hsd dedi:3.grup
1.SCHWARZXXL
2.SCHWARZXXL
3.wolvaren2
4.kenanc
5.freeozgur
4.grup
1.kunteper
2.kunteper
3.xxxxxxxxxxxxxxxx(conanthebarbarian ayrıldı eylülde düşünüyormuş) yerine yenisi
4.konadabokar
5.veyron
şimdi ekenler olurmu bilmiyorum şimdiye kadar olmadı ancak birde bu listeye yedekler ekleyeceğim gelmeyenin yerini o alacak kimse darılmasın gücenmesin parayı veren düdüğü çalar (alıntı Nasreddin hoca ) yedekler cumaya kadar alımlarını bildirsinler
Evet sezarın hakkı sezara bu işin ilham kaynağı, benim geceleri kalkıp protein tozu içmemdihsd dedi:blitz sen ilham kaynağısın bu işin enbüyük organizatörü sensin emeklerini nasıl öderler bilmem karşılık olarak bişey kazanmadığımı sen biliyorsun osman beylede hiçbir anlaşmam yok sadece foruma adına ve bb sporunda kimse 1 kg yi 180 ytl ye almasın diye yapıyorum (gözümün önünde birisine 180 ytl ye verdiler 1 kg proteini yazık) :cry:
big-dog dedi:arkadaşlar ben bursada oturuyorum.. sanırım teslimat gibi bir şey mümkün değil ?
cevaplar için tesekkurler.osman bey gercekten konuyla yakından ılgılenıyor.yakında beşer kıloluk ambalajlarda satışa geçeceklerını bıldırdı.piyasa dalgalanacak sanırım.ben 10 kılo sıpariş verdım ve ertesı gun elıme ulastı.yuzde 90 denemek içinde biraz göndermiş sagolsun.kullanıma geçtıkten sonra fıkrımı yazarım.Blitz dedi:Yumurta proteini yani toz albumini bize numune olarak verdiler deneyelim diye ama hem kokusu ve tadı iyi değil hem de çok zor karışıyor sıvılara. Sütle karıştırayım dedim, 1 ölçek yumurta beyazı tozu koca bir bardak sütü katılaştırdı ve adamakıllı karışmadı bu yüzden ben caydım o işten.
PS: Kolay gelsin hsd, tebrik ediyorum seni en ufak bir kar gözetmeden bu organizasyon vs. işleriyle uğraşıyorsun, forumumuzun ve senin sayende birçok insan vücut geliştirmenin en önemli besin desteğine kavuşuyor; okul ve stajım olmasaydı ben de elimden gelen yardımı yapmaya çalışırdım.
big-dog dedi:arkadaşlar ben bursada oturuyorum.. sanırım teslimat gibi bir şey mümkün değil ?
koloni dedi:arkadaşlar tandem gıdaya veya osman beyle nasıl irtibat kurabilirim yardımcı olursanız sevinirim