Universal Animal Pak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.799
bu ürün vitamin mineral grubu bir ürün... bu arada jack3d de nox ürünü değil...

bu ürün vitamin mineral grubu bir ürün... bu arada jack3d de nox ürünü değil...

jack3d ne ürünü? birde kullanımın nasıl öneriyorsun? sabah kalkınca protein tozu ve multivitamin, antreman öncesi bcaa ve jack3d antreman sonrası bcaa+protein tozu alıyordum. Animal'ı nereye koymalıyım

jack3d doping ürünü :) içine kreatin falan süs olsun diye konmuş zaten.o kadar gram kreatin veya başka birşeyle etki alınmaz.olay başka kimyasallard****alkınca vitamin alınmaz.kahvaltıyla beraber yahut 1 saat sonra alman daha iyi olacaktır.animal pakı da kahvaltıdan 1 saat sonra şeklinde kullanabilirsin.çünkü kortizolün en yüksek olduğu zaman sabahtır.zaten bunun içinde sabah uyanınca protein içilmiyor mu :) antremandan sonra uyumayıp günlük yaşantına devam edeceksen antreman sonrası da alabilirsin.yorgunluğu büyük ölçüde azaltacaktır.

jack3d doping ürünü :) içine kreatin falan süs olsun diye konmuş zaten.o kadar gram kreatin veya başka birşeyle etki alınmaz.olay başka kimyasallard****alkınca vitamin alınmaz.kahvaltıyla beraber yahut 1 saat sonra alman daha iyi olacaktır.animal pakı da kahvaltıdan 1 saat sonra şeklinde kullanabilirsin.çünkü kortizolün en yüksek olduğu zaman sabahtır.zaten bunun içinde sabah uyanınca protein içilmiyor mu :) antremandan sonra uyumayıp günlük yaşantına devam edeceksen antreman sonrası da alabilirsin.yorgunluğu büyük ölçüde azaltacaktır.

antremanı aksam 8de yapıyorum iş çıkışı 11-12'de de yatıyorum. Ama ben antreman öncesi protein tozu almıyorum. Oraya koymayı dusunmustum jack3dle beraber ancak dediklerin mantıklı. En iyisi sabah kahvaltıdan sonra

merhaba 1 yıl boyunca body yaptım ve 1 yılda ciddi bir vücut yapmıştım animal pak kullanmıştım fakat 9 ay bırakmak zorunda kaldım bodyi şimdi ise tekrar başladım body e başlayalı 10 gün oldu tekrar kullansam animal pak bir sakıncası olur mu teşekkürler

merhaba 1 yıl boyunca body yaptım ve 1 yılda ciddi bir vücut yapmıştım animal pak kullanmıştım fakat 9 ay bırakmak zorunda kaldım bodyi şimdi ise tekrar başladım body e başlayalı 10 gün oldu tekrar kullansam animal pak bir sakıncası olur mu teşekkürler

sonuçta içeriği vitamin mineral vb. olduğu için bir zararını görmezsin.ama faydası olur mu orası tartışılır.bence ileri düzey sporcular hariç kullanımı uygun değil.çünkü gerçekten içeriği ağır bir ürün ve zaten bildiğim kadarıyla vücudun ihtiyacının kat ve kat fazlasıyla vitamin içeriyor.ayrıca çok kötü kokuyor:D

Son düzenleme:

gerçekten güzel bir ürün hiçbir sorun olmaz fiyatından hariç güzel vitamin içeriği var fakat bence fiyatı sorun olacaksa supradyn al 1 tablet yerine 3 tablet yutsan aylık maliyeti 35ytl olur 3-4 kat daha ucuza gelir seçim senin

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:42 ----------

bu ürünü aminoasit diye kullanıorsan foruma daha sık girmeni ve bu sporu daha bilinçli yapmanı öneririm

evet amino asit içeriğinde var fakat amino asit diye değerlendirmemek lazım
vitamin mineral antioksidan milktristle uni liver.............

Ürün 2 gün önce elime geçti. İlk antremanımı yaptım,ürün etkisini henüz söylemek için çok erken. Fakat 44'lü paket halinde,her pakette 11 tane hap var yutması oldukça zor,1 Lt su ile yutmuştum. Bunun dışında kokusu iğrenç evde zaten saklanmaz,balkonda saklıyorum.

bu animal pak 1 kutu bitirdikten sonra hemen yeni kutu alınır mı yoksa bir süreliğine almayıp vücudu dinlendirmek lazım mı bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi

Türkiyeden alınan ürün ile amerkadan gelen ürün arasında nie bu kadar büyük farklar var ?anlamadım doğrusu yani türkiyede satılacak ürün türkiyede mi üretiliyo acaba ? yoksa değerleri nasıl düşürüyolarki ? hem dışarıdan alsan daha ucuza geliyo hemde daha sağlam içeriği var Türkiyeden alırsan daha fazla para ödüyosun ve bazı maddelerin mg larda cidden baya düşüş var Türkiyemi seviyorum :D

Son düzenleme:
örnek vererek koyarsan daha acıklayıcı olur. bir pack i 1 litre suyla ıcıyorsanızda bu ürünü bırakmanızı öneririm avcuna dok hepsini bi yudum suyla ıc bı yudum daha al bu kadar basit

Türkiyeden alınan ürün ile amerkadan gelen ürün arasında nie bu kadar büyük farklar var ?anlamadım doğrusu yani türkiyede satılacak ürün türkiyede mi üretiliyo acaba ? yoksa değerleri nasıl düşürüyolarki ? hem dışarıdan alsan daha ucuza geliyo hemde daha sağlam içeriği var Türkiyeden alırsan daha fazla para ödüyosun ve bazı maddelerin mg larda cidden baya düşüş var Türkiyemi seviyorum :D

örnek vererek konuş koy değerleri de görelim öyle konuşmakla olmuyo.Arkadaşlar ben yurtdışından bu ürünü almıştım içerisinde bi adet animal rage deneme paketi de çıkmıştı Türkiyede satılanlarda da böle çıkıyo mu deneme paketleri kutunun içinden?

Son pak imi simdi ictim biraz ara verip baska bir multivitamin deniyicem.Ama suana kadar animal pak kadar gun icinde enerji veren ve icerigi bukadar dolu bir urun görmedim.

animal pakcı arkadaslarım bı soru sorcam son aldıgım anımal pak kucuk olan 3 tabletınının yanı yuvarlakların renklerı aynı aldıgım sıte guvenılır arkadada dstrubutor etıketı var ve son olarak koku braz daha az dıer aldıgım kutuda kapagı acamıodum acaba sorunmu var ??

Back
Yukarı