorum gibi oluyor. Bence tek tek kapsüllerin içini döküp içmek gerk.
oldukca bilgilendirici bir yorumkullandığım ilk NO ürünü ve bence gayet başarılı bir ürün. creatine monohidrat ile birlikte kullandım güç artışına gözle görünür bir etkisi var. off günlerde pump almadım onun yerine creatine aldım ve animal pump'un güç artışı - damarlanma vs etkilerine nazaran en çok hoşuma giden ve belirgin özelliği antremana aşırı şekilde odaklanmamı sağlaması ve hiç olmadığı kadar konsantrasyonumu arttırması oldu, ilk defa bir NO ürünü kullanmayı düşünenlere tavsiye ederim.
bugün baktım alacağım 2 sitede stokdan kalkmışarkadaşlar 16yaşındayım 8 aydır vg yapıyorum elimde on gold whey+ultimate kreatin+animal pak var pumpda alıyim diorm hazır pak varkende 18 yaşın altndaki kişilern kullanmasının ne gbi bi zararı olur![]()