Universal Animal Pump

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan B3RkOvi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 136 62,7%
  • Orta Karar

Votes: 64 29,5%
  • Başarısız

Votes: 17 7,8%

• Total voters
    217
Arkadaşlar bu yabancı Siteden alma işi hakkında yardımcı olurmsunuz nasıl bir yol izlemeliyiz şimdiden teşekkürler ...

Arkadaşlar hacim artışına etkili mi bu ürün çünkü ben 60 kg ım almayı düşünüyorum. spor geçmişimde var sende ağırlık artışı oldu mu tabi protein tozu da kullanıcam

merabalar performans arttırıcılar vücut içinde kullanılabilirmi enerji olarak yoksa sadece cinsel güçmü veriyo bide kilo aldırırmı

arkadaşlar bana acil futbol için kullanabileceğim yorulmayı geciktirecek bir performans attırıcı lazım.2 sene önce lisansım iptal olmuştu.şimdi 17 yaşımdayım ve l altyapısı sağlam bir kulüple antremanlara başlıcam BB'ye başladım ama eski performansıma BB'yaparak kovuşacağımı sanmıyorum.performans arttırcı lazım da futbolda hemen etkisini gösterirmi acaba???

arkadaşlar daha önce creatin takviyesi ile gaspari superpump 250 kullandım. açıkçası üründen memnun kaldım diyebilirim güçte artış yaşadımk kaslarım kullandığım zamanda sertleşti ve hacim aldım. ancak bıraktığımda sertleşme bir miktar azaldı. damarlanma etkisini görmedim diyebilirim size.

bi kaç hafta sonra animal pump denemeye karar verdim creatin takviyesi ile. il ürünü aldığımda yarım saat sonrasında vücutta aşırı bi hareket isteği geldi. kasıklarım baskı yaptı. bench presste gaspariye nazaranmuazzam bir artış oldu. ilerleyen antremanlarda ağırlıkları giderek arttırma fırsatı buldum bu üründe. ayrıcada gaspari aldığım günlerde zorla hazırladığı karışımı içmek son günlerde eziyet olmaya başlamıştı yanında protein tozuda içtiğim için karnım davul gibi oluyor kusma tehlikesi geçiriyodum bu ürün zaten hap formatında sorun olmuyor.

damarlanmaya gelince ilk antremanda omzumdaki damarın çıktığını gördüm ve çok şaşırdım. gaspariden daha fazla olmasına rağmen aşırı damarlanma olmadı.(bulk olmamdan ötürü)

kısaca bu üründe gerçekten geliştiğimi hissettim tavsiye ederim.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:48 ----------

bu ürünler vücut geliştimeye yönelik ve hacim arttırıcı ürünlerdir. bu ürün sana fazla gelebilir. illede enerji sağlamak istiyorsan kullan. ama kafein içeren ürünler yada carnitin gibi ürünler kullanabilirsin. hemde fazla yağlarından kurtulursun. pump ürünlerindeki creatin vücuda su toplatır kilonda artış olur buda senin kondüsyonunu etkileyebilir.

Antremandan bir saat önce ve diğer günler sabah almak suretiyle optimum wheyle beraber pump kullandım ancak creatinden aldığım anlık enerjiyi pumpta göremedim belki antreman yorgunluğu açısından ve kas gelişimi açısından biraz faydası oldu ama genel manada beklediğim etkiyi ne yazık ki göremedim. Bilek güreşi masa maçlarında da dayanıklılık ve patlayan güçte yeterli performansı almış değilim. Creatine geri dönüş yaptım ara ara creatin kullanmak benim için daha iyi sanırım.

hemen cevap verelim.

öncelikle animal pump antrenmandan bir saat önce alınmamalı. kendi kullanma talimatı antrenmandan 30 dakika önce alın demekle birlikte, 15-20 dakika önce alınmasının etkiyi daha da arttırdığını deneyimlediğini söyleyenler bulunmaktadır forumda. yani 1 saat öncesi iyi bi zamanlama değil. ayrıca umarım pro. tozuyla beraber değil de aç karınla almışsınızdır.

açıkçası ben antrenman harici günler kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum. biraz pazarlama kokuyor.

bilek güreşi maçlarında iyi verim alırsınız diye de bişey okumadım ürün tanıtımında.

sayın gameover, anladıgım kadarıyla fazlasıyla animal pump etkisini yaşamışsınız acaba kullanım önerileriniz nelerdir ?

