atletikspor dedi:
Baba sen ne yazar mışın be allah dedik
bakın hele atletikspor efendi buraya üçbeş kelime yazarken pm den bana ne yamış işte ekliyorum
ATLETİKSPORUN HSD YE VERDİĞİ CVP( BİZDE HERŞEY ŞEFFAF PM E GEREK YOK BURAYA YAZ OKURUM)
peki kardeş senin dediğin gibi olsun allaha şükür ben bi distribütör olduğum halde işlerim den şikayetçi değilim artı ben mersindeyim senin nereden olduğunu bile bilmiyorum kaldıki sana ürün satayım bide tr power a düşmanlığını bu o kadar belli etmişin ki bu yazıları okuyacak insanlar kimin reklam kimin karalama yaptığını çok rahatlıkla görür heralde.
2. si ben weider den aldığımızı söylemedim weider ve multipower gibi firmaların aldıkları yerden temin ediyoruz dedim.
3. sü o bahsettiğin toz proteinin kilosu daha düşük fiyatlı tr power ın kurulum etütü yapılırken elbetteki yakın kaynaklar kullaılmak istendi ancak türkiyede o tozu ayrıştıracak gerekli aşamalardan geçmesini sağlayacak bi teknoloji yok. ok mu kardeş
4.eğer siz o teknolojiyi türkiyeye getirdiyseniz bilmiyorum ÇÜMKÜ DÜNYADA BU İŞİ YAPAN 4 TANE FABRİKA VAR.....
5.ben o proteinin İŞLENMEMİŞ halinden bahsettim
6. o şekli ile kullanılması ishal gibi durumlarla karşılaşmanıza sebeb olabilir
UMARIM ANLATABİLMİŞİMDİR
CVP VERELİM
1.SENİN nerede olduğun bencede önemli değil sen karalama yapıyorsun doğrumu evet doğru yazılarında açıkca belli hadi inkar et edemezsin ve sen kendi ürününün reklemını yapıyorsun buda doğrumu doğru ve kaldıki sen birileri tarafından siteye gönderilip direk ilk msj üye olduktan sora bu başlığa yapıyorsun toplamda 2 msj yazmışsın zaten ilki buraya saldırı buda doğrumu doğru reklam yapmadan işlerini kestikki karalamalar başladı zaten meyve veren ağaç taşlanırmış ben bu işten tek kuruş karım varsa çocuğum üstüne yemin ederi ama sen bunu edemezsin nedeni karalamak kendi ürününü önplana çıkarmak sen yarın bu marka sana distiribitör olsa bunuda göklere çıkarırsın kimse kendi malını kötülemez biz bunu iyi biliyoruz kaldıki üç beş günlük sporcu değiliz
2.tama ozaman bunu ispatla weiderin kendi tesisleri var üretim yapıyorlar birçok malzemeyi hepsini değil hangi firmaymış bu gebzede olmasın sakın :lol: ispatla delil KARDEŞŞŞ biliyorum gıcık oluyorsun bende kardeş lafına gıcığım ama madem ilk sen kullandın sakıncası yok
3.4.ve 5. soruya ortak cevap veriyorum tr power ın kurulum etütü yapılırken elbetteki yakın kaynaklar buna kendinde inanıyormusun HA ALLAH AŞKINA söyle ve zaten bu mal tr malı değil ayrıştırılıp gelmiş sen ne inatcısın ilk sayfaya gir de bak bi broşürlere belki bırakıp tr poweri bu malı satmaya başlarsın net adreside var çuval çuval satarsın inan tr powerden ucuza verirler sana mal fransız malı ve ayrışmış rahat ol
6.isal olursan 2 patatesi al haşla ve suyunu süz iç iyi gelir başkada yazma bende yazmayayım KARDEŞŞŞ
İSPATLA DELİL GETİR DELİL BU ÜRÜNÜN DELİLİ 1. SAYFADA ŞİMDİ TR POWERİ BİRİ TEST ETTİRSE NELER NELER ÇIKAR RAPORLU BUDA KOLAY İŞ BELGELİ OLACAK BİŞEY NE DERSİN