Animal Pump'ı bitirdim geçenlerde. Son yorumlarımı ve etkilerini belirtmek isterim. Öncelikle düzenli olarak en az 6 aydır spor yapılmışsa başlanmasını tavsiye ederim. Gerçekten ağır supplement, öyle basit bir ürün değil. İlk başlarda veya ara verip içilince yüz bölgesinde az da olsa sivilcelenme yapıyor , yine yüz bölgesinde kısa süreli kızarıklık bırakabiliyor. En iyi etki boş mideye alınınca görülüyor, eğer ki 1-1,5 saat önce yemek yenmişse; spordan 40 dk- 55 dk önce alınmasını tavsiye ederim. --Normalde boş mideye 30 dakikadır kullanım şekli-- . Ben sadece antrenman günlerinde kullandım, sürekli olarak kullananlar daha fazla etkisini görebilirler diye düşünüyorum. 1,5 aydan biraz daha fazla sürdü benim kutuyu bitirmem, sonuçta 1,5 - 2 aylık süreçte ben şahsen verim aldığımı söyleyebilirim üründen. Ama animal pumpla beraber yoğun ve güzel de bir supplement kombinasyonum vardı. (hydro whey,amino,glutamine,creatine,casein ve son zamanlarda zma).. Etkisini ölçebilmek amacıyla arada bir antrenmana giderken kullanmadım animal pump'ı, sonuçta o günkü antrenmanlar çok daha yorucu ve zor geldi ... Sonuç olarak, düzgün antrenman yapan ve supplementları bilinçlice kullanan herkese tavsiye edebilirim.