Universal Animal Pak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.799
bu ürünün içerisinde herhangi bir kimyasal var mı acaba bilgisi olanlar yazabilir mi ? yani tamamıyla doğal bir ürün müdür ?

bir de kuzenim kullandı bi süre kullandığı dönemler ereksiyon olurken sıkıntı yaşadığını, performansı arttırmak için bizim askeriyede kullanılan şap tarzı birşey oldugunu soyledi acaba dalga mı gectı cidden böyle birşey var mı :D ? biraz cahilce oldu ama :D

İyi günler öncelikle 18 yaşındayım 3 aydır spor yapıyorum. 4 ayıma girerken animal pack almayı düsündüm ve aldım ama o kadar aşırı derece de bir yararını görmüyorum ne yalan söylim.Yanın da bi de whey ultimate nutration kullanıyorum protein tozu sizce yaşımın küçük olmasından dolayı mı yoksa neden bi yardımcı olun :D

a.d.e.k vitaminleri vücutta depolannıyo diye hatırlıyorum e vitamini günlük ihtiyacının %1000 olarak on katını veriyor bu zararlı deil mi

animal pak siparişi verdim yolda geliyor hocam bana bu ürünün yanında mutlaka kilo aldırıcı karbonhidrat kullanmamı söyledi 1 senedir profesyonel olarak bu sporu yapıyorum başta 62 kiloydum şimdi 71 kiloyum boyum 1,82 ve bu ürünü bi tavsiye üzerine sipariş ettim yanında da muscle tech mass tech pro siparişi verdim sizcede dogrumu yaptım bu ürünü musscle tech mass tech pro ile kullanabilirmiyim çünkü hocam bu şekilde kullanmamı tavsiye etti birde kullanımı ne şekilde yapmalıyım bi arkadaşım gün içerisinde 1er saat arayla ufakları attıgını spordan sonrada 5 tane büyük olanları attıgını söylemişti ancak baktım bit ürlü bulamadım böyle bişey çoğu kişi spordan önce 1 paket diyor iyi güzelde spordan sonra kasları sıkı tutmak için hiç bişey almamış oluyoruz spordan önce hepsini aldıgımız zaman bunu anlamadım ben bench_O

Son düzenleme:
O fiyatı bir multivitamine verirmiyim şüpheli.Lakin içinde 2 gram arginine var etki ediyorsa bence birtek argininin gösterdiği etki etkiler vücudu şahsi görüşüm

animal pak gerçekten vitamininden amino asitine, esansiyel yağ asitlerinden performans arttırıcılara kadar tam manasıyla herşeyi kapsayan bir ürün. kullanıp da memnun olmayan görmedim çevremdeki insanlardan.bu sporu yapan herkes kullanmalı.ama fiyat pahalı.130 lira civarıydı.ama ben 95 liraya aldım spor salonumun referansıyla.bu işi birçok spor salonuna dağıtan ve sağlam birinden

Değerli üyemiz;
Lütfen mesajlarınızda yazım şekline dikkat ediniz.
Yazım dili ile ilgili kuralları okumak için lütfen buraya tıklayınız
Anlayışınız için teşekkür ederiz

Son düzenleyen: Moderatör:
Animal pak de yuksek dozajlari ile gonlumuzu fetheden ancak bu sentetik vitaminin % kaci bizim tarafimizdan sindirilebilir sorusunu akla getiren urunlein basinda geliyor. Icindeki bir miktar amino asidin verdigi etki abartiliyor. Zaten adam gibi sentetik vitaminleri metabolizmamiz emebilseydi, boyle urun kullananlarin hepsi hastanelik olurdu o dozlarda.

Hep beraber para verip idrar yoluyla atip %1 - 2 emilime devam :)

Animal pak de yuksek dozajlari ile gonlumuzu fetheden ancak bu sentetik vitaminin % kaci bizim tarafimizdan sindirilebilir sorusunu akla getiren urunlein basinda geliyor. Icindeki bir miktar amino asidin verdigi etki abartiliyor. Zaten adam gibi sentetik vitaminleri metabolizmamiz emebilseydi, boyle urun kullananlarin hepsi hastanelik olurdu o dozlarda.

peki neden yıllardır popüler bu kadar? reklam mı?

peki neden yıllardır popüler bu kadar? reklam mı?

