Ucuz Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzun suredir kullanan arkadaslar, prolacta 80 i kas gelişimi bakımından diğer piyasadaki whey protein tozları ıle karsılastırabilir mi? Kullanan arkadaslar memnun mu en azından bitince tekrar alıcakmısınız?

volkan450 dedi:
Uzun suredir kullanan arkadaslar, prolacta 80 i kas gelişimi bakımından diğer piyasadaki whey protein tozları ıle karsılastırabilir mi? Kullanan arkadaslar memnun mu en azından bitince tekrar alıcakmısınız?

geçmiş mesajları okursan bu soruna cevap bulabilirsin.

volkan450 dedi:
ben 10 kılo aldım ve henuz bıtecek gıbı durmuyor.diğer whey tozlar ıle kıyaslandıgında bence tek eksisi laktoz oranının yukseklıgı.şişkinlik bıraz uzun suruyor ama çalıştığım işyerındekı beslenme kosulları goz onune alındıgında benım için ideal oluyor.ozellıkle gece yapılan alımlar sonucunda saatler sonra uyandıgımda bıle açlıktan kaynaklı bıtkınlıgı hıssetmıyorum.bu fiyata alınabilecek daha ıyı bır urun bence bulamazsın.şirket kutulayıp satsa emınım kılosunu 35 dolardan aşağı alamazsınız.

DaFFy dedi:
volkan450 dedi:

geçmiş mesajları okursan bu soruna cevap bulabilirsin.

tum mesajları okudum(20 sayfayıda) hatta okumaktan gozlerim yasardı, gecmıs mesajlarda pek ayrıntılı bişey yok,uzerinden zaman gecti faydaları simdi daha net gozukmeye baslamıstır, yine de kullanan arkadaslar bişeyler karalarsa iyi olur.

ahgonline dedi:
bu aralar tekrar bi parti protein alacaksanız bende katılmak isterim. Ankarada oturuyorum problem olmaz umarım.

artık parti yok tandemi ara 5 kg iste gönderiyorlar hesaplarına daha öncew parayı yatırman yeterli tandemin tel nosu kayıtlı zaten sayfalara bak

walla dün aradık saolsunlar çok ilgilendiler parayı bu gün werilen hesap numarasına
yatıracağım we nasipse en yakın zamanda 10 kiloluk paket elimde olacak :)
saol hsd...

Kullanmayan arkadaşlara yazıyorum.Ürünün bitmesine 1 kg kaldı.4 kg kullandım.Tat olarak fazla bir tadı yok ama suyla hissediyorsunuz.Sütle içerseniz fazla hissetmessiniz.Tavsiyem nesquik ile karıştırın.mesala 1kg ye 200 gr nesquik ve 25gr kakao ile çok süper tat elde edersiniz hemde küçük çaplı gainer elde edersiniz.yararına gelince hiç et ürünü yemeyen birisi olarak,proteini sadece sabahları yediğim 8 yumurta beyazı ve günlük sabit 500 gr sütten alıyorum.kalan miktarı toz ile karşılıyorum.Bana göre süper ürün gönül rahatlığyla kullanıyorum.Şişkinlik olayına gelince 500 gr süt bende şişkinlik yapıyor ama bu ürün yapmıyor onu anlamadım neden :roll: eğer beslemenizde eksiğiniz varsa ,tahminimce vardır kesinlikle kullanın.Özellikle antreman sonra sı ve yatarken alacağınız 40 gr toz sizi iyi yerlere getirecektir.Herkese başarılar.

bende tandem gıda dan sipariş vermek istiyorum. 5 kg luk bi paket açıldıktan sonra veya açılmadığı sürece ne kadar dayanıyor. (ona göre 15 kgluk alış yapabilirim.)

arkadaşlar bugun nette sörf yaparken bi ilana rastladım izmir merkezde %80 protein tozu 30 ytlye satılıyormuş :o
ilanın açıklamasıda bu;
YTL 30,00
Açıklama: KİLOSU 30 YTL'YE YÜZDE 80 PROTEİN TOZU.TAMAMEN SAF VE NATURELDİR.KATKI MADDESİ İÇERMEZ.SPOR SALONLARI İÇİN ÖZEL OLARAK 20 KİLOLUK ORJİNAL FABRİKA AMBALAJINDA SATILMAKTADIR.DAHA DÜŞÜK GRAMAJLARDA ALIM YAPMAK İÇİN GÖRÜŞÜLÜR.

http://www.intoko.com.tr/index.php?url=http://www.intoko.com.tr/markt/182/185/items/866849.htm

Not:ben protein tozu falan satmıyorum yanlış anlaşılma olmasın bu bir alıntıdır.

muhtemelen bu başlıktaki protein tozuna benzer bi şeydir ..

dun verdiğim sipariş bugun elime ulastı( 5 kilo prolacta 80) sipariş vermek isteyen arkadaslara bilgi olması acısından yazıyorum;
Havale ucreti vermek istemiyorsanız internet uzerinden işlem yapın. Havale ucreti en az 10 ytl alıyorlar yoksa.
kargo izmire 10,400 lira tuttu(mng)

prolacta 80 alan arkadaslar,aldığınız faturada ne yazıyor. bana gelen faturada wpc sut proteini yazıyor acaba yanlıs mı geldi diye bir suphe olustu prolacta 80 yazması gerekmez mi? Cunku tandem in sitesinde ayrı urun olarak gozukuyor wpc ve prolacta.

volkan450 dedi:
prolacta 80 alan arkadaslar,aldığınız faturada ne yazıyor. bana gelen faturada wpc sut proteini yazıyor acaba yanlıs mı geldi diye bir suphe olustu prolacta 80 yazması gerekmez mi? Cunku tandem in sitesinde ayrı urun olarak gozukuyor wpc ve prolacta.

cevap 4. sayfadadır incele istersen

aldığım cevabı aynen yazayım;

Prolacta 80 adlı ürün % 80 protein içeren bir
Whey Pprotein Concentrate 'dir.
"Prolacta 80" üreticinin kendi marka adıdır.

ürün şu anda elime geçti...
hsd sana tekrar teşekkürler.emeğine sağlık 10 kiloluk ürün ne zaman biter bilemem ama
tadında bir promlem yoksa tekrar en kısa zamanda yeniden almayı düşünüyorum ;)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı