Universal Animal Pak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.799
Spora Uzun süre ara vermiştim tekrardan başladım 1 hafta oluyor amino creatine ve whey protein ile başladım amino ve creatin yaklaşık olarak 30-40gün yetecek sanıyorum onlar bittikten sonra animal pak'a başlamayı düşünüyorum sizin görüşleriniz nedir acaba ?

Supplementlerin bittikten sonra değilde onlarla beraber kullanman daha iyi olur,sonuçta aminal pak bir multivitamin,yani sana protein yada amino asitin verdiğini vermeyecek,vitamin desteği sağlayacak tabi animal pak biraz daha fazlası, kullandığım dönemlerde vücut direncimin ve antrenman kalitemin arttığını bariz hissetmişimdir,tabiki güzel bir beslenmeyle beraber :D

Hepsini bir kombine ettim zaten ve antremanları daha dirençli şekilde çıkartıyorum fakat geçtiğimiz yıllarda direk usa malı kullanmıştım bu bakanlık onaylı ve aralarında 2 katı fark var diyebilirim. İmkanım olsa tekrardan Usa malı getirip kullanırım.

Roaccutane ve Animal Pak

Merhaba bilgisi olan üyeler yorum yaparsa memnun olurum, Ben Roaccutane isimli izotretinoin yani A vitamini içeren bir ilaç. kullanıyorum doktor tedavinin devam ettiği sürece A vitamini içeren hiç bir ürünü kullanmamam gerektiğini söyledi, Bende tedavinin başından beri animal pak kullanmıyorum. Bütün multivitamin ürünlerde ise A vitamini mevcut. Eklemiş olduğum fotoğraftaki 9# numaralı animal Pak hapında A ve D vitaminlerinin içerdiği yazıyor, Doktor sadece o hapta A vitamini olduğundan kesin olarak eminsem onu içerisinden çıkarıp kullanabileceğimi söyledi. Yani kısaca o hapı paketten çıkartırsam diğer haplarda A vitamini olmadığına emin olabilirmiyim?

Eklentiler

• images.jpg
    images.jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 614
Animal Pak + why protein + Amino asit + ne gerekir ?

Animal Pak + why protein + Amino asit kullanıyorum 1.5 aydır bu kombinasyonu kullanıyorum ve 6 aydır vücut geliştirme ile ilgileniyorum yanına önere bilceğiniz supplementler Kombineler varmı ?
yada benim kombinem iyimi önerileriniz için şimdiden tşkkr ederim

Spora devam thums: bench_O

Animal Pak + why protein + Amino asit kullanıyorum 1.5 aydır bu kombinasyonu kullanıyorum ve 6 aydır vücut geliştirme ile ilgileniyorum yanına önere bilceğiniz supplementler Kombineler varmı ?
yada benim kombinem iyimi önerileriniz için şimdiden tşkkr ederim

Spora devam thums: bench_O

whey+multivitamin+amino asit şu an senin için gayet yeterlidir.
fakat yorgunluk ve kas yıkımını engellemek istiyorsan nitrik oksit önerebilirim.misal şu aralar çok revaçta olan Muscle Pharm - Assault.
içeriği gayet düzgün ve ölçek başına günlük ihtiyacın olan 5grlık creatine bulunmakta.

Dırek USA dan getırtığım ve yurtıcınden aldığım urunler arasında performans ve hapların gorunumu acısından cıddı farklar var. USA dan getırtme ımkanım olmadıkca yurtıcınden almıyacağım bır urundur.

Orjınal 1. kalıte olanı, Cok cok basarılı bır super multı vıtamın mıneral urunudur..

Dırek USA dan getırtığım ve yurtıcınden aldığım urunler arasında performans ve hapların gorunumu acısından cıddı farklar var.

görünüm de nasıl bi fark var?fotoğraflarını çekip buraya koyarsan herkes bilgilenir.benim bildiğim amerikada satılan çoğu supplementler "aynı şekilde" türkiyede de satılıyor.yani içerik,performans ve görünüm açısından aynı olmaları lazım.tek fark fiyat.
yanlış mı biliyorum?

Dırek USA dan getırtığım ve yurtıcınden aldığım urunler arasında performans ve hapların gorunumu acısından cıddı farklar var. USA dan getırtme ımkanım olmadıkca yurtıcınden almıyacağım bır urundur.

Orjınal 1. kalıte olanı, Cok cok basarılı bır super multı vıtamın mıneral urunudur..

Açıkcası size öyle geliyordur. Çünkü iki ülkede satılan supplementler eğer aynıysa misal Animal Pump aldıysanız iki ülkede de aynıdır. Tabi Türkiye'de yasaklı listesine giren bir şey yoksa içeriğinde. Ve aynı ürünü misal önce Amerikadan aldığınızı sonra Türkiye'den aldığınızı kullandınız diyelim. İlk zaman ki gibi etki alamayabilirsiniz çünkü özellikle NO ürünlerine belli süre sonra vücut alışıyor.

Hap şekli filan demişsiniz. Olayı şöyle açıklayim. Genelde Türkiye'de de aynıdır ama Türkiye'ye gelen ürünlerde domuz yağı gibi bir şeyler içermediğini belgelenmesi gerekiyor. Ve hapların şekli değişebiliyor. Yanlış hatırlamıyorsam Animal Pump konusunda Türkiye Universal temsilcisi bunu açıkladı. Hap değişikliği hakkında.

İnsanların aklını bulandırmamak lazım :)

Açıkcası size öyle geliyordur. Çünkü iki ülkede satılan supplementler eğer aynıysa misal Animal Pump aldıysanız iki ülkede de aynıdır. Tabi Türkiye'de yasaklı listesine giren bir şey yoksa içeriğinde. Ve aynı ürünü misal önce Amerikadan aldığınızı sonra Türkiye'den aldığınızı kullandınız diyelim. İlk zaman ki gibi etki alamayabilirsiniz çünkü özellikle NO ürünlerine belli süre sonra vücut alışıyor.

Hap şekli filan demişsiniz. Olayı şöyle açıklayim. Genelde Türkiye'de de aynıdır ama Türkiye'ye gelen ürünlerde domuz yağı gibi bir şeyler içermediğini belgelenmesi gerekiyor. Ve hapların şekli değişebiliyor. Yanlış hatırlamıyorsam Animal Pump konusunda Türkiye Universal temsilcisi bunu açıkladı. Hap değişikliği hakkında.

İnsanların aklını bulandırmamak lazım :)

Aslında akıl bulandırmak değil gayet doğru yazmış üstte okursanız bende yazdım.Usa 'dan getirttiğim animal pak'ın kutusuda duruyor elimde boş vakitte resimlerini çekeyim kutu üzerinde yazan besin değerlerini görünce şaşıracaksınız 2 katı fark var diyebilirim.Etkisini çok iyi görmüştüm Usa'dan gelen üründe hemde 70tl ye gelmişti.Buradan 100tl ye kampanya ile aldım ama almaz olaydım etki var ama gözle görülür derecede değil.Açıkcası usa dan gelen animal pak mucize gibi geldi bana.

Aslında akıl bulandırmak değil gayet doğru yazmış üstte okursanız bende yazdım.Usa 'dan getirttiğim animal pak'ın kutusuda duruyor elimde boş vakitte resimlerini çekeyim kutu üzerinde yazan besin değerlerini görünce şaşıracaksınız 2 katı fark var diyebilirim.Etkisini çok iyi görmüştüm Usa'dan gelen üründe hemde 70tl ye gelmişti.Buradan 100tl ye kampanya ile aldım ama almaz olaydım etki var ama gözle görülür derecede değil.Açıkcası usa dan gelen animal pak mucize gibi geldi bana.

O zaman bunun nedenini öğrenmemiz çok basit. Boş bir zamanınızda resimleri çekip paylaşırsanız Universal Türkiye'ye mail olarak atarız ve neden bu farkların olduğunu açıklamalarını isteriz. Ve onlarda bizi bilgilendirirler. Eğer bir ürünün içeriği (Türkiye'nin uyguladığı kanunlara uygunsa ) farklıysa markanın bunu açıklaması gerekmektedir.

bende geçen sene USA dan getirtmiştim ama hiç besin değerlerine dikkat etmedim, şimdi ekliyorum resimleri

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 08:26 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 08:03 ----------

imag0159t.jpg

imag0160od.jpg

şuan baktımda çok muazzam bi fark yok usa'den gelenle türkiye malı arasında ama yine de neden içeriklerin düştüğünü merak ediyorum.

şuan baktımda çok muazzam bi fark yok usa'den gelenle türkiye malı arasında ama yine de neden içeriklerin düştüğünü merak ediyorum.

Türkiye' den aldığınız şuan elinizde bulunan ürünle mi kıyasladınız hocam? Çünkü Türkiye' deki satış sitelerine baktığımda resimdeki besin değerleri yazıyor.

elimdeki ürünle karşılaştırdım ve farklılıklar şunlar;
bendekiler;
vitamin B6 18mg
calcium 1.5mg
magnesium 250mg
zinc 15mg
pyridoxine 32mg

Merhaba bilgisi olan üyeler yorum yaparsa memnun olurum, Ben Roaccutane isimli izotretinoin yani A vitamini içeren bir ilaç. kullanıyorum doktor tedavinin devam ettiği sürece A vitamini içeren hiç bir ürünü kullanmamam gerektiğini söyledi, Bende tedavinin başından beri animal pak kullanmıyorum. Bütün multivitamin ürünlerde ise A vitamini mevcut. Eklemiş olduğum fotoğraftaki 9# numaralı animal Pak hapında A ve D vitaminlerinin içerdiği yazıyor, Doktor sadece o hapta A vitamini olduğundan kesin olarak eminsem onu içerisinden çıkarıp kullanabileceğimi söyledi. Yani kısaca o hapı paketten çıkartırsam diğer haplarda A vitamini olmadığına emin olabilirmiyim?

Kendi soruma cevap vereyim. Dayanamadım kullandım deneme-yanılma yöntemiyle 9 ve 11 nolu haplar birbirine benzediğinden hangisi 9 numaralı belli olmuyor ikisinide çıkardım paketten bir sıkıntı yok. miss gibi oldu :D

açık artırma sitesinin birinde içeriği düşürülmememiş animal paklar mevcut.
ankarada 90 liraya amerikan üretimi olanı elden aldım. alacaksanız orjinal olanını alın.

Back
Yukarı