Ucuz Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
guardbody dedi:
CURL dedi:
guardbody dedi:
tamam lıteraturde uygulanış şekli bu ama benım gıbı fabrıka ortamında çalışanlar için mecburen bu turden hazır gıdalara saldırmak zorunda kalıyorsunuz.adamlar oglen yemegınde getırıp onunuze patlıcana benzeyen garıp ısımlı yemekler koyuyorlar ve gozunuzu kapatıp kesınlıkle koklamadan yemenızı beklıyorlar.benım gıbı once koklayanlar ve bakanlarda once yanında güç bela saklayıp getırdıklerı ton balıgını yıyorlar ve 3 saat sonra proteın tozu tuketımıne baslıyorlar.bu porsıyonlardakı 30 gram proteın zaten yetersız kalıyor.gerek vucut yapısı geregı gerekse kullandııgm ilaçlardan dolayı proteın alımımda normal sevıyenın uzerınde seyredıyor.halıyle yan etkılerde kaçınılmaz oluyor.dozu tam ayarlamak bu şartlarda bıraz zor.

Walla senin gibi bu konuda sıkıntılı çok insan var. Hepsine sabır diliyorum. :D

Ama bazen bu sivilceler fazla abarır dikkatli ol. Ben tecrübesizlik yıllarımda sivilceden koltuğa yaslanamadığım anlarda olmuştu. Bu konuda karaciğere enginar ile destek olunabilir.
dedıgın dogru.benımde ılk yıllarımda aşırı yumurtadan arabanın koltuguna zor yaslandıgımı hatırlarım.bu durumu apıkobal ıle atlattım (en ginar ve benzeri yeşilleri yiyemediğimden).karsilde faydalı idi ama bulması benım için daha zordu.

carsil mükemmel bir ilaç şimdi heryerde var arkadaşlar aktarda bile gördüm geçen gün hoşuma gitti aktarda olması

Carsil nedir acaba arkadaşlar? Ben zaten akne problemi olan bir adamım, şu son 1 2 hafta içinde hayatımda hiç yemediğim kadar proteini yemeye başladım, benim de sivilceler cozuttu çünkü :x Baş belaları nefret ediyorum onlardan yahu :x

arama yap bu konu ile ilgili baslik var forumda...

herkesın yaptıgı gıbı yanı ben olsam belkı bende yaparım proteyını bol buldunuz haydaaa doldurun bence vucudunuza yavas yavas alınkı vucudunuz proteıne alıssın. bırde kullanan arkadaslar memnum sanırım alma konusunda ne derlen alalımmı?

karsılın aktarlarda satıldıgını ılk defa duyuyorum.umarım bızım buradada vardır.yoksa bıle getırtırım.guzel bır haber.

slm

yaw arkadaşlar prolacta 80 yerine prolacta 90 alannınız varım onu sorcam ben sonuçta %90 protein yani %80 den daha ii tavsie ediomusunuz...ve diğer piyasadaki pro tozlara göre etkileri nasıl...okudum baya gerçi ama yinede sizlerden duymak daha ii olur...

Re: slm

nano dedi:
yaw arkadaşlar prolacta 80 yerine prolacta 90 alannınız varım onu sorcam ben sonuçta %90 protein yani %80 den daha ii tavsie ediomusunuz...ve diğer piyasadaki pro tozlara göre etkileri nasıl...okudum baya gerçi ama yinede sizlerden duymak daha ii olur...
90'ın fiyatı dıgerının tam 2 katı.2 katı para odemektense bıraz daha fazla kullanırım.

guardbody ninde dediği gibi paran çoksa al yok değilse 80 gayet iyi biraz daha fazla kullan olur sana 90 protein gerçekten güzel dostlar

%80 protein olanda %17max laktoz yazıyor...gaz, şişkinlik, ishal vs. olan var mı? 1 Hafta sonra ist. geliyorum tel.numarasını aldım Tandem Gıda nın Beşiktaş'ta demişsiniz gerçi pek bilmem ama bulurum umarım...Eğer sonuçlar iyiyse 5 kg. düşünüyorum...

Gaz siskinlik falan yapmıyor.ben meyve suyu ile iciyorum. bi problem yok..simdi gainer ile kombine etmeyi planlıyrm.

hsd nedir durum kımsenin proteini bitmedi heralde. ben 5 kilo almayı düşünüyorum tamden gıdadan telefon açıp 5 kılo isteye bilme gibi bir lüksümüz varmı kargoyla gönderirlermi acaba istanbul dışına..

dominic dedi:
hsd nedir durum kımsenin proteini bitmedi heralde. ben 5 kilo almayı düşünüyorum tamden gıdadan telefon açıp 5 kılo isteye bilme gibi bir lüksümüz varmı kargoyla gönderirlermi acaba istanbul dışına..

evet ara iste yollarlar

arıycam we 10 kg istiycem arkadaslrımada....bu konu hakkında emegi gecen tüm dostlara saygılar..... :)

ilk sayfada ürünlerin broşürleri mevcut kilo almak isteyen arkadaşlarımında lajolla gibi gainerle komplex yapmalarını öneriyorum

kreodaites dedi:
%80 protein olanda %17max laktoz yazıyor...gaz, şişkinlik, ishal vs. olan var mı? 1 Hafta sonra ist. geliyorum tel.numarasını aldım Tandem Gıda nın Beşiktaş'ta demişsiniz gerçi pek bilmem ama bulurum umarım...Eğer sonuçlar iyiyse 5 kg. düşünüyorum...

Ben memnunum proteinden ama 1 ay aksatmadan kullandım gaz ve şişkinlik yaptı ama ben günde 1 lt süt ile içiyordum. süttende olabilir

Tandem gıdadan vermiş olduğum sipariş elime ulaştı ürün fiyat ve kalite açısından gayet başarılı. sütle kullanıldığında hafif koyulukta bir süt çıkıyor kokusuz ,renksiz tatlandırcı yok. kilosu nu 65-70 ytlden aldığımız protein tozlarının miladı geçti artık benim için. daha zonra bu naturel tat bıkkınlık yaratıcağı için 1kıloluk muzlu yada kakaolu protein tozuyla karıştılması en mantıklısı..

Benim de Tandem gıda'dan vermiş olduğum sipariş elime ulaştı. Ben sütle karıştırdım, içine de 1 kaşık nesquik koydum. Vallahi fena değildi tadı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı