Universal Animal Pak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.799
ben kullanmadım fakat arkadaşım 1 paket kullandı içinde 11tane hap wardı oda leş gibi koktu resmen kocaman yerdi.O gün göğüs ön kol çalışıyodu.Ertesi gün bana performansım artırdı daha ağar bastım dedi.Şuan göğüslerim ağrıyo dedi.Sorun yoktu ama uzun süreli kullanımda bi zararı olurmu bilemiyorum.

içinde alınması gereken günlük A vitamini değerinin yaklaşık 2 katı var (%198)..ve A vitamini saç dökülmesinde büyük bir etkiye sahip..uzun dönem kullanıldığı takdirde saç dökülmesine yol açabileceği yazıyor bazı yabancı forumlarda o yüzden pek güvenemiyorum..3-4 kutu kullanmış birisi beni bu konuda aydınlatabilir mi herhangi bir etki görüp görmedikleri konusunda?

These packs work great, AND THEY DO NOT MAKE YOU GO BALD! The lowest dose known to cause hair loss: 25,000 IU vitamin A per day for nine months. Current government-scientific guidelines advise limiting vitamin A (retinol) to 10,000 IU daily, unless prescribed. Hair loss usually is related to hormonal changes. (Animal pak has 9,900 IU) So pay no attention

Dogrulugunu arastirmak gerekir tabi

çok suyla karnı şişiriyor tabletlerin öelliklerini okuyun hepsinin ayrı işlevi var ona göre kullanın...

selam arkadaşlar. ben profesyonel futbolcuyum ve sezon başı hazırlık kampında takviye olarak animal pak kullanmayı düşünüyorum. faydasını görürmüyüm acaba? aynı zamanda düzenli olarak fitness yapıyorum. yardımcı olursanız sevinirim? teşekkürler.

selam arkadaşlar. ben profesyonel futbolcuyum ve sezon başı hazırlık kampında takviye olarak animal pak kullanmayı düşünüyorum. faydasını görürmüyüm acaba? aynı zamanda düzenli olarak fitness yapıyorum. yardımcı olursanız sevinirim? teşekkürler.

bu konuda garanti verilemez ama ağır idman yapanlar için özellikle sağlam bir destek ürünü..en azından zayıf düşmezsiniz..

yani tam olarak demek istediğim sezon başları bizim için yoğun ve yorucu geçiyo. bu ürünümü kullanmalıyım yoksa işime yarayacak hangi ürünler olabilir?

yani tam olarak demek istediğim sezon başları bizim için yoğun ve yorucu geçiyo. bu ürünümü kullanmalıyım yoksa işime yarayacak hangi ürünler olabilir?

profesyonel olarak bu işi yapıyorsanız klüp diyetisyeni ya da beslenme uzmanınızın sizi ihtiyaçlarınıza göre yönlendirmesi daha doğru olur..
vitamin,protein,karb,yağ oranlarına sadık bir diet saha sağlıklı olur futbol için..
vücut geliştirmecilerin fikirleri sizin branşınıza uygun olmayabilir..

animal pak ürününü kullanmış olan arkadaşlardan bilgi almak istemiştm. vücut geliştirmeci arkadaşların programıyla benimki aynı olamaz ama sadece kullananların tecrübelerinden yararlanmak amacım. bana fazla gelirmi yada bir zararı olurmu kullanmamın? çünkü yorucu geçen antrenmanlardan önce kullanmak istiyorum . bunları öğrenmek istemiştim. yardımınız için teşekkürler şimdiden.

bazı arkadaşlar öyle seyler yazmışki inanamadım bu ürünler sadece besin takviyesidir(takviye sadece) cok büyük etkileri yoktur digerlerine göre daha iyi bir ürün olabilir ama o kadar fazlası yok .bazı arkadaşlar inanılmaz falan diyor bence inanılmaz olan yorumlar.herhangi bir sporcu hergün 400 gr beyaz et alsın vücuduna (5 ögünde)eminim en büyük etkiyi o zaman görücektir .

ben bire bir kıyaslama yapmıyorum sadece bazı arkadaşlar suplement leri doga üstü şeylermiş gibi anlatıyor öyle bir şey yok , bunlar iyi bir beslenme iyi çalışma yanında ek olarak alınabileçek küçük takviyelerdir daha fazlasını ummak cok büyük hatadır zaten bu ilaçların üstünde spor takviyesi yazar (yani iyi bir idman ve beslenme programı olmadan hiç bir işe yaramayacagı yazar ) ama bazı arkadaşlar ticari amaçlı olarak farklı seyler yazıyor.ben bundan cok büyük yarar gördüm diyen arkadaşlar gercekten fayda gördüler ise çalışma programını yazsınlarda ilaçdanmı fayada gördüler yoksa iyimi çalıştılar anlayalım

animal serisinin hangisini yada hangilerini alırsam antreman sırasında maximum kuvvet,enerji artışını görürüm arkadaşlar ?

Bence animal pump almalisin off topic olmasin diye eger soru soracaksiniz pump basligindan devam edin.

saydam hocam pump başlığınada yazdım nerdeyse 1 ay oldu ses çıkmadı arkadaşlardan,biri yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Animal Pak aldım (ABD'den geldi) istanbulda güvenip alabilmek zor zira Romanya veya Bulgaristanda üretildiğine dair bir söylence var .Alacak olan arkadaşlar ABD'den getirtmenizde fayda var bana da öyle söylendi sizler ile paylaşayım dedim.Efendim benim hocamın söylediği şey şu animal pak paketini üçe böl sabah,öğle ve akşam yemekler ile birlikte al dedi .Sitesinde okudum veya bu ürünü satan sitelerde diyeyim antreman öncesi bir paket alınız diyor bir paketinde 11 adet hap var .

Sağlıklı olan bir paketi antreman öncesimi almaktır yoksa hocamın dediği gibi üç öğüne taksim edip kullanmakmı 3+4+4:11 hap ?

Animal pak'ı antreman günleri haricinde alanlar da var bu konuda bilgi paylaşımı yaparsanız sevinirim.

benim görüşüm hocanın dediği inanılmaz derecede saçma.bunlar sonuçta vitamin hapları.vitaminlerin bir kısmını sabah bir kısmını öğlen almanın ne gibi bir faydası olabilir ki?hadi hangi hapın ne olduğunu bilip ona göre alacak olsan bir nebze.örneğin performasn arttırıcı özelliği olan haplar şunlar bunları antrenman öncesi al dese yine neyse diycem ama gerçekten çok mantıksız geldi bana hocanın söylediği.hiçbir yerde de böyle birşey görmedim..hocanın dediğini boşver bence.

ben de off günlerde kullanmıyorum ama kullanılması öneriliyor

Ayri zamanda kullanmanin bir mantigi yoktur. Üreticinin önerdigi sekilde kullanmanizi öneririm.

Ürünün icerigindeki tabletlerin neler oldugunu buradan görebilirsiniz:
Animal+Pak_1.jpg

Animal pak posetlerini merak edenler icin:

attachment.php

Eklentiler

• tn_DSC02772.JPG
    tn_DSC02772.JPG
    152,6 KB · Görüntüleme: 1.111
Back
Yukarı