MertSelcuk dedi:Deli333 dedi:bu şeyler kesinlikle sivilce yapıyor.
Benim üzerimde yapmamasının nedeni nedir ?
ALPEREN dedi:MertSelcuk dedi:Deli333 dedi:bu şeyler kesinlikle sivilce yapıyor.
Her bünye farklıdır,sende illa sivilce yapacak diye birşey tabiki olmaz.Aynı ürünleri kullandığım arkadaşlar var,kiminde sivilce oluyor kiminde olmuyor.Özellikle sivilce olanların hormonal bozuklukları olabiliyor,yani sivilce olayı sadece karaciğerle falan da ilgili değil araştırılması gereken bir konu.
ALPEREN dedi:SEHZADE,
Su gerçekten çok önemli,enaz 5lt su içmek gerekiyor.Su vücuttaki toksit maddeyi süratle dışarı atıyor,o yüzden aşırı önemli.
MertSelcuk dedi:Suyun bile aşırı fazlası zarar diye okumuştum,
Böbrekleri çok yormak iyi değilmiş heleki bizler supplement kullanıyoruz zaten yoruluyorlar ...
normalde her amınonun benzer kokuya sahıp oldugunu soyleyebılırım.bana en ıgrenc gelen skıp cıgneme tabletıydı.dıgerlerını tınercı gıbı sırf zevk ıcın bıle koklardım bır aralar.3001 bana dıgerlerınden farklı gelmedı.1900 ıle aynıydı hemen hemen.sıcakta bekletıldı ıse sn kullanımı bayaa bır hızlanıyor.rengı kyulasıyor ve tadı acılasıyor.aldıgınız yereonem verın.alabılenler bence dırek sırketden alsın.musty2 dedi:yaa bende bu zamana kadar kokan bı ton ılac gordum ama bu unıversal 3001 ıgrenc sence bozuk olma ıhtımalı varmıdır son kullanma tarıhı 2008 ama sanırım oz kokusu bu katlanıcaz
katlıyorum.genelde sıvılce kullandıgınız urun cesıdıne gore degıssede karacıgerden kaynaklanıyor malesef.tepkı her ınsanda degısebılıyor.mesela benım sırtımda hıc olmazken bırcok arkadasımın sırtı harıta.ALPEREN dedi:MertSelcuk dedi:Deli333 dedi:bu şeyler kesinlikle sivilce yapıyor.
Her bünye farklıdır,sende illa sivilce yapacak diye birşey tabiki olmaz.Aynı ürünleri kullandığım arkadaşlar var,kiminde sivilce oluyor kiminde olmuyor.Özellikle sivilce olanların hormonal bozuklukları olabiliyor,yani sivilce olayı sadece karaciğerle falan da ilgili değil araştırılması gereken bir konu.
guardbody dedi:katlıyorum.genelde sıvılce kullandıgınız urun cesıdıne gore degıssede karacıgerden kaynaklanıyor malesef.tepkı her ınsanda degısebılıyor.mesela benım sırtımda hıc olmazken bırcok arkadasımın sırtı harıta.ALPEREN dedi:MertSelcuk dedi:Deli333 dedi:bu şeyler kesinlikle sivilce yapıyor.