Beyler aynı ürünü bende kullandım, Adanada Solida' dan aldım.. hatta bu kutudan 2 tane bitirdim, benim dış görünüştede sadece whey formule yazıyor ve Amino ile 2000 arası ayrık, genel olarak memnum kaldım urunden fakat benden kaynaklanan sebeplerden dolayı (düzgün bir şekilde salona devam edememden

) çok iyi bir sonuç alamadım. ama yinede gözle görülür bi faydası var..
Gelelim sahte kutulara, aklınızı karıştırmak istemem ama özellikle bu urunun sahtesi bol miktarda mevcut piyasada, nerden biliyorsun derseniz Adanada Amerikan pazarı diye biyer var buradaki arkadaşlar bilirler, İncirlikten gelen amerikan urunlerinin bol bulundugu ve piyasaya göre daha ucuz oldugu bir yer, bende ilk kutumu bir hata edip buradan almıştım ve olumsuz duyumlar yuzunden 2.kutumu solidadan aldım ve hem kutularda hemde tablerde barizbir fark fardı inanın o an ki duygularımı anlatamam sok oldum

Alahalalh yaw bunlrın biri sahta ama hangisi solidadan aldığımın sahte olmasına ihtimal vermedim çünkü amerikan pazarından aldığım kutunun yazıları hafif titremiş gibi kaymış gibi ama çok dikatli bakılınca anlaşılıyor,, ve tabletler biras daha buyuk..
Bu yuzden arkadaşlar sakın turkiyede tanınmamış emin olmayan yerlerden suplement almayın.....
Aklımdan bu soru işaretlerini atmak için en son GNC den almaya karar verdim( amino burst 300) ordaki bayan o kadar emin ve ikna edici konuşuyordu ki milli takımda bizim urunlerimizi kulanıyor falan bi de bunu deneyim dedim...henuz deneme dim bugun gidecem spora ilk bugun kullanacağım.. onuda yorumlarım sonra ama onun amino asit değerleri nerdeyse yarısı kadar Ultimatein ordaki bayan Ultimete deki urunun çok ağır oldugunu söyledi.. 3*4 alıyorum deyince sok oldu bu kadar çok alamanız sakıncalı olabilir siz profesyonel değilsiniz dedi...