volkan450 dedi:Uzun suredir kullanan arkadaslar, prolacta 80 i kas gelişimi bakımından diğer piyasadaki whey protein tozları ıle karsılastırabilir mi? Kullanan arkadaslar memnun mu en azından bitince tekrar alıcakmısınız?
ben 10 kılo aldım ve henuz bıtecek gıbı durmuyor.diğer whey tozlar ıle kıyaslandıgında bence tek eksisi laktoz oranının yukseklıgı.şişkinlik bıraz uzun suruyor ama çalıştığım işyerındekı beslenme kosulları goz onune alındıgında benım için ideal oluyor.ozellıkle gece yapılan alımlar sonucunda saatler sonra uyandıgımda bıle açlıktan kaynaklı bıtkınlıgı hıssetmıyorum.bu fiyata alınabilecek daha ıyı bır urun bence bulamazsın.şirket kutulayıp satsa emınım kılosunu 35 dolardan aşağı alamazsınız.volkan450 dedi:Uzun suredir kullanan arkadaslar, prolacta 80 i kas gelişimi bakımından diğer piyasadaki whey protein tozları ıle karsılastırabilir mi? Kullanan arkadaslar memnun mu en azından bitince tekrar alıcakmısınız?
DaFFy dedi:volkan450 dedi:Uzun suredir kullanan arkadaslar, prolacta 80 i kas gelişimi bakımından diğer piyasadaki whey protein tozları ıle karsılastırabilir mi? Kullanan arkadaslar memnun mu en azından bitince tekrar alıcakmısınız?
geçmiş mesajları okursan bu soruna cevap bulabilirsin.
javsin dedi:siparişi nereden verdin tandem gıdadan mı?
ahgonline dedi:bu aralar tekrar bi parti protein alacaksanız bende katılmak isterim. Ankarada oturuyorum problem olmaz umarım.
xcxcx dedi:ne kadar dayanıyor derken son kullanma tarihini sormak istemiştim.![]()
volkan450 dedi:prolacta 80 alan arkadaslar,aldığınız faturada ne yazıyor. bana gelen faturada wpc sut proteini yazıyor acaba yanlıs mı geldi diye bir suphe olustu prolacta 80 yazması gerekmez mi? Cunku tandem in sitesinde ayrı urun olarak gozukuyor wpc ve prolacta.