İlk siparişte bende tırstım merak etme güvenilir bir firmakreodaites dedi:Arkadaşlar izmirde oturduğum için elden alamıyorum kargoyla isteyeceğim %90 lıktan...güvenilir mi bu firma un göndermesinler :lol:
İlk siparişte bende tırstım merak etme güvenilir bir firmakreodaites dedi:Arkadaşlar izmirde oturduğum için elden alamıyorum kargoyla isteyeceğim %90 lıktan...güvenilir mi bu firma un göndermesinler :lol:
Hentai dedi:Ne oldu bu olay, Tandem bu tozu satmaya devam ediyor mu acaba bilen var mı? Bir arkadaş ilgileniyor fakat Tandemin web sitesindeki telefondan cevap yok (daha doğrusu internete bağlı galiba), mail attık ona da cevap gelmedi. Kargo margo uğraşmak istemiyoruz, yakındayız gidip kendimiz alacaz.
Web sitesindeki tel:0212 2925116. Bu telefon dışında ulaşabileceğimiz bir numara bilen var mı?
ben bunu hiç düşünmemiştim doğru. Ayrıca ilerde satışa başlıyacaklarmış paketleme işinden dolayı bir miktar artacakmış fiyatları ama çok olmazmışKarasan dedi:Arkadaşlar, bu firma güvenilir, biz denedik onayladık, ancak ne olursunuz adamları şımartmayın, ülkemiz fırsatçılardan geçilmiyor, adamlar ellerindekini kıymete bindirip sonradan canımızı sıkmasınlar, bu hususa dikkat edelim lütfen.
Herkese kaliteli ve ucuz proteinler dilerim![]()
oes dedi:beyler bunun 5kg sunu aldık diyelim cok uzun sure kullanıcaz bozulma durumu olmazmı bu proteinlerin acıldıkları zaman kac gunde tuketilmeleri gerekiyor
conanthebarbarian dedi:Ya bu acaip köpürüyo yokmu bunun çözümü?
Karıştırdıktan sonra bir süre beklet. Hem daha iyi eriyor hem de köpük azalıyor.conanthebarbarian dedi:Ya bu acaip köpürüyo yokmu bunun çözümü?
nesko dedi:proteinim kargodaki bi sorun yüzünden (kargodakilerin beceriksizliği desem daha doğru olur) bi kaç gün geçikmeyle elime ulaştı eh aynen denedim tabikigerçekten tadı kokusu yok portakal suyuna bile karıştırdım biraz denemek için inanın nerdeyse hiç tadı değişmedi. bu işte emeği geçen herkese çok teşşekkür ederim.
nesko dedi:80% vhey aldım 5 kg 100ytl ye gelio kargosu hariç kargoda 6 ytl fln tutmuştu sanırım. üründende oldukça memnunum yazıları okursan laktoza karşı hassas kişilerde biras sorun olabiliyomuş sanırım ama bnde hiç bişe olmadı hergün çatır çatır içiyorum![]()