Universal Animal Pump

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan B3RkOvi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

  • Başarılı

    Votes: 136 62,7%
  • Orta Karar

    Votes: 64 29,5%
  • Başarısız

    Votes: 17 7,8%

  • Total voters
    217
Animal Pump'ı sadece antrenman günlerinde de kullanabilirsin, eğer ki off günlerde de kullanıcam diyosan kırmızı hapı içme sadece. Ben şahsen sadece antrenman günlerinde kullandım.

Amino'yu da antrenmandan önce 3 veya 4 , antrenmandan sonra 3 veya 4 şeklinde kullan. 3+3 / 4+4 şeklinde yani.
Ayrıca glutamine'i yatmadan önce de kullan.
 
Animal Pump'ı sadece antrenman günlerinde de kullanabilirsin, eğer ki off günlerde de kullanıcam diyosan kırmızı hapı içme sadece. Ben şahsen sadece antrenman günlerinde kullandım.

Amino'yu da antrenmandan önce 3 veya 4 , antrenmandan sonra 3 veya 4 şeklinde kullan. 3+3 / 4+4 şeklinde yani.
Ayrıca glutamine'i yatmadan önce de kullan.


animal ve aminoyu dediğin gibi uygulayacağım.ama bu glutamin kısmında günde 2 çay kaşığı mı 1 çay kaşığı mı kulanmalı.birde konu dağılmasın ama merak ediyorum glutaminide off günlerde kulanmak gerekiyor mu
 
Glutamine'in dozajları hakkında çok çeşitli iddialar ve makaleler var, forumda hepsi mevcut. Benim tavsiyem protein tozunu her içtiğinde içine glutamine de kat 1 çay kaşığı. Ayrıca gece yatmadan önce casein falan kullanıyosan yine 1 kaşık glutamine kullan. Off günler sana kalmış ben bazen kullanıyorum bazen kullanmıyorum
 
arkadaşlar size birşey sormak istiyorum ben universal nutrition gainfast ve pump kombinesi yapmayı düşünüyorum ilk bb ye 5 ay önce başladım fakat kesik kesik yaptığımdan bişi anlamadım şimdi böyle bir başlangıç nasıl olur ? bb ye dönüşüm muhteşem olur mu sizce ? ve en önemli sorum bu ikisini ne zamanları kullanmalıyım pumpu biliyorumda gainfastı ne zaman kullanayım onu şaşırdım ???
 
gainfast her gün kullanılabilir sıkıntı yok. Düzensiz olarak 5 aydır çalışıyosan animal pump için çok erken.
 
Animal Pump'ı bitirdim geçenlerde. Son yorumlarımı ve etkilerini belirtmek isterim. Öncelikle düzenli olarak en az 6 aydır spor yapılmışsa başlanmasını tavsiye ederim. Gerçekten ağır supplement, öyle basit bir ürün değil. İlk başlarda veya ara verip içilince yüz bölgesinde az da olsa sivilcelenme yapıyor , yine yüz bölgesinde kısa süreli kızarıklık bırakabiliyor. En iyi etki boş mideye alınınca görülüyor, eğer ki 1-1,5 saat önce yemek yenmişse; spordan 40 dk- 55 dk önce alınmasını tavsiye ederim. --Normalde boş mideye 30 dakikadır kullanım şekli-- . Ben sadece antrenman günlerinde kullandım, sürekli olarak kullananlar daha fazla etkisini görebilirler diye düşünüyorum. 1,5 aydan biraz daha fazla sürdü benim kutuyu bitirmem, sonuçta 1,5 - 2 aylık süreçte ben şahsen verim aldığımı söyleyebilirim üründen. Ama animal pumpla beraber yoğun ve güzel de bir supplement kombinasyonum vardı. (hydro whey,amino,glutamine,creatine,casein ve son zamanlarda zma).. Etkisini ölçebilmek amacıyla arada bir antrenmana giderken kullanmadım animal pump'ı, sonuçta o günkü antrenmanlar çok daha yorucu ve zor geldi ... Sonuç olarak, düzgün antrenman yapan ve supplementları bilinçlice kullanan herkese tavsiye edebilirim.
 
bende animal pumpu sipariş ettim yarın muhtemelen inşallah elimde olur..

whey ile kombinesinde ne zaman whey ne zaman pump alınması gerektiği tam olarak açıklanmamış sanırım. şimdi acaba; ben eve 4 gibi geliyorum 4 te proteinli bir öğün yiyip 2 1.5 saat bekleyip whey i alıp 30 dk sonra pump u alıp bi 30 dk sonra antremana mı başlamalıyım. nasıl olcak bu iş?

yadaa direk öğün de yemek yerine whey mi alıyım?
 
geçen ben de alıp kullandım animal pump (30 nisan cuma 2010). ya inanın nasıl bi çalıştıysam ağrılarımdan dolayı anca yazabiliyorum (03 mayıs 2010 pazartesi 00.30). ağrılarım hala geçmedi. 6 aydır hiç böyle bi ağrı sendromu yaşamamıştım. nasıl çalıştım öyle yaa :)
 
büyük ihtimal kırmızı kapsüldendir desemde artık kırmızı kapsül müdür beyaz kapsüller midir bilemem ama şu pumpı antrenmanda ne zaman kullansam ne içirdiniz ulan bana diyorum :) :) :)
 
büyük ihtimal kırmızı kapsüldendir desemde artık kırmızı kapsül müdür beyaz kapsüller midir bilemem ama şu pumpı antrenmanda ne zaman kullansam ne içirdiniz ulan bana diyorum :) :) :)


o derece bi etki ben alamıyorum az çok bişey etkiliyor.ama ben aç karnına alamıyorum yemek yedikten yarım saat sonra alıyorum yarım saat sonrada spora gidiyorum.
 
sevgili jeytan1905,

öncelikle bildiğin gibi yemek yedikten 1 saat sonra spor yapmak biraz tehlikeli. normalde 2 saat olmalı yemek ve spor arası. hatta soğan, yoğurt vs. yenildiyse sindirim süresiyle alakalı olarak 2.5 hatta 3 saat bile olabilir.

bence pumpı bayağı erken alıyor ve idmanı da tehlikeli bi zamanda yapıyosun.

bu yüzden pumptan istediğin sonuçları alamıyor olman gayet normal.

ben harbiden kendi zamanlamama göre pumpı aldığımda ne içirdiniz ulan bana diyorum :)
 
ya şu pumpı aldıktan sonra valla farklı ağrılar oluyo kaslarımda. yiter yaa, yiter yaa :)

bi de şunu söyliyim. ben pumpı aslında sadece damar genişletme özelliği için aldım. yani bu güç patlaması için psikolojik açıdan son etkilenen ben olurum herhalde. çünkü amacım hiç bu olmamıştı.

ama fena bişey bu ya.

tek yapmanız gereken zamanında almak.
 
nasıl bir kombine olmalı

arkadaslar selamlar düzenli olarak 8 aydır bb yapmaktayım animal pump aldım ama nasıl bir kombine yapmalıyım bilmiyorum yardımcı olur musunuz?elimde pump ve weider whey protein var ayrıca nasıl ve yanında ne kullanmam gerekir saygılar...bench_O
 
Back
Yukarı