Universal Animal Pump

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan B3RkOvi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 136 62,7%
  • Orta Karar

Votes: 64 29,5%
  • Başarısız

Votes: 17 7,8%

• Total voters
    217
Arkadaşlar, Animal Pump'ın yan etkileri arasında sivilce yapması var mı acaba? Yüz bölgesinde.. Başına böyle bir şey gelen var mı ?

sivilce çok fazla ve farklı supplement yüklenmesinde ve abartı doz aşımında falan görülebiliyor..yüzücü bir arkadaşım vardı su topu ve ağırlık yapıyordu 3 aylık bir kür yapmıştı ki sağlam bir kürdü adamın hem yüzü hem sırt sivilce içinde kalmıştı...sonra ara vermişti 15 günde falan toparladı...ama bende hiç olmadı ama ben tek protozu kullanırım bazen 2.supplement ta kullanırım ama abartmam...yani bazılarında görülebiliyor..

sivilce çok fazla ve farklı supplement yüklenmesinde ve abartı doz aşımında falan görülebiliyor..yüzücü bir arkadaşım vardı su topu ve ağırlık yapıyordu 3 aylık bir kür yapmıştı ki sağlam bir kürdü adamın hem yüzü hem sırt sivilce içinde kalmıştı...sonra ara vermişti 15 günde falan toparladı...ama bende hiç olmadı ama ben tek protozu kullanırım bazen 2.supplement ta kullanırım ama abartmam...yani bazılarında görülebiliyor..

Doğrudur 3-4 ay kadar protein tozu pack stac nitro ve pump bir arada kullandım, sivilce problemim olmadı ama en son yeşile yakın çıkmaya başladı idrar. :D
Bi müddet ara vermek iyidir ama öle 1-2 supplement doz aşılmadıkça bi problem yaratmaz.

Arkadaşlar ben bu ürünü kullanmak istiyorum ama animal pak kullananlar terledikce insan vücudunun kötü koktuğunu söylüyorlar ve ilaçlarında kötü koktuğunu söylüyorlar bu sorun anşmal pumpta var mı?Yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar ben bu ürünü kullanmak istiyorum ama animal pak kullananlar terledikce insan vücudunun kötü koktuğunu söylüyorlar ve ilaçlarında kötü koktuğunu söylüyorlar bu sorun anşmal pumpta var mı?Yardımcı olursanız sevinirim

şimdi kötü kokuyosan almıycakmısın yani,
hiçbirşey kullanmayan kişilerde bile kimisi çok kötü ter kokar kimisi kokmaz bu insanın vücuduyla alakalıdır, kiminin ayağı kokar kiminin kokmaz.
Soru sormak için sormayalım noolur.
Herşey bitti terleyince çıkarıcağı koku kaldı.

şimdi kötü kokuyosan almıycakmısın yani,
hiçbirşey kullanmayan kişilerde bile kimisi çok kötü ter kokar kimisi kokmaz bu insanın vücuduyla alakalıdır, kiminin ayağı kokar kiminin kokmaz.
Soru sormak için sormayalım noolur.
Herşey bitti terleyince çıkarıcağı koku kaldı.

Arkadaşım sen bu ürünü kullandın mı?Animal pak kullananların en büyük şikayeti koku yapmasıdır biraz araştırırsan görürsün.Benim gittiğim salondaki arkadaşlarında büyük sorunudur bu.Ben animal pump'ta da aynı sorun var mı onu merak ediyorum.Soru sormak için sormuyorum sadece merak ettiğim için soruyorum.Ürünü kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

şimdi koku olayına gelince multivitamin tarzı ürünlerin koku yaptığını ilk defa duydum..ancak protein tozları çok fena gaz yapıor ve malum daha sonra çıkardığınız gaz çok iğrenç bir koku yaratıyor...ama pump kullandım koku diye bi şey yok...

şimdi koku olayına gelince multivitamin tarzı ürünlerin koku yaptığını ilk defa duydum..ancak protein tozları çok fena gaz yapıor ve malum daha sonra çıkardığınız gaz çok iğrenç bir koku yaratıyor...ama pump kullandım koku diye bi şey yok...

teşekkür ederim bilgilendirdiğin için saol

Animal pak ın kokmasının en buyuk sebebi içindeki b vitamininden kaynaklanıyor. animal pump da böyle bir sorun yok.

