universal 2700 ün değerleri multipower 2200 den kötü mügüldürme beni.sen o hapın tanesinde 2700 mg amino var zannetmiyorsun dimi
![]()
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.anlatımımdan dolayı bir sıkıntı oluştuysa affol****imseye bişey deme niyetinde değilim.
aslında anlatmak istediğim;amino nedir niye alınır.antreman sonrası en hızlı şekilde anti-katabolik etki sağlasın diye.ama eğer bu iş yavaş olucaksa o zaman whey almam daha mantıklı hem doz hemde zaman açısından.
Evet Universal 2700 amino "sustained release" yani antreman sonrası uygun değil, daha çok günlük ihtiyacı karşılamak için öğün önceleri tavsiye ediliyor. Antreman sonrası kana hızla karışan bir aminoya ihtiyaç var, örneğin Nitro. Zaten Nitro'nun paketinde de yazar, antreman sonrası hemen alın ve eğer whey de alıyorsanız önce Nitro'yu alın 30-45 dk bekleyip whey'i alın ki amino araya whey girmeden hemen sindirilip kana karışsın..
boş mesaj atmanın bir alemi yoktu..konu üzerinden nerdeyse 2 ay geçmiş gereksiz bir bilgi veriyorsun..amaç yazmak olsun işte..
doktor,heryerde bir sorun var.biraz araştırmayı okumayı öğren.armut piş ağzıma düş.sadece içerik kısmına bakarak bile bunu öğrenebilirsin..
içeriğe bak diyorsun sende. ben de diyorum ki "içeriği anlamadım bi ton şey var"-Doktor3-, iki ürününde içeriğine bak. Neler olduğunu görürsün. Aminoasitler hakkında bilgi mi lazım? Forumda türkçeye çevrilmiş makaleler ve profesyonel sporcuların bu konularda açmış oldukları konular var okuman yeterli olur. Ayrıca herkes saygılı olmak zorunda. Sırf sözüm sana değil herkese. Aksi bir durumda önce uyarı, sonra ceza verilebilir.