antremandan 40-45 dakika önce alabilirsin pumup'ıBu sporda yeniyim daha önce de sporla uğraştım ama ek ürün kullanmamıştım hiç.Şu anda Gnc aminoasit+Muscletech Whey pro. Hardcore kullanıyorum.Yarn sipariş vermiş olduğum animal pump Weider ultra amino 3050 ve muscletech creatin gelecek.Bunları kullanmam gereken zamanlar neler?
Şu anda uyguladığım program şöyle antremandan 2- 2.5 saat önce yemek yiyorum antremana yarım saat kala protein tozumu içiyorum 20 dakika kalada aminoasitten 2 tane alıyorum antreman sonrası ve yatmadan öncede yine protein tozu alıyorum.Salona gitmediğim günlerdede saat 2 gibi tok karna protein kullanıyorum.
Creatin animal pump ı bu programa nasıl dahil edebilirim?Ve aminoasit olarak iyi birşey aldım sanırsam en azından GNC den iyibunu günde kaç defa ne zaman alsam daha yararlı olur?
Saygılarımla,
Burak Aslantürk
KKTC
ben off günlerde pump yerine 5g kreatin monohidrat antreman günleride antreman öncesi pump sonrası ise 1-2 gram kreatin monohidrat alarak kullanmaya başlayacağım bu ürünü.
sizce antreman sonrası kreatin lüzumsuz mu kaçar?
birde pump ın kutusunda gece çalışıyorsanız ya da off günlerde içerseniz kırmızı kapsülü çıkarabilirsiniz diyor.
o kapsülün içeriği hakkında bilgisi olan var mı?
ben kreatin antreman öncesi alınır diye bişey demedim. animal pump zaten creatin içeriyor antreman sonrası ayrıca kreatin almak lüzumsuz mu kaçar dedim.
universal animal pump su ana kadar kullandigim en iyi pre-workout urunu icinde 30 paket bulunuyor her bir pakette 9 tane kapsul 4 farkli renkte sari beyaz bej ve kirmizi.bir kutu sizi ien fazla 2 ay kadar idare edebiliyor,no-exploade bazen dozaj artirimi gerekebiliyor o yuzden aldiginiz bir kutu 3 hafta gibi bi surede bitebiliyor ama animal pumpta doz artirimina hic gerek olmuyor bir paket ziyadesiyle yeterli.
animal pump'i kullanmadan once 80 kiloydum ve su 88 kiloyum (tek kutuda degil tabi iki kutudan sonra) su daha once gogus preste tek yanda en fazla 42.5 iken simdi miktar 55 e kadar cikarttim yani toplamda 121 kilo.tabi bu gelisim sadece animal pump ile degil iyi beslenme ve disiplinli ve maksimum konjeksiyona dayali program ile sagladim
yani kisacasi animal pump i almak istiyenler hic suphe duymadan alabilirler benim favori suplementim!!
not: buarada no-explode ta mide agisi ve ishal belirtileri yasadim