hsd
Üye
guardbody dedi:dedıgın dogru.benımde ılk yıllarımda aşırı yumurtadan arabanın koltuguna zor yaslandıgımı hatırlarım.bu durumu apıkobal ıle atlattım (en ginar ve benzeri yeşilleri yiyemediğimden).karsilde faydalı idi ama bulması benım için daha zordu.CURL dedi:guardbody dedi:tamam lıteraturde uygulanış şekli bu ama benım gıbı fabrıka ortamında çalışanlar için mecburen bu turden hazır gıdalara saldırmak zorunda kalıyorsunuz.adamlar oglen yemegınde getırıp onunuze patlıcana benzeyen garıp ısımlı yemekler koyuyorlar ve gozunuzu kapatıp kesınlıkle koklamadan yemenızı beklıyorlar.benım gıbı once koklayanlar ve bakanlarda once yanında güç bela saklayıp getırdıklerı ton balıgını yıyorlar ve 3 saat sonra proteın tozu tuketımıne baslıyorlar.bu porsıyonlardakı 30 gram proteın zaten yetersız kalıyor.gerek vucut yapısı geregı gerekse kullandııgm ilaçlardan dolayı proteın alımımda normal sevıyenın uzerınde seyredıyor.halıyle yan etkılerde kaçınılmaz oluyor.dozu tam ayarlamak bu şartlarda bıraz zor.
Walla senin gibi bu konuda sıkıntılı çok insan var. Hepsine sabır diliyorum.![]()
Ama bazen bu sivilceler fazla abarır dikkatli ol. Ben tecrübesizlik yıllarımda sivilceden koltuğa yaslanamadığım anlarda olmuştu. Bu konuda karaciğere enginar ile destek olunabilir.
carsil mükemmel bir ilaç şimdi heryerde var arkadaşlar aktarda bile gördüm geçen gün hoşuma gitti aktarda olması