Deathlifter, reklam demeyelim dedikodu gazetesi is basinda bu tur urunlerde.Bende kullandim bu urunu hayatimda agzimda B vitamini tadini hic bu kadar belirgin hissetmemistim.

Biraz bu isten anlayan insanlar icerikteki ucukluga bakinca klasik herseyin fazla olani makbuldur, vucutcunun ihtiyaci coktur mantigindan yaymaya basliyorlar. Ancak es gecilen nokta bu urunun de bir cok urun gibi sentetik olmasi, ne kadar yuksek doz olsa da sindirim yuzdesinin cok dusuk olmasi. O zaman soru suna geliyor, bunun yuzdesi digerleri ile ayni ise sentetik olarak sindirilme orani digerlerinden fazla gramaj olarak daha fazla vucuda giris yapmaz mi ? Evet dogru bir cikarim olur ancak piyasadaki sporcular icin degilde normal insanlara yonelmis supplementasyon urunleri bile bizimm kullandigimiz sentetik vitaminlerden daha cok sindirilebiliyorlar dogal kaynaklardan saglandiklari ve genel de sivi formda olduklarindan.

Bu sozlerimden animal pak kotu gibi bir yorum cikarilmasin ancak soylediklerimde gozardi edilmesin bence.

Ben sahsen bu tur vitaminleri kullanmayi birakmak uzereyim, arastirmalarim piyasada cok daha dogal ve sindirimi daha yuksek vitaminler oldugunu gosteriyor.

Deathlifter, reklam demeyelim dedikodu gazetesi is basinda bu tur urunlerde.Bende kullandim bu urunu hayatimda agzimda B vitamini tadini hic bu kadar belirgin hissetmemistim.

Biraz bu isten anlayan insanlar icerikteki ucukluga bakinca klasik herseyin fazla olani makbuldur, vucutcunun ihtiyaci coktur mantigindan yaymaya basliyorlar. Ancak es gecilen nokta bu urunun de bir cok urun gibi sentetik olmasi, ne kadar yuksek doz olsa da sindirim yuzdesinin cok dusuk olmasi. O zaman soru suna geliyor, bunun yuzdesi digerleri ile ayni ise sentetik olarak sindirilme orani digerlerinden fazla gramaj olarak daha fazla vucuda giris yapmaz mi ? Evet dogru bir cikarim olur ancak piyasadaki sporcular icin degilde normal insanlara yonelmis supplementasyon urunleri bile bizimm kullandigimiz sentetik vitaminlerden daha cok sindirilebiliyorlar dogal kaynaklardan saglandiklari ve genel de sivi formda olduklarindan.

Bu sozlerimden animal pak kotu gibi bir yorum cikarilmasin ancak soylediklerimde gozardi edilmesin bence.

Ben sahsen bu tur vitaminleri kullanmayi birakmak uzereyim, arastirmalarim piyasada cok daha dogal ve sindirimi daha yuksek vitaminler oldugunu gosteriyor.

konu sapacak ama ben de beslenme konusunu çok araştırdım ben de tüm supplementleri ve vitaminleri kessem mi diye düşünürken
-3 haftada büyüyen kesilen tavukları
-olması gerekenden 10 kat fazla ağır metal içeren balıkları
-bir sürü antibiyotik ve büyüme hormonu içeren sığır etlerini
-içinden vitamin çıkmayan portakalları
-genetik oynanmış boyanmış pırıl pırıl yeşil sebzeleri

görünce battı balık yan gider mantığı ile hepsine devam ediyorum maalesef.

onu kullanmayalım bu sindirilmiyor şu oolmuyor bu sentetik.e ne yapacaz biz.ben bunları okudukça 4 aylık emeğin saatlerce yapılan antremanın tüketilen onca besinin boşa olmuş olduğunu düşünüyorum ister istemez.bırakalım daha iyi

Değerli üyemiz;
Lütfen mesajlarınızda yazım şekline dikkat ediniz.
Yazım dili ile ilgili kuralları okumak için lütfen buraya tıklayınız
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

onu kullanmayalım bu sindirilmiyor şu oolmuyor bu sentetik.e ne yapacaz biz.ben bunları okudukça 4 aylık emeğin saatlerce yapılan antremanın tüketilen onca besinin boşa olmuş olduğunu düşünüyorum ister istemez.bırakalım daha iyi

Gercekten anlasmakta sikinti cekiyoruz bazen ne yazdigimi tekrar okumani tavsiye ederim.

Kimseye kullan kullanma demem, bireysel tercihtir. Benim bu forumda amacim hep gercekleri bilimsel pencereden ve subjektif ozumsememden gecirmek olmustur.

Bu vitaminler ne yazik ki bu sekilde, yeni nesil vitaminler daha dogal formda dusuk dozdalar ama %85-90 sindirilebiliyorlar.bu tur sentetik vitaminler ise emilimi arttirmak icin yuksek doz uygulamasi yapiyorlar bu da zaten bunyeyi yoruyor ki yormasi gayet normal.

Cok basit eger o dozun hepsi emilseydi topumuz hastanelerde olurduk, D vitamini fazlaligi, B vitamini yuksek doz uzun sureli kullanimi uzerine arastirmalara gozat derim.

Ayrica emeklerini supplementlere dayandirman uzucu, bence alinterin ve beslenme dinlenme ugruna cabalarin hicbir zaman bosa gitmez.

kombinasyona Universal Animal Pak ekledim.
Bu ürünü nasıl kullanmalıyım? Antremandan yarım saat önce diye düşündüm doğru mudur?
Ayrıca gaspari amino max 8000 de kullanıyorum. Antremandan önce 3 tablet alıyorum. Animal pak kullandığımda gaspariye aynı dozda devam etmeli miyim azaltmalı mıyım? Animal Pakte amino asitte olduğunu duydum. Teşekkürler.

kombinasyona Universal Animal Pak ekledim.
Bu ürünü nasıl kullanmalıyım? Antremandan yarım saat önce diye düşündüm doğru mudur?
Ayrıca gaspari amino max 8000 de kullanıyorum. Antremandan önce 3 tablet alıyorum. Animal pak kullandığımda gaspariye aynı dozda devam etmeli miyim azaltmalı mıyım? Animal Pakte amino asitte olduğunu duydum. Teşekkürler.

öğle yemeğinden 2 saat sonra 11 hap yutulur diye biliyorum bende. ve bu ürünü 2 ayı geçik kullanmak karaciğeri bozduğu dile getiriliyor.

Ve ben gerek görmüyorum böyle şeyleri gerçi 4-5 supplement dışında çoğu supplementi gerek görmem.

Karaciğeri bozmaktan kasıt sanırım içerisinde depolanan ögeler var a vitamini vb. Bunları hangi takviyeyi kullanırsanız kullanın eğer dozaj yüksekse zarar verir. C vitamini b vitaminleri gibi ögelerin fazlası vucuttan atılmakta olduğu için karaciğere zarar vermez.

kardeşim diğer konularda da yazılarına rastladığımda yaptığın yorumlar hakikaten çok hoş, herkes bir olaya odaklanmışken sen olayın görünmeyen kısmını çıkarıyorsun ortaya tebrik ediyorum. Dediğine katılıyorum ama benim de kullandığım besin takvileri arasında "animal pak" en çok etkisini hissetiren ürün olmuştur. Ve "Universal Animal" ürünlerini kombine etmek gerçekten şaşırtıcı sonuçlar verebiliyor. özellikle gücün artması ve yorgunluk hissetmemek gibi. ben genellikle şu kombinasyonu kullanıyorum : "Optimum whey protein, Animal Pak, Stak, Rage(ya da Pump), creatin" . sonuçlarında da gayet memnunum.

arkadaşlar birşey sorucam bu üründe bulunan vitamin minerallerin hepsini brokoli brüksel lahanası vs. gibi sebzelerden karşılayabilirmiyiz ?

Back
Yukarı