Ucuz Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Wheyi ilk önce kaşıkla karıştırmaya uğraştım, topaklandı biraz. Ama aslında karıştırarak eritmeye çalışmak yersiz. Suyun içinde bir 5-10 dakika bekletince kendi kendine tamamen eriyor.
Bir fotoğraf da ben ekleyeyim.

arkadaslar elimde ölçeğim ve tartım olmadığı için ölçemiyorum .50 gr tozu nasıl olcebilirim acaba pratik olarak . veya elinde hassas tartısı olan biri bir çay kaşığı tozun kaç gr olduğunu yada ince belli klasik çay bardağının kaç gr toz aldığını yazabilirmi buraya...

Veyron merhabalar,, küçük plastik bardakları bilirsin ,, onu tam doldurmayacak kadar koyduğunda yaklaşık 50 gr kadar almış olursun.küçük çay bardaklarıda 40 gr kadar alıyor.

wolveron2 dedi:
Veyron merhabalar,, küçük plastik bardakları bilirsin ,, onu tam doldurmayacak kadar koyduğunda yaklaşık 50 gr kadar almış olursun.küçük çay bardaklarıda 40 gr kadar alıyor.

saolasın wolveron2 .fotoğraflar için saolasın. eklediğin 2. resimde hsd yanındaki adamlar +100 kg olunca biraz zayıf kalmış :D

Evet haklısın bundan sonra eminim HSD nin de koyacağı kurallar olacaktır. Kural 1- Bundan sonraki gruba girecek arkadaşlar lütven ya diyete girip 85 kg nin altına düşsün , yok ben düşemem izbandut gibi adamım diyorsanız sizi SCHWARZXXL arkadaşımıza postalayacağım. :D

veyron dedi:
arkadaslar elimde ölçeğim ve tartım olmadığı için ölçemiyorum .50 gr tozu nasıl olcebilirim acaba pratik olarak . veya elinde hassas tartısı olan biri bir çay kaşığı tozun kaç gr olduğunu yada ince belli klasik çay bardağının kaç gr toz aldığını yazabilirmi buraya...
tepeleme bir tatlı kaşığı 5gr eder yaklaşık olarak

konadabokar dedi:
veyron dedi:
tepeleme bir tatlı kaşığı 5gr eder yaklaşık olarak

konadabokar ve freeozgurun kargolarını ancak bugün verebildim yurtiçi kargo ile yarın ellerinde olacak elimde 5 kilo daha var isteyen varmı kaldı valla bana patlayacak bunlar :(

wolveron bu resimi ekleme demiştim aslında suç bende 110 kglik adamın yanında durmayacaktım somalililer gibi kaldım yanlarında :) bu sana bir ihtar yoksa ban olursun :D tabii bu işin esprisi hepinize resimler ve emekleriniz için teşekkür ediyorum unutmayın siz varsanız bizde varız forumumumz kesinlikle menfaat için değil yardım etmek ve almak amaçlıdır sizin bizden bizimde sizden çok çğreneceğimiz şeyler var iyiki varsınız teşekkürler

MAlesef aniden salonum kapandığı için bu protein olayının dışında kaldım ve şimdi bu sayfaya imrenerek bakıyorum kısmetse kışa artık kendim gidicem buluşmaya bende bi resmimi koycam oraya :D

ben tr power in akdeniz disbirötörüyüm bizim malların ham maddelerini weidir ve multi power gibi dünya markalarının aldıkları fabrikadan temin etmekteyiz ve bunun yanında gebzedeki fabrikanın proteinin değerlerinin % 11 ollduğunundan haberdar değilsin heralde fabrika yetkililerini arayıp proteinin değerini sorabilirsin ayrıca o proteini sağlık bakanlığı onaylamıyo yani bi üretime alınamaz.
Paranıza yazık bi tr power ürünü protein alsan inan daha karlısın, çünkü 100 gr. da 80 gr. protein var dostlarım vede whey protein..

atletikspor dedi:
ben tr power in akdeniz disbirötörüyüm bizim malların ham maddelerini weidir ve multi power gibi dünya markalarının aldıkları fabrikadan temin etmekteyiz ve bunun yanında gebzedeki fabrikanın proteinin değerlerinin % 11 ollduğunundan haberdar değilsin heralde fabrika yetkililerini arayıp proteinin değerini sorabilirsin ayrıca o proteini sağlık bakanlığı onaylamıyo yani bi üretime alınamaz.
Paranıza yazık bi tr power ürünü protein alsan inan daha karlısın, çünkü 100 gr. da 80 gr. protein var dostlarım vede whey protein..

ilk sayfalardaki kataloglara bakabilirsin besin değerleri için ayrıca başkasının sattığı malı kötüleyip bir de üstüne kendi sattığın malı övüyorsun bu şekilde pek inandırıcı olamazsın ve pek hoş değil bu durum ayrıca disbirötör ne oluyor distribütör olmasın o.

atletikspor dedi:

1.cisi tr power antalyada ve gebzeden alıyor weider vs den değil seni yemişler aldığınız belgeleri koyun hani kalite belgeniz vs ancak kataloglara koyarsınız marka tescil vs gibi hiçbir anlam ifade etmeyen belgeler koy bana weiderden aldığın adına düzenlenmiş invoce fatura yemez işte uydurma burda doğruları söyle 2. si ise biz gebzeden zaten almıyoruz malı nerenden uydurdun bunu 3. sü bizim aldığımız firmadan fiyat teklifi isteyip durmasın o zaman tr power hani nede olsa weiderle bir değildir de neden fiyat teklifi istiyor sor bunu distiribitörlüğünü yaptığın adama yıllarca kazıkladınız milleti ucuz almak varken neden sana kazıklanalım aslında marka ayazarak reklam yapmak istemişsin ancak bak bu reklam aleyhinde olacak çünkü tanıdığım bildiğim en adi marka nutrimax diye biliyordum yanılmışım denedikten sonra tr power olduğunda hem fikir olduk multipowerin tr deki temsilcileriyle tanışmaktayım onlarda weiderden almıyor ayrıca weider artık weider kardeşlere ait değil ve her geçen gün kalitesi düşüyor denilen bu gerçi bu konumuz dışında buraya koy malı aldığınız yerin invoce sini yerse yemezse foruma bile girme 5 kg yi 100 ytl ye alıp kullananlar var bende dahil faydası olurmu olmazmı istersen sanada gönderelim sende dene

bakanlık onaylamıyo dediğin adamlar benden duymuş olma markalarını tescil ettirdiler yakında piyasaya sunacaklar bunu ürünü satın almaya bizzat gelen üyeler çok iyi biliyorlar nal toplatırlar valla size nal

daffy vermiş gerçi cevabında ürünün broşürlerine bak ilk sayfada oku öğrenirsin akıllanırsın sora gelirsi,n konuşuruz belki sanada bi 5 kilo yollarım belkide yollamam

ha bu arada sen tr poweri üreten kişisin ya evet akdeniz distribütörünü geç arkadaşlar bu adam tr poweri yapan kişidir haberiniz ola kendi reklamını yapıyor aklı sıra ama yakalandı neo işler kötü galiba :lol: :lol: sömürün milleti sora aklınca kalk gel reklam yap marka kötüle senin ve senin gibilerin mertlikle alakası yok tek silahınız bu ve hemende işler bozulunca ona sarılıyorsunuz hadi işine

Karalamaya hic bir sekilde izin vermeyiz.

Bos laflari birakip. Belgeleri gösterilim.

Kanit ?

atletikspor dedi:
Baba sen ne yazar mışın be allah dedik

bakın hele atletikspor efendi buraya üçbeş kelime yazarken pm den bana ne yamış işte ekliyorum

ATLETİKSPORUN HSD YE VERDİĞİ CVP( BİZDE HERŞEY ŞEFFAF PM E GEREK YOK BURAYA YAZ OKURUM)

peki kardeş senin dediğin gibi olsun allaha şükür ben bi distribütör olduğum halde işlerim den şikayetçi değilim artı ben mersindeyim senin nereden olduğunu bile bilmiyorum kaldıki sana ürün satayım bide tr power a düşmanlığını bu o kadar belli etmişin ki bu yazıları okuyacak insanlar kimin reklam kimin karalama yaptığını çok rahatlıkla görür heralde.
2. si ben weider den aldığımızı söylemedim weider ve multipower gibi firmaların aldıkları yerden temin ediyoruz dedim.
3. sü o bahsettiğin toz proteinin kilosu daha düşük fiyatlı tr power ın kurulum etütü yapılırken elbetteki yakın kaynaklar kullaılmak istendi ancak türkiyede o tozu ayrıştıracak gerekli aşamalardan geçmesini sağlayacak bi teknoloji yok. ok mu kardeş
4.eğer siz o teknolojiyi türkiyeye getirdiyseniz bilmiyorum ÇÜMKÜ DÜNYADA BU İŞİ YAPAN 4 TANE FABRİKA VAR.....
5.ben o proteinin İŞLENMEMİŞ halinden bahsettim
6. o şekli ile kullanılması ishal gibi durumlarla karşılaşmanıza sebeb olabilir
UMARIM ANLATABİLMİŞİMDİR

CVP VERELİM
1.SENİN nerede olduğun bencede önemli değil sen karalama yapıyorsun doğrumu evet doğru yazılarında açıkca belli hadi inkar et edemezsin ve sen kendi ürününün reklemını yapıyorsun buda doğrumu doğru ve kaldıki sen birileri tarafından siteye gönderilip direk ilk msj üye olduktan sora bu başlığa yapıyorsun toplamda 2 msj yazmışsın zaten ilki buraya saldırı buda doğrumu doğru reklam yapmadan işlerini kestikki karalamalar başladı zaten meyve veren ağaç taşlanırmış ben bu işten tek kuruş karım varsa çocuğum üstüne yemin ederi ama sen bunu edemezsin nedeni karalamak kendi ürününü önplana çıkarmak sen yarın bu marka sana distiribitör olsa bunuda göklere çıkarırsın kimse kendi malını kötülemez biz bunu iyi biliyoruz kaldıki üç beş günlük sporcu değiliz

2.tama ozaman bunu ispatla weiderin kendi tesisleri var üretim yapıyorlar birçok malzemeyi hepsini değil hangi firmaymış bu gebzede olmasın sakın :lol: ispatla delil KARDEŞŞŞ biliyorum gıcık oluyorsun bende kardeş lafına gıcığım ama madem ilk sen kullandın sakıncası yok

3.4.ve 5. soruya ortak cevap veriyorum tr power ın kurulum etütü yapılırken elbetteki yakın kaynaklar buna kendinde inanıyormusun HA ALLAH AŞKINA söyle ve zaten bu mal tr malı değil ayrıştırılıp gelmiş sen ne inatcısın ilk sayfaya gir de bak bi broşürlere belki bırakıp tr poweri bu malı satmaya başlarsın net adreside var çuval çuval satarsın inan tr powerden ucuza verirler sana mal fransız malı ve ayrışmış rahat ol

6.isal olursan 2 patatesi al haşla ve suyunu süz iç iyi gelir başkada yazma bende yazmayayım KARDEŞŞŞ

İSPATLA DELİL GETİR DELİL BU ÜRÜNÜN DELİLİ 1. SAYFADA ŞİMDİ TR POWERİ BİRİ TEST ETTİRSE NELER NELER ÇIKAR RAPORLU BUDA KOLAY İŞ BELGELİ OLACAK BİŞEY NE DERSİN

bu konu hakkında bende bırkaç cumle yazayım arkadaslar.bırcogunuzun bıldıgı uzere turkıyede resmı yollardan suplament satışları henuz başlamamışken ben 10-12 yıl once satışını yapıyordum ve kullanmadan hiçbir urunun satışına geçmedım.hsd ve diğer arkadasların yazıları uzerıne deneme amaçlı olarak bende bu urunden aldım ve dozajı normalın uzerınde tutarak bıldıgımız standart yan etkılerı gorup goremeyecegımı saptamak ıstedım.aşırı proteın alımlarında rastladığımız klişe etkılerı bu urundede gordum.bununla beraber bu fazla alım sonucunda kesınlıkle ishal yada ıshale yakın bır durum ile karşılaşmadım.bilinen bırcok markaya göre ınstant olma ozellıgı daha yuksek.bu bence en buyuk artılardan.gelişim surecınde faydasını gercekten hıssettırıyor.tr power bence marka olarak baz alınamayacak sevıyede.yınede ben herkesın bır defa her markadan alıp kendi kararını vermesınden yanayım (bıraz fazla para ve zamanınız varsa)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı