Universal Amino 1900

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.246
supplementler.com dan aldım bakalım 2 kutu.4x4=16 tablet kullanıyorum günde.antreman günlerindede off günlerdede.zaten 1 gün antreman yapmıyorum haftad****ullanım şeklim;kahvaltıdan önce 4,öğlen yemeğinden önce 4,antreman sonrası öğünden önce 4,akşam 22.00 gibi yediğim öğünden önce 4 şeklinde.

supplementler.com dan aldım bakalım 2 kutu.4x4=16 tablet kullanıyorum günde.antreman günlerindede off günlerdede.zaten 1 gün antreman yapmıyorum haftad****ullanım şeklim;kahvaltıdan önce 4,öğlen yemeğinden önce 4,antreman sonrası öğünden önce 4,akşam 22.00 gibi yediğim öğünden önce 4 şeklinde.

biraz fazla değilmi o kadar bende antremandn önce 4 antremndn sonra 4 die düşünüyodm diger ögünlerde iyi yemek yersek gerek yok gibi geldi bana sen ne düşünüyosun ?

biraz fazla değilmi o kadar bende antremandn önce 4 antremndn sonra 4 die düşünüyodm diger ögünlerde iyi yemek yersek gerek yok gibi geldi bana sen ne düşünüyosun ?

valla hocam zayıf bir amino,sırf fiyat/adet performansı dolayısıyla aldım.o yüzden benim gibi 100 kg bi insanın günde 14-15 ten aşşa kullanarak verim alabileceğine inanmıyorum açıkcası.16x1900 mg hesaplarsakda 30 gram çıkıyor zaten bence normal bir değer günlük.tabi bunun harici protein tozu ve diğer creatin,karnitin tarzı supplementleri katmıyorum.90 kg üzeriyseniz bence günde en az 12 tane kullanın.birde antremandan önce sonra şekli tamam hoş güzel ama yeterli değil,bir çok amino acid kutusunda yemek aralarında yada yemeklerden önce birer servis alınız şeklinde yazıyor.ama bizim türk milleti hala antremandan önce 5 ,sonra 5 çaktım demeyi marifet biliyor.vucudu sadece antremandan önce sonra değil sürekli bi döngü şeklinde beslemelisiniz.o yüzden yemeklerden önce yada aralarda boş mideye atmanızı tavsiye ederim.

valla hocam zayıf bir amino,sırf fiyat/adet performansı dolayısıyla aldım.o yüzden benim gibi 100 kg bi insanın günde 14-15 ten aşşa kullanarak verim alabileceğine inanmıyorum açıkcası.16x1900 mg hesaplarsakda 30 gram çıkıyor zaten bence normal bir değer günlük.tabi bunun harici protein tozu ve diğer creatin,karnitin tarzı supplementleri katmıyorum.90 kg üzeriyseniz bence günde en az 12 tane kullanın.birde antremandan önce sonra şekli tamam hoş güzel ama yeterli değil,bir çok amino acid kutusunda yemek aralarında yada yemeklerden önce birer servis alınız şeklinde yazıyor.ama bizim türk milleti hala antremandan önce 5 ,sonra 5 çaktım demeyi marifet biliyor.vucudu sadece antremandan önce sonra değil sürekli bi döngü şeklinde beslemelisiniz.o yüzden yemeklerden önce yada aralarda boş mideye atmanızı tavsiye ederim.

haklısın hocam ben kendime göre hesapladm 80 kiloyum antremandn önce 3 antremndan sonra 4. yemek aralarında falanda 1 yada 2 alıyım diyorm protein tozuylada takviyede yapacm. fikirlerin için teşekkür ederim

Bende aldım 1900 ve haftaya başlayacağım proteinle birlikte.
Kilom 60 ve kilo almaya çalışıyorum kullanım şeklim nasıl olmalı ?

of günlerde aç karnına 5 tablet alın yatmadanda 5 tablet alın bence..On günlerde ise 5 önce 6 sonra olmak üzere yapın neden 6 diye sorarsanız antrenmandan sonra dhaa çok ihtiyacı olduğu için vücudun böyle uygundur bence..

of günlerde aç karnına 5 tablet alın yatmadanda 5 tablet alın bence..On günlerde ise 5 önce 6 sonra olmak üzere yapın neden 6 diye sorarsanız antrenmandan sonra dhaa çok ihtiyacı olduğu için vücudun böyle uygundur bence..

haklısın kardeşm, ben yatmadan önce ve kalkışta biraz daha toz taraftarıyım ama anterman sonrası ve öncesi kesnlkle amino

O zaman şöyle yapalım
ant öncesi 4 tane
ant sonrası 5 tane proteinle birlikte
off günlerde de öğle yemeğiyle 2 akşam yemeğiyle 2 tane alayım..

Peki yemekten önce mi yoksa sonra mı almam lazım ?

O zaman şöyle yapalım
ant öncesi 4 tane
ant sonrası 5 tane proteinle birlikte
off günlerde de öğle yemeğiyle 2 akşam yemeğiyle 2 tane alayım..

Peki yemekten önce mi yoksa sonra mı almam lazım ?

yemekten sonra alırsan daha rahat edersin bol suyla, yemek öncesi kendini tıkama derim ben :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:55 ----------

@ pain

bide çok su iç kardeş, karacigere zarar vermiyelim. 2katına çıkardım valla su içmeyi biraz kafamı bulanıdırıyo çünkü bu işler

Antremandan önce 4 tablet-sonra 4 tablet universal 1900 kullanım ve antremandan yarım saat sonra ultimate iso sensation kullanıyorum..bu kullanım doğrumudur..kilom 83..Boyum 1.84..Teşekkürler..

bb.com yada diğer sitelerde ben bu ürünü göremedim ama türkiyede her dist. de bulunuyor bu ürün nedendir ?

Bu universalin satış politikasıyla alakalı. Örneğin bb.com da weiderın ürünlerine bakarsanız Türkiye de satılanlarla ortak fazla ürün olmadığını görürsünüz. Yani markanın satış politikası etkili. Bir ürünü avrupada satışa sürebilir ama amerikada satmaz.

bende fiyat performans açısından düşünerek almıştım. bir daha almam bir sonraki ürünüm en kötü Amino 3001 olacka..

kullanıma bugün itibari ile başlıyorum.
antrenman günleri yarım saat önce 3 tablet sonrası yine 3 tablet
antrenman yapmadığım günler her öğünden önce 2 şer tablet alıcam

merhaba arkadaşlar ,

optimum whey protein tozu kullanıyorum.antrenmandan önce ve hemen sonra olmak üzere.Bir de aminoasid almayı düşünüyorum.Fakat protein tozuyla birlikte kullanımı nasıl olmalı? yardımcı olursanız sevinirim...

Back
Yukarı