Universal Amino 3001

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.792
Re: 3001 mi 2200 mu

soldiereye dedi:
arkadaslar merhaba bir sey sorucam ben kick boks yapıyorum ayrıyetten hız direnc ve kasları belirginlestirmek için az kiloyla tekrar yapıyorum 4 set 25 tekrar ama cok yoruyor amimo ben hangisini kullansam daha yararlı olur amino 3001 mi yoksa 2200 luk falan mı veya dorgumu kullanmam amino cunku whey proteyinde kullanıyorum beni aydınlatırsanız sevinirim simdiden tesekkurler

daha önce kullanmadıysan amino asit bence 2200 lerden 3 4 adet alarak balaşayabilirsin

Kilo aldırıcıda Perfect 3000, Protein tozunda weider , Amino asitte ise Universal ve universalde ise 3001 tek geçerim

CENTAUR dedi:
Kilo aldırıcıda Perfect 3000, Protein tozunda weider , Amino asitte ise Universal ve universalde ise 3001 tek geçerim
gaın fast 3100 kullanmadıysan bence perfect 3000 önerme :!:

guardbody dedi:
CENTAUR dedi:
Gain Fast 3100 ün methini duydum ama kullanmadım, fakat diğer kilo aldırıcılar arasından perfect 3000 kim kullandıysa çok iyi sonuç aldı, bunların arasında diğerlerini fazla fazla kullanıp ta çok az faydasını gören de var
Ama gain fast 3100 ü pek bilmiyorum açıkçası bende yanlış yönlendirmek istemem
Ama perfect 3000 önerilmeyecek ürün değil uygun fiyata bulunursa çok iyi bence

belki şimdiki sevıyeni yeterlı buldugun için kullanma geregı duymayacaksın ama en azından ınternet uzerınden servıng sıze bilgileri dogrultusunda her iki urunu karşılaştırmanı onerırım.arada çok buyuk farklılıklar var.hatta halaa satılıyormu bilmem ama bu karşılaştırma ve kullanım sonuçları unıversal hard fast ile yapılırsa arada uçurumlar çıkar.perfect birkaç müşterime satmıştım zamanında ama kalite yorumları yarı yarıya çıktı.unıversalden şikayetım olmadı hiç.

CENTAUR dedi:
guardbody dedi:
CENTAUR dedi:
Gain Fast 3100 ün methini duydum ama kullanmadım, fakat diğer kilo aldırıcılar arasından perfect 3000 kim kullandıysa çok iyi sonuç aldı, bunların arasında diğerlerini fazla fazla kullanıp ta çok az faydasını gören de var
Ama gain fast 3100 ü pek bilmiyorum açıkçası bende yanlış yönlendirmek istemem
Ama perfect 3000 önerilmeyecek ürün değil uygun fiyata bulunursa çok iyi bence

PERFECT 3000 HAYATIMDA KULLANDIĞIM EN REZİL ÜRÜN. GAİNFEST 3100 ÜN YANINDAN BİLE GEÇEMEZ.BİRÇOK MARKA KULLANDIM KİLO ALDIRICILARDA 1 NUMARA WEİDER MEGAMASS 2 UNİVERSAL 3100 BENCE

Bir süre protein tozu kullandım. bir de amino denemeyi düşündüm ve universal amino 3001'i aldım. Umarım başarılı olur. benim iki sorum var.
universal amino 3001'i kaçar tablet lamam gerekiyor( boy 177 kilo 78)
hardline 9000 bu ürüne göre nasıl ? bilgisi olanlar bilgi verirse sevinirim..

B3RkOvi dedi:
Ben bu urunu kullanmak istiyorum ama haplarini yutamam diye korkuyorum...
acaba alsam mi ?? :roll: :roll: :roll:

cok mu buyuk tabletler ?
bogulma tehlıkesı ıle bırkaç arkadasım karşı karşıya kalmıştı.benim tavsiyem boyle bır korkun varsa hiç alma.çunki korku esnasında gırtlagın seklı degısıyor ve reflex olarak hap takılıp kalıyor.bunun yerıne proteın oranı yuksek bır whey proteın tozu yada çiğneyebilecegın bir amıno al.benım en rahat çiğnedıgım amıno 2200.

guardbody dedi:
B3RkOvi dedi:
Ben bu urunu kullanmak istiyorum ama haplarini yutamam diye korkuyorum...
acaba alsam mi ?? :roll: :roll: :roll:

cok mu buyuk tabletler ?
bogulma tehlıkesı ıle bırkaç arkadasım karşı karşıya kalmıştı.benim tavsiyem boyle bır korkun varsa hiç alma.çunki korku esnasında gırtlagın seklı degısıyor ve reflex olarak hap takılıp kalıyor.bunun yerıne proteın oranı yuksek bır whey proteın tozu yada çiğneyebilecegın bir amıno al.benım en rahat çiğnedıgım amıno 2200.

universal 1900 alsam ??

unıversal tabletlerı daha ufak olmakla beraber son teknolojı bır urun olarak artık yerını saglam tuıtamıyor.bunun yerıne sana tavsıyem ultımate amıno gold olur.saf 1500mg tek tablet.unıversalden daha net faydasını gordum dıyebilirim rahatlıkla.

bunun kadar etkıleyen bir sey görmedim 2 ay kreatinle beraber kullandım yagsız kas gelişmem cok arttı bencde 60 basarken şu anda 100 basıyorum bu ürünü kullandıklarım arasında tek geciyorum.Eger amino asit konusunda terettüde düşerseniz bunu önerebilirim ama weider 2200 fiyat bakımından cok cok iyi vede en baba suplementleri üretiyorlar

reddevil87 dedi:
bunun kadar etkıleyen bir sey görmedim 2 ay kreatinle beraber kullandım yagsız kas gelişmem cok arttı bencde 60 basarken şu anda 100 basıyorum bu ürünü kullandıklarım arasında tek geciyorum.Eger amino asit konusunda terettüde düşerseniz bunu önerebilirim ama weider 2200 fiyat bakımından cok cok iyi vede en baba suplementleri üretiyorlar
bench press sehpasında 60'dan 100'e çıkışını aminoya falan bağlamıyorsundur umarım.psikolojik faktör seni fazla etkilemiş.

şimdiye kadar kullandıklarımın arasındaki en iyisi en etkilisi diyebilirim çok faydasını gördüm.

2 haftadır kullanıyorum. şimdilik herkesin dediği süper farklılıklar olmadı. 2. ayın sonunda değerlendireceğim. konsantre olursanız yutması çok da zor olmuyor :p

bende aldım ullanıyorum öyle müthiş bi değişim hissetmedim..çiğneyerek kullanıyorum tadı çok hoşuma gidio şeker gibi mübarek:)

Back
Yukarı