spora uzun bi ara vermiştim şuanda hardline zone kullanıyorum ama bu bittikten sonra Nanox Exum Mass alıp 2 ay kullanıp o 2 ay sonundada vucudumu iyice spora alıştırdıktan sonra yine nanox exum mass ya da herhangi bi gainer la animal pump veya animal pack i kombine etmeyi düşünüyorum büyük ihtimalde antreman öncesi animal pump veya pak, antreman sonrası gainer düşünüyorum ne dersiniz arkadaşlar ? bide nanox daki maddelerle pump veya pak ın içeriği birleşip aşırı doz gösterme olayı vs yaşanırmı ?

teşekkür ederm cevaplarınız için şimdiden

Son düzenleme:
Plastik kapsül olmasının bir kötülüğü var. Deneme için kırmızı hapı suya bıraktım. 45 dakikayı geçti. Şişti fakat açılmadı. Ben çünkü tam olarak etki hissedemiyorum. Hatta idman bitiyor. Eve geliyorum ve o zaman etkileniyorum gibi oluyor. Bence tek tek kapsüllerin içini döküp içmek gerk.

Plastik kapsül olmasının bir kötülüğü var. Deneme için kırmızı hapı suya bıraktım. 45 dakikayı geçti. Şişti fakat açılmadı. Ben çünkü tam olarak etki hissedemiyorum. Hatta idman bitiyor. Eve geliyorum ve o zaman etkileniyorum gibi oluyor. Bence tek tek kapsüllerin içini döküp içmek gerk.

su içerisinde plastik kap hemen erimiyor . ama mide içerisindeki sıvıda - özsuda - asitde her ne dersen durumun çok farklı olduğuna inanabilirsin .istersen bir de 5 dakika dilinin üzerinde tut . farkı anlarsın .

kullandığım ilk NO ürünü ve bence gayet başarılı bir ürün. creatine monohidrat ile birlikte kullandım güç artışına gözle görünür bir etkisi var. off günlerde pump almadım onun yerine creatine aldım ve animal pump'un güç artışı - damarlanma vs etkilerine nazaran en çok hoşuma giden ve belirgin özelliği antremana aşırı şekilde odaklanmamı sağlaması ve hiç olmadığı kadar konsantrasyonumu arttırması oldu, ilk defa bir NO ürünü kullanmayı düşünenlere tavsiye ederim.

Son düzenleme:
kullandığım ilk NO ürünü ve bence gayet başarılı bir ürün. creatine monohidrat ile birlikte kullandım güç artışına gözle görünür bir etkisi var. off günlerde pump almadım onun yerine creatine aldım ve animal pump'un güç artışı - damarlanma vs etkilerine nazaran en çok hoşuma giden ve belirgin özelliği antremana aşırı şekilde odaklanmamı sağlaması ve hiç olmadığı kadar konsantrasyonumu arttırması oldu, ilk defa bir NO ürünü kullanmayı düşünenlere tavsiye ederim.
oldukca bilgilendirici bir yorum
acaba yanında animal stakmı alsam
yoksa pakmı
bu konuda yardımcı olurmusun

geçen gün hocam animal pump'un iyi bir ürün olduğunu söyledi ancak
aldığı duyumlara göre satışı artık yasakmış
hiç bir sitedede bulamıyorum malesef.
amerikan pazarında bir dükkan vardı
onun sitesinde var ama kesinlikle güvenmiyorum.

benm suppelement aldığım yerde ellerinde var son derecede güvenrm tm hem toplama olayı biraz abartı gibi gelio çünkü bi çok yabancı forumdada mevcut

toplatma yok girişi yok ülkeye

arkadaşlar 16yaşındayım 8 aydır vg yapıyorum elimde on gold whey+ultimate kreatin+animal pak var pumpda alıyim diorm hazır pak varkende 18 yaşın altndaki kişilern kullanmasının ne gbi bi zararı olur :o

arkadaşlar 16yaşındayım 8 aydır vg yapıyorum elimde on gold whey+ultimate kreatin+animal pak var pumpda alıyim diorm hazır pak varkende 18 yaşın altndaki kişilern kullanmasının ne gbi bi zararı olur :o
bugün baktım alacağım 2 sitede stokdan kalkmış
eğer kaldırıldıysa vardır bir sebebi
sanırım optimum whey dymatize creatin ve universal gh max alıcam
ap ayrı ürünler olsada ghmaxla benzer özellikleride var
ama illaki hap tarzı pump istiyorsan
universal nox3 var
animal pumpa benzer özellikleri bulunuyor.
yanlışım varsa lütfen uyarın.

Back
Yukarı