Universal Animal Pak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.799
2 ayrı animal packle kombinasyon yapanları hala anlamış değilim çok sakıncalı ikisini birlikte kullanmak yarardan çok zarar görürsünüz.

Not:Animal pump kullanıyorum.

2 ayrı animal packle kombinasyon yapanları hala anlamış değilim çok sakıncalı ikisini birlikte kullanmak yarardan çok zarar görürsünüz.

Not:Animal pump kullanıyorum.

Yanlış biliyorsun.

2 ayrı packten kastın iyi ayrı animal ürünü sanırım.Ama bilgilerin yanlış.

Aynı anda Pak.Flex ve Nitro kullanmışlıgım var ve gayet iyi bir verim aldım.

sizce günlük dozaj nedir ? pre workout pump post workout nitro şeklinde kullanabilirsiniz.bir sorun olmaz.bu kombinasyona stak'ta eklenebilir ama bence gerek yok.

Animal Flex ile Animal Pak'ı birlikte kullansam sizce nasıl olur ? (yaş 17 1 yildir bb boy 1.78-179)

Flex in ne işe yaradıgını biliyormusunuz?

Evet hocam.Eklem destek ürünü.Şu anda bütün eklemlerimden gelen citlama sesleri ve dizlerimdeki ağrılardan dolayı satın almış olduğum ürün.Animal Pak ise Vitamin ve mineral desteği,günlük ihtiyacim olan vitaminleride bu üründen karşılayabilirim. Flex şu anda elimde animal pak ise haftaya gelecek. Flexse baslamadim daha haftaya ikisini birlikte kullanacağım. Sabah kahvaltidan 20 dakika sonra 1 pack animal pak ogle yemeginden 20 dakika sonra 1 pack animal flex kullanmayı düşünüyorum sizce uygunmudur ? Yaşım 17 Günde 3 lt'reye yakin su tüketiyorum. Zararı olmaz eminim ki.

ramazan nedeniyle dogal yoldan yeterli olarak alamadigim vitamin ve mineralleri yerine koymak icin baslamayi dusunuyorum...

Ramazanda alamadıklarını karsılamak için biraz fazla bir supplement daha fiyat verim acısından orantılı bir ürün tercih etmenizi öneririm.

Kaanrlz haklı sadece böyle birşey için animal pak alınmaz.çok saçma.hem sağlığına hemde parana.sanki eczaneden b vitamini alıyorsun.çok basite alma animal pakı.gayet ağır bir supplementtir.
ağırlık çalıştığını belirtmene gerek yok sitenin adı bodyforumtr zaten.buradaki üyelerin %99 u body&fitness sporu ile ilgileniyor.
sana tavsiyem https://www.supplementler.com/shop/...-Mineral-100-Tablet.html/manufacturers_id/17/ gibi bir ürün alman.bu ürün sana gayet yeterli olacaktır.

Zararı olmaz tabiki 17 yaşında eklem rahatsızlıgın olması garibe gitti sadece.

Hocam valla ne diyim bende şaşkınım. Bütün eklemlerimden çat çut ses geliyor devamlı. Ultimate nutrition glusocomine chondroitin bitirdim faydasini görmedim.Şimdi animal flex kullanacağım.İnşallah faydasını görürüm.

ultimate glukosamine çok faydalıdır.bende kullanmıştım zamanında.bir kutuda etki alamazsın.glukosamine cla gibidir.uzun dönemde fayda sağlarsın.2-3 kutu bitir bi o zaman etkisinden bahset bence.

Hocam 1 kutu ultimate glusocomine bitirdim.Şimdi 1 kutuda animal flex bitirecem oda etki etmezse 1 kutu daha gnc triflex bitirecem.

Back
Yukarı