Arkadaşlar bir soru, pump'ı aldıktan sonra ağırlıkları artırmama rağmen antremandan sonra yorgunluk hissetmiyorum, acaba yeteri kadar sert antreman yapamıyor muyum?

:) yeterince sert antrenman yapıyorsundur. Hatta 2-3 kullanım sonra değişik değişik yerlerinde ağrılar olmaya başlıyor gaza geldikçe geliyosun çünkü :)

Başka bir soru daha, ürün üzerinde boş mideye alın yazıyor. Ben genelde ufak bişiler atıştırmadan önce alıp 1 saat sonra da anremana gidiyırdum. Ctesi boş mide olayını deniim dedim. Kahvaltı sonrası sindirim için 2 saat bekleyip hapları içtim, etkisini göstermesi için de 45 dk bekliiip antremana gittim ama antreamn sırasında açlıktan çok zorlandım.

Acaba boş mideye atıp hemen antremana gitmek mi gerek?

Antrenmandan yarım saat önce alıcaksın, yemek ye 1.5 saat bekle pump'ı al ve yarım saat sonra ısınma hareketlerini bitirmiş ağırlık kaldırmaya başlamış ol.
yani bence spor salonuna girer girmez soyunma odasında iç, üstünü değiştirmen ve ısınma hareketleri arasında yarım saat geçecektir zaten.

Viperking ben kendi kullanımımı söyliyim. Antrenmandan 1.5 saat önce 1 tabaktan biraz daha az makarna yiyorum. Antrenmana yarım saat kala animal pump'ı içiyorum. Etkisinde extra bir azalma hissetmiyorum. Zaten sende ilk başlarda gördüğün etkiyi görmemeye başlamışsındır, vücut alışıyor gibi hemen.

Sadece 1 tabaktan az makarna yiyip antrenmana girmek pek iyi değil kanımca.
Proteinle desteklemek gerekli antrenmandan önceki öğünü, mümkünse kana çabuk karışan whey proteinle (suyla yada meyva suyuyla, sütle değil)

Tavsiyeleriniz için teşekkürler,

Dün saat 17:20 de akşam yemeğimi bitirdim ( pilav köfte ve patates yedim) eve geldiğimde saat 19:00'du hemen pump'ı içtim ve arkasından bir kase çorba ile 1-2 tatlı kaşığı çikolata yedim. 20:00 'de antremana başladım, hem acıkmadım hem de pupm ın etkisni hissettim. Sanırım artık bu şekilde alacağım. Bu arada pump bana antreman öncesi enerji artışı duygusunu sadece ilk poşette yaşattı, sonrakilerde sadece ağırlık artışı ve yorgunluk azlığı oldu. Ama off günlerimde gün kaslarım sanki daha büyümüş gibi geliyor, belki de psikolojiktir :)

NO ürünleri günlük kullanımda hacim artışı sağlıyor diye okuduğumu hatırlıyorum daha doğrusu hani pump olayı NO daki gün içinde de devam ettiğinden öyle bir görüntü olabilmesi ihtimali var :)

Pump etkisini ilk 3 poşetten sonra daha da hisseder oldum. Antremandan 1 saat önce alıyorum, diğer ürünler gibi ani enerji artışı olmuyor ama antreman sırsında daha yüksek nabız yakalıyorum, ağırlıklar artıyor ve yorgunluk hşseetmiyorum. Özellikle biceps çalıştığım zamanlarda kol damarlarım sanki fırlayacakmış gibi oluyor.

Yaza yapacağım stack+pump kürünü iple çeker oldum :)

selam

bugün animal pump ürünü elime geçti.haftada 3-4 defa salona gitmeye çalışıyorum.off günlerde bu ürünü kulanmak gerekiyor mu ?

diğer konuda elimde
optimum whey protein
optimum amino 2222
EAC olması lazım glutamine var.

proteini sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa kullanıyorum.spordan çıktıktan sonra içtiğim proteine bir çay kaşığı glutamin atıyorum.aminoyuda yine spora gittiğim günlerde 6 defa 2 ant öncesi 2 antreman sırasında 2 de antreman sonunda atıyorum

bana tavsiyesi önerisi olan var mı? ürün çıkartmalı yada eklemem gereken bir ürün var mı.

Back
Yukarı