Universal Animal Max

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.285
peki ben bişi sorucam bu ürün gercekten cok iyi güzel hoş faydalıda ama maliyet acısından biraz tuzlu bir ürün..animal max e eş değer bir ürün önerebilir misiniz peki maliyet acısından?? bazı markaların complex ürünleri var ve bi kaç kişi bunuda kullanabilirsin deyip kafamı karıstırdı...sizin yorumlarınızı ve önerileriniz nedir peki ??

bu ürünün ebay fiyatı 33$ yahu, 48 lira yani...
canım memleketimde 122 liraya satıldığını gördüm, şok oldum.

merhabalar :) amino 3001 kullanıorm çok memnunum fakat bununla birlikte koombine yapmak istiorm. Acaba bu kombine Universal GH Max İle mi Olmalı Yoksa Adı Geçen Animal Max ile mi olmalı ? yaklaşık 10 aydır evde çalışıorm fakat 1 aydır antrenör eşliğinde çalışmaya başladım bana animalmaxta ısrar edior fakat ben gh maxla bi süre kas hücrelerini arttırmayı daha sonra max'a geçmeyi maxla gelişmek istiorm. tavsiyeleriniz nelerdir şimdiden teşekkür ederim :)

ps: 18 yaşında 90 kiloyum 1.88 cm..

1 kg olupta fiyatın bu denli olması dezavantaj ama sıkıntı degilse bu ürünü kullanın,en fazla etki gördüğüm ürünlerden bitanesi.

light süt kilo yapmaz.kalsiyum ihtiyacını karşılar hatta.yarısını süt yarısını su koyup içiyorum ben bazen yağlanma sorunum var bu ara.öyle daha iyi oluyor.denebilir.

1 ay kullandım bu ürünü. diyet ve kardiyo da yapıyordum ağırlık antrenmanımın yanında. Bu 1 aylık dönemde 2.8 kilo yağ yaktım. kas ağırlığım 60.8 iken 61.3'e yükseldi. Diet ve kardiyo yaparken kas yakmamanın çok zor olduğu söylenirdi fakat bu ürünü kullandıüım dönemde kas yakmadım aksine aldım. Bu ürünü kullanmadığım dönemden sonraki testlerde kas kaybettiğim çıkmıştı.
Bu ürünü almadığın günler kas'tan kaybetmişsin de kardeşim hangi ürünü aldın o dönem?tahminimce hiçbir ürün kullanmadın ve kardiyo sırasında kas kaybı da bu yüzden oldu.

Back
Yukarı