Murat 312 sordugun soruyu hangi başlıkta sormuşsun?
Ayrıca animal pak kullanınca neden sarkma yaşıyasın sonuçta özel bir vitamin ürünü,bundan sonra animal pak başlıgından devam edin.
bu arada en ucuz satis yapan site ariyorsaniz www.discountanabolics.com baktigim siteler arsindaki en ucuz site
Tabii şurda dediğin doğru,kullanımı bırakır bırakmaz güçte net bi düşüş olmuo ancak yorgunluk ortaya çıkmaya başlıo sadece yavaş yavaş..pump kullandığım günlerde antrenman bitio diye üzüldüğümü bilirim..ancak pump kullanırken güçte yakaladığın top seviyeyi bidaha göremiyosun..ara vermekten kastım şu..genelde bu tarz ürünlere 1-2 hafta ara verin derler..tekrar o muazzam pump etkisini alabilmek için..tabbii sen de etki azalmıorsa devam et..bu iyi bir şey...ama sen de bırakınca fark edeceksin 15 gün sonra söndüğünü göreceksin..bu da motivasyonu düşürüor..Ara verip kullanman gerektiği yazmıyo paketin üstünde, stac için ara verin yazıyor ama pumpta böyle bir ibare yok.
Ben açıkçası pumpa ara vermeden kullanıyorum ve çok memnunum, ayrıca vücudun tuttuğu su güç kazanımını destekliyor. içinde bulunan kreatin komplexinden ötürü vücutta hafif bi su tutması yaratıyo evet ama o suya da ihtiyacı var kasların özellikle bulk döneminde.
Doğru bir beslenme ile pump kullanımı esnasında aldığın bikaç kiloyu sabitleyebilirsin.
Kullanımı bıraktıktan sonra, kullanım öncesinde kaldırdığın kiloların daha fazlasını kaldırıyo olman lazım, kullandığın dönemdeki son haftana oranla güç kaybı tabii ki yaşayacaksındır, ama kullanmaya başlamadan önceki döneminle kıyaslama yaparsan her harekette kaldırdığın kiloların bariz değiştiğini farketmişsindir.
neyse konumuz olmamasına rağmen sana bişey sorucam..animal stack kullanmışsın..faydası nasıl nasıl bir ürün ??pump ile kombin ettinmi??pump niye daha pahalı???yoksa ben mi yanlış biliorum???Doğrudur,
valla ben güzel beslenmediğim günlerde bile iyi program çıkaramıyorum psikolojik olarak, 3 gün salona gitmesem üstüste küçülmüşüm gibi geliyo gözüme.
Bi yerden sonra artık alışıyorsun, biliyorsun ki bu geçici birşey. kazandıkların sende ve uzun dönemde, yediğin her parça tavuk sana kas olarak geliyor. Bunu düşünüp morali düzgün tutmak daha da hırslanmak lazım![]()