animal pump ı creatin monohydrate takviyesiyle kullanmak çok olumlu sonuçlar verir.yalnız iki kutudan fazla kullanmanızı ben tavsiye etmem(en azından 2-3 ay beklemeden).Ben 1.5 senedir aralıksız vg yaptım ve bu sırada 1.5kg perfect protein tozu 320 tablet perfect amino ve creatin bitirdim ilk başlarken 27cm olan kol ölçülürmde 37 cmlere kadar çıktı . ancak önümde bulunan öss sınavından dolayı 1 aydır spor yapmıyorum ve sınavdan sonra hemen baslayacagım ve boş başlamak istemiyorum urun takviyesi almak istiyorum universal anımal pump ı alıp kullanırsam nasıl bır etkı ıle karsılasırım yada bana bır zararı olurmu yanı zarar derken agır gelırmı vucuduma boyum 1.85cm kilomda 81kg öneri ve yardımlarınız için teşekkur ederım
not*** bu arada eklemeyi unutmusum yaşımda 18
arkadaşlar 5-6 aydır bb ile uğraşıyorum aralıksız,son 4 aydır optimum protein kullanıyorum ve benim istediğim antremanda güç artışı,kilo artışı ve hacim kazanmak.. bir arkadaşım amerika/maryland a gitti gelirken istediğimi ürünü getirecek fakat bana ne tür bi kombinasyon önerirsiniz proteinin yanında kullanmam üzere? ben universalin animal serisini denemek istiyorum fakat hangilerinin yada hangisinin bu iş için daha uygun olcağını çözemedim.animal pump sanırım iyi bir ürün fakat nox3 te ondan aşşağı kalır gözükmüyor.animal pak ve animal pump alıp aynı anda kullansam yoksa sadece nox3+protein kombinasyonumu yoksa daha başka bi şeymi.. şimdiden teşekkürler yardım için..
boy:1.87
kilo:87
kol:38(soğuk)
omuz:125
göğüs:104