Universal Animal Nitro

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.252
universal 2700 ün değerleri multipower 2200 den kötü mü :) güldürme beni.sen o hapın tanesinde 2700 mg amino var zannetmiyorsun dimi :)

universal 2700 ün değerleri multipower 2200 den kötü mü :) güldürme beni.sen o hapın tanesinde 2700 mg amino var zannetmiyorsun dimi :)

İki ürünün de değerleri internette mevcut birader, şu ukala tavrını değiştirmeni öneririm.. Onun daha iyi olduğunu düşünüyor olabilirsin bazı değerleri daha iyi bazı değerleri daha kötü, at ile deve değil aşırı bir fark yok iki ürün arasında. 2700 5. sınıf, multipower mega-forte'nin rakibi gibi bir anlatımın var..

1 tablet, bazı değerler ;

Multpower Isoleucine* (BCAA) : 111 mg
2700 Isoleucine* (BCAA) : 113.26 mg

Multipower Leucine* (BCAA ) : 200.16 mg
2700 Isoleucine* (BCAA) : 203.64 mg

Multipower Valine* (BCAA) : 111 mg
2700 Valine* (BCAA) : 92.77

MP Lysine* : 174 mg
2700 : 174.21

MP Methionine* : 34.8
2700 : 42.46

MP Phenylanine*: 65.3
2700 : 78.39

MP Histidine* : 34.83
2700 : 48.49

MP Arginine : 76.16
2700 : 68.61

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.anlatımımdan dolayı bir sıkıntı oluştuysa affol****imseye bişey deme niyetinde değilim.
aslında anlatmak istediğim;amino nedir niye alınır.antreman sonrası en hızlı şekilde anti-katabolik etki sağlasın diye.ama eğer bu iş yavaş olucaksa o zaman whey almam daha mantıklı hem doz hemde zaman açısından.

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.anlatımımdan dolayı bir sıkıntı oluştuysa affol****imseye bişey deme niyetinde değilim.
aslında anlatmak istediğim;amino nedir niye alınır.antreman sonrası en hızlı şekilde anti-katabolik etki sağlasın diye.ama eğer bu iş yavaş olucaksa o zaman whey almam daha mantıklı hem doz hemde zaman açısından.

Evet Universal 2700 amino "sustained release" yani antreman sonrası uygun değil, daha çok günlük ihtiyacı karşılamak için öğün önceleri tavsiye ediliyor. Antreman sonrası kana hızla karışan bir aminoya ihtiyaç var, örneğin Nitro. Zaten Nitro'nun paketinde de yazar, antreman sonrası hemen alın ve eğer whey de alıyorsanız önce Nitro'yu alın 30-45 dk bekleyip whey'i alın ki amino araya whey girmeden hemen sindirilip kana karışsın..

Evet Universal 2700 amino "sustained release" yani antreman sonrası uygun değil, daha çok günlük ihtiyacı karşılamak için öğün önceleri tavsiye ediliyor. Antreman sonrası kana hızla karışan bir aminoya ihtiyaç var, örneğin Nitro. Zaten Nitro'nun paketinde de yazar, antreman sonrası hemen alın ve eğer whey de alıyorsanız önce Nitro'yu alın 30-45 dk bekleyip whey'i alın ki amino araya whey girmeden hemen sindirilip kana karışsın..

boş mesaj atmanın bir alemi yoktu..konu üzerinden nerdeyse 2 ay geçmiş gereksiz bir bilgi veriyorsun..amaç yazmak olsun işte..

boş mesaj atmanın bir alemi yoktu..konu üzerinden nerdeyse 2 ay geçmiş gereksiz bir bilgi veriyorsun..amaç yazmak olsun işte..

Aslına bakarsan benim değil asıl senin amacın bu sanırım. Ben mesaj yazarken tarihe bakmadım, sadece bildiklerimi paylaşmak istedim ki böylece Animal Nitro başlığını okuyanlar bu bilgiyi görmüş olsunlar. Faydası olur olmaz onu bilemem. Zaten mesajım da off-topic değil Animal Nitro ile ilgiliydi.

Yaptığım bir paylaşımın gereksiz bir bilgi içerdiğini söyleyip bu şekilde eleştirmen bana komik geldi açıkçası.. Her neyse forumu kirletmeyelim.

Arkadaşlar internette araştırdım hiçbiryerde stokta yok. Bulan alan varmıdır acaba? amazon.com da var onlarda Türkiye'ye yollamıyormuş bu tür ürünleri.

peki bunla
animal pak ve animal amino 2700 arasındaki fark nedir?

doktor,heryerde bir sorun var.biraz araştırmayı okumayı öğren.armut piş ağzıma düş.sadece içerik kısmına bakarak bile bunu öğrenebilirsin..

sana "cevaplamak zorundasın" diyen mi var?
senin de her konuda illaki birilerini hor gören bi mesajın var birader o ne olacak?
şu egoist tavrın ne olacak?senden yardım istedim mi?"anrgyhun illa sen yardım et" dedim mi?sana ne oluyor?
içerik kısmına da baktım anlamadım.bu işlerde yeniyim.ben de haliyle soru sordum.

neyse konuyu baltalama.baltalattırma.
sorum aynen geçerlidir.

bu ürün ile
animal pak ve animal amino 2700 arasındaki fark nedir?

-Doktor3-, iki ürününde içeriğine bak. Neler olduğunu görürsün. Aminoasitler hakkında bilgi mi lazım? Forumda türkçeye çevrilmiş makaleler ve profesyonel sporcuların bu konularda açmış oldukları konular var okuman yeterli olur. Ayrıca herkes saygılı olmak zorunda. Sırf sözüm sana değil herkese. Aksi bir durumda önce uyarı, sonra ceza verilebilir.

-Doktor3-, iki ürününde içeriğine bak. Neler olduğunu görürsün. Aminoasitler hakkında bilgi mi lazım? Forumda türkçeye çevrilmiş makaleler ve profesyonel sporcuların bu konularda açmış oldukları konular var okuman yeterli olur. Ayrıca herkes saygılı olmak zorunda. Sırf sözüm sana değil herkese. Aksi bir durumda önce uyarı, sonra ceza verilebilir.
içeriğe bak diyorsun sende. ben de diyorum ki "içeriği anlamadım bi ton şey var"
hangi makaleler ve hangi konular?aradım bulamadım o.

nasıl kullanıcaz peki bunu?
cuts'u günde 2 paket kullanın diyorda eğer bunu da günde 2 paket kullanacaksak 15 günde biter :S

arkadaslar bn bu ürünü hala kullanmaktaym ve çok memnunum alacak olanlar varsa hiç düşünmesinler çünkü süper bir ürün.
kür yapmak isteyen varsa animal kürü yapsın ben öyle yapıyorum. sabah anımal pak antrremandan once animal pump antremandan sonra ise animal nitro alıorum yaklasık 2 aydır ve mukemmel sonuclar aldım

Ürün cidden başarılı da Türkiye'de şuan bulunmuyor bir kaç yere sordum verdikleri cevap aynı Disbiratörde yok. Acaba ne zaman tekrar stoklara girecek merakla bekliyorum

Cumartesi günü bizde sorduk , aynı cevabı aldık ..
Sanırım çok uzun sürer gelmesi..

arkadaşlar spor öncesi BSN Syntha-6 bir ölçü antr sonra nitro 1 paket kullansam yetmez mi illa iki paket mı ALICAM YARDIM???

Back
Yukarı