Universal Animal Pak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.799
sevgili sahines,

tabii ki konu animal pak ise normal bir durum değil yaşadığınız. animal paki kullanmış biri olarak söylüyorum bunu.

bence 1. olarak bu spordaki deneyim zamanınızı, 2. olarak beslenmenizi ve pak dışındaki supplementasyonunuzu, 3. olarak animal paki kullanma zamanınızı gözden geçiriniz.

beni yanlış anlamayın, maksat üründen doğru şekilde faydalanmanız.

animal pac ı antreman öncesi alıyorum yaklaşık 30 dakika önce antreman sonrasında cell mass 10-20 dk. sonra nitro tech protein sporda 5nci ay

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:30 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:28 ----------

elimdeki ürünler bunları bunları animal pac ile nasıl kombine etmeliyim.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:30 ----------

birde mhp glutamin var.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:32 ----------

birde kullandığım ilk gün sonrası sabahında yüzümde sivilce oldu. sonrasında olmadı. antreman günlerinde alıyordum.şu an kullanmıyorum kutudan sadece 2 paket kullandım.

animal pak kanda uzun süre kalan bir multivitamin desteği olduğundan dolayı üründen en iyi verimi alabilmeniz için ya kahvaltıdan yaklaşık yarım saat kadar sonra ya da idmandan önceki son öğünden yaklaşık yarım saat kadar sonra almalısınız. yani idmandan 1.5-2 saat önce.

animal pak performans arttırıcılar gibi idman öncesi alınıp hemen etkisini gösteren bir ürün değil. bundan dolayı bence ürünün etkisini tam görememişsiniz diye düşünüyorum.

arkadaşlar ben bibuçuk senedir yaklaşık bu sporu yapıyorum tabi zaman zaman ara verdim, bu ürünü sipariş verdim aynı zamanda epeydir serious mass karbonhidrat kullanıyorum animal pakı antreman günlerinde spordan yarım saat önce almayı düşünüyorum serious mass ı nasıl almalıyım ya da farklı bi öneriniz varsa bekliyorum kısacası ikisini beraber nasıl kullanmamı önerirsiniz?

Selam arkadaslar bu spora baslayalı 4 ay oldu suana kadar Twinlab amino fuel 1000 ve nitro tech kullandım animal packı kullanmak istiyorum sizce ağır gelirmi?

arkadaşlar bb de yeni sayılırım ama bende animal pack kullanmak istiyorum. yanında protein tozu (%100whey) kullanmamda sakınca olurmu? yada kullanmalımıyım?
yadda destek olarak başka bır supliment ?

uniq protein tozu da kullan evet...
arkadaşlar üçüncü gündeyim idrarım yeşil oldu. off günlerde kullanıyor musunuz ve on günlerde 2 paket mi kullanıyorsunuz siz?

İnternette rahatlıkla bulabileceğiniz bir ürün.

Ülkemizde kimsenin üstünde durmamasına ve önemsememesine hayret ettiğim Multivitamin takviyeleri VG'nin en temel supplementlerindendir . Bu ürünle ilgili bazı yanlış yorumlar dikkatimi çekti karaciğer yağlanmasından bahsedilmiş bu ürünün içeriğinde Milk thistle choline ve inositol var arkadaşlar yani düşündüğünüzün tam tersi bir durum söz konusu . Bazı arkadaşlar saç döker demiş bunu da anlamadım içeriğinde biotin ve inositol olan bir ürün saç dökmez aksine saçları korur . Bazı arkadaşlar aldım kas yapamadım yazmış yani bu bir multivitamin ürünü kas kazanımına direkt etki etmez . Ayrıca böyle bir ürünün aminoasit başlığı altında değerlendrilmesini anlamadım multivitaminler diye ayrı bir alt başlık açılsa daha iyi olur . Çünkü yorumlara bakılırsa bazılarıda bunu klasik amino diye almış . Son olarak bu ürün herkese tavsiye edebileceğim mükemmel bir vitamin/mineral kompleksidir.

Animal Pak vs Mhp Glutamine-SR + Biotech One-A-Day Multivitamin

animal pak'ın anti katabolik etkiye sahip olduğu ve recovery e yardım ettiği
http://www.animalpak.com/html/article_details.cfm?ID=88
sitesinde belirtilmiş.bende mhp glutamine-sr düşünüyordum yanındada biotech multivitamin.fiyat olarak düşünürsekte mhp 83+biotech 40 etti 123 tl.animal pak'ta 120 tl zaten.aynı kulvarlarda olmasalarda iki seçenek arasında kaldım.ne yapmalıyım sizce.
(elimde belli bir supp kombinasyonu var).

animal paki 120 den daha aşagıda bulabilirsin 105 e alıyordum lisanslı sporcu indirimi geldi aldıgım yere 95 e geliyor şuan fiyatı.

arkadaşlar şimdi bana kör cahil demeyinde yeni başladım bu ürün protein tozu mu amino asit mi ne hala anlmadım enerji veren bişey mi çözemedim

imgres
https://www.google.com.tr/imgres?imgurl=https://www.supplement-analysis.com/assets/images2/products/animal-pak-pills.jpg&imgrefurl=https://www.supplement-analysis.com/index.php%3Fq%3Danimal_pak&h=576&w=720&sz=60&tbnid=rsX168V6tb8q6M:&tbnh=112&tbnw=140&prev=/search%3Fq%3Danimal%2Bpack%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=animal+pack&hl=tr&usg=__EOK6QBuZS3gUOylf00eW7fIqMS8=&sa=X&ei=8qT3Ta6-C5OEhQfd0pCZDA&ved=0CH0Q9QEwBg

ARKADAŞLAR ELİMDE SON KULLANMA TARİHİ GEÇMİŞ ANİMAL PACK VAR.TORBANINN HEPSİNİ ALINCA BAĞIRSAKTA UFAK BİR BOZULMAYA NEDEN OLUYOR BİLENİNİZ VARSA RESİMDEKİLERDEN HANGİSİ YAPMAKTADIR.SONUÇTA HEPSİNİN BOZULDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM.ARADAN BUNU ÇIKARIP FAYDALANMAK İSTİYORUM.
SAYGILAR

Back
Yukarı