Ucuz Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hurdacı galiba x y nin ne yazdığını sen okudun daha önce veya aynı kişisiniz neden savunma gereği duydun x y hatalı birşey yapmasına rağmen neden savundun kendisi neden yazmaı itiraz etmedi :?: hep muamma konuyu saptırmayalım bu konuyla ilgili seni yönlendiriyorum o zaman hurdacı kuralları oku

hsd 80 ni rejımde kullanılırmı deyerlerı acısından ramazandan sonar defınıt yapcan nedersın 80 i kurtarırmı proteyın alımımızı TESEKKURLER

Arkadaşlar daha önce bahsedilmemiş ama ben ufak bir not düşmek istiyorum. Protein tozunu kullanırken ölçü olarak yemek kaşığı kullanıyorsanız 1 tepeleme yemek kaşığı 10 gr toz yani % 80 i = 8 gr protein yapar protein tozunu ona göre ayarlayabilirsiniz. ;)

starspor dedi:
hsd 80 ni rejımde kullanılırmı deyerlerı acısından ramazandan sonar defınıt yapcan nedersın 80 i kurtarırmı proteyın alımımızı TESEKKURLER

ama emilimi caseine oranla hızlı casein gerçekten emilimi yavaş bir proteindir bence casein bu arada whey bana mal oldu hsd nin wheyi ha :lol:

TANTO dedi:
conanthebarbarian dedi:
Ben iki gün önce sipariş verdim elime ulaşmadı :cry:

O zaman kargoda bir gecikme vardır. Çünkü ben ADANA dayım ve ertesi gün elimde oldu kafanı fazla bozma bugün kesin gelir. ;)

Haklısın TANTO Kargo zamanında gelmiş ama burada bir iki sorun olmuş o da kargoyla alakalı. Sağolsun Mustafa bey çok ilgilendi sorunu çözdü. Gerçekten whey satmanın ötesinde ilgileniyorlar. İnşallah istedikleri noktaya gelirler iş hayatında :lol:

Beyler siz bu aldığınız prolacta 80 veya 90'ları nasıl kullanıyorsunuz? Antremandan sonra aldığınız gramaj miktarı veya herhangi bir öğün için de kullandığınız miktar nedir acaba?

sMoKe dedi:
Beyler siz bu aldığınız prolacta 80 veya 90'ları nasıl kullanıyorsunuz? Antremandan sonra aldığınız gramaj miktarı veya herhangi bir öğün için de kullandığınız miktar nedir acaba?

Sabah kahvaltıdan yarım saat once ve antreman sonrası kullanıyorum toplam da 100 gr, iyice dolmus bir tatlı kaşığı 4-5 gr arası bizzat olctum.

benimde vermiş olduğum sipariş elime ulaştı,aracı olup bulanlara teşekkür ederim.Bi ince belli çay bardağı 30gr falanmı alır tahminen ben bi kullanımda 30-40 gr almayı düşünüorumda.

x_y_line dedi:
benimde vermiş olduğum sipariş elime ulaştı,aracı olup bulanlara teşekkür ederim.Bi ince belli çay bardağı 30gr falanmı alır tahminen ben bi kullanımda 30-40 gr almayı düşünüorumda.

Bir önceki sayfaya bakarsan orada açıklamalı şekliyle yemek kaşığı ölçüsüyle belirtmişim... ;)

TANTO dedi:
x_y_line dedi:

Bir önceki sayfaya bakarsan orada açıklamalı şekliyle yemek kaşığı ölçüsüyle belirtmişim... ;)
ya onu gördümde kaşıkla ölçü tutturamıyorum ben.mesela tatlı kaşığı diyo kimileri,bizde 2 tatlı kaşığı var biri çay kaşığından hallice diğeri yemek kaşığından az küçük:) en iyisi plastik bardaklar sanırım en standart ölçüm onunla yapılır.

x_y_line dedi:
TANTO dedi:
x_y_line dedi:

ya onu gördümde kaşıkla ölçü tutturamıyorum ben.mesela tatlı kaşığı diyo kimileri,bizde 2 tatlı kaşığı var biri çay kaşığından hallice diğeri yemek kaşığından az küçük:) en iyisi plastik bardaklar sanırım en standart ölçüm onunla yapılır.
tatlı kaşıgı kullanım onerısı genelde creatın kombınelerınde verılır.proteın tozunda yemek kasıgı kullanılır.2 yemek kasıgı 30 gram proteın tozu bulundurur.

Guardbody bende öyle biliyordum fakat bu tozun younluğu bayağı düşük..bi yemek kaşığı yaklaşık 12-13gr arası birşey oluyor..bende 5 çorba kaşığı kullanıyorum her antreman sonrasında..günde 1 defa, antreman günleri dışında hiç kullanmıyorum bu tozu..

sMoKe dedi:
Guardbody bende öyle biliyordum fakat bu tozun younluğu bayağı düşük..bi yemek kaşığı yaklaşık 12-13gr arası birşey oluyor..bende 5 çorba kaşığı kullanıyorum her antreman sonrasında..günde 1 defa, antreman günleri dışında hiç kullanmıyorum bu tozu..
iyi güzelde smoke antrenman yapmadıgın gunlerde vucut asıl gelişimini tamamlıyor.bu gunlerde beslenmene ve proteın alımına daha fazla ozen gostermen gerekmezmı?

guardbody dedi:
sMoKe dedi:
iyi güzelde smoke antrenman yapmadıgın gunlerde vucut asıl gelişimini tamamlıyor.bu gunlerde beslenmene ve proteın alımına daha fazla ozen gostermen gerekmezmı?

evet gerekir guardbody haklısın bu ensık yapılan hatalardan biri spor yaparken gelişmezsiniz

Bizim bu sipariş ettiğimiz süt proteini, whey e göre vücut tarafından kullanılabilirlik oranı daha düşük yumurtanın ki wheye yakın.(yanlışım varsa düzeltin :oops: ) Tandemden aynı fiyata yumurta akı tozu sipariş etsek daha iyi olmazmı sizce?

conanthebarbarian dedi:
Bizim bu sipariş ettiğimiz süt proteini, whey e göre vücut tarafından kullanılabilirlik oranı daha düşük yumurtanın ki wheye yakın.(yanlışım varsa düzeltin :oops: ) Tandemden aynı fiyata yumurta akı tozu sipariş etsek daha iyi olmazmı sizce?
kullanan arkadaslara bende aynı soruyu yonelttım ve kendılerının test amaçlı olarak bıraz kullandıklarını ogrendım.kokusuna dayanabilirsen alabilirsin ama bence rısklı.sonucta 5 kılo alacaksın ve begenmezsen hepsı elınde kalacak.bence bu urun whey ıle kombıne edılırse daha ıyı sonuç verır.ozellıkle aksam yatmadan once sut proteını ve antrenman sonrasında whey hiç fena olmaz.yurtdısındaki fiyatlara bakıyorumda zaten en yuksek fiyatlar bu sekılde kombone olan proteın tozlarında.adamlar basmış kutuya whey-yumurta ve sut proteınını ortaya çıkan urunun altınada uyarı koymuşlar ılerı sevıye sporculara hıtap eder dıye.ben kışa dogru böyle bir mix yapmayı planlıyorum.akşamlarıda big quick formule devam ;)

yumurta evet daha kaliteli ve protein oranı daha yüksek egg nin bunun hakkında yazmıştık hatta 1. sayfada var değerleri ve tanıtımı oku istersen ama kokusu pek te içaçıcı